Hempeilyosio

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Hempeilyosio

El Wray
Käyttäjä
484 viestiä

19.03.09 klo 19:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sitoutumisessa en oikeastaan nää mitään pahaa, naimisiinmenossa ja lapsissa sitten vähän enemmän. Toki mieleni voi muuttua, mutta en jaksa uskoa, koska sitten koko persoonallisuuden pitäisi varmaan muuttua.

En tiedä miksi, mutta jostain syystä nään, että avioliitto tuhoaa hyvän parisuhteen. Ei miulla mitään kokemusta ole, mutta jotenkin tuntuu että se homma menee liian arkiseksi ja itsestäänselväksi. Ja haluan kokea mahdollisimman paljon elämäni aikana, lapset rajoittaisivat tätä liikaa. En tiedä kyllä mitä haluaisin kokea. Silti ne rajoittaa. Niinkuin myös avioliitto.

Aikuistuminen on muuten pelottava ja ahdistava ajatus. Tästä oli jo E-miehen kanssa jossain topicissa puhetta. En vain halua huomata olevani keski-ikäisenä vaimon ja lasten kanssa jossain hevonperseessä lomamatkalla, joka on suunniteltu lähinnä palvelemaan perheen muita jäseniä. Siellä hermoromahduksen partaalla yrität selvitä. Oikeasti haluaisi olla jossain ryyppäämässä ja pyörimässä keikoilla.

Tulipa tajunnanvirtaa. Mitähän helvettiä mie näitä vielä edes pohdin.

Brutus
Käyttäjä
1166 viestiä

09.05.22 klo 19:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Aika hiljaistahan on viime aikoina ollut. Taannoiset loputtomalta tuntuneet stressaavat opinnot, parin vuoden koronahelvetti ja työttömyys söivät kaikki mehut sen verran perusteellisesti ettei ole ollut juurikaan resursseja käytettäväksi tällaiseen puuhaan. Parisuhteeseenhan periaatteessa tarvitaan vähän muutakin kuin voimakasta tahtoa ja iloista mieltä, ihmiset yleensä vaatii aikuiselta mieheltä vähintään omaa autoa, asuntoa, jonkinlaista uraa ja vakaita tuloja ihan jo käytännön tarpeitakin ajatellen, ja itsellä on sattuneista syistä vähän vaiheessa kaikki. Jos tuota pohjaa lähtisi nyt välittömästi täyttä päätä rakentamaan, niin menee helposti jonkin verran aikaa ennen kuin voi mitään tosissaan ajatellakaan.

Itsehän olen siis vähävaraisesta perheestä, enkä todellakaan ole saanut omilta vanhemmilta mitään autoja, mopoja ja kämppiä valmiina kuten monet keskiluokkaiset tutut nuoruusvuosilta. Onneksi tavallisille ihmisille riittää kun saa jalan sopivasti oven väliin johonkin työhön ja aikaa muutaman vuoden niin homma on nopeasti oikeilla raiteilla jos vaan malttaa pitää päänsä.

Keskustelut