Unelmaleffa

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Unelmaleffa

William Wernus Film
Käyttäjä
101 viestiä

09.04.16 klo 19:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

SUURI GANGSTERISOTA (tajuutteko heh heh)

Päägenret: Rikos/Draama/Komedia/Trilleri
elokuva yhdistelee lisäksi myös sotaelokuvaa, romantiikkaa, spagettiwesterniä sekä taistelulajitoimintaa

Keksittiin kaverin kans ihan sairas leffaidea

Siin ois niinku 12 eri ohjaajaa (Christopher Nolan, Quentin Tarantino, Martin Scorsese, Steven Spielberg, Tim Burton, Alajandro Gonzales Inarritu, Ridley Scott, Clint Eastwood, Joe and Ethan Coen, David Fincher, James Cameron ja Francis Ford Coppola)

Ja monia tunnettuja näyttelijöitä (Robert DeNiro, Al Pacino, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Samuel L.Jackson, Joe Pesci, Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Johnny Depp, Tom Cruise, Matt Damon, Daniel Day-Lewis, Russel Crowe, Tom Hanks, Kevin Spacey, Anthony Hopkins, Harrison Ford, Clint Eastwood, Guy Pearce, Edward Norton, Michael Caine, Dustin Hoffman)

kuvaajat ois (Emanuel Lubezki, Robert Richardson)

säveltäjinä ois kans neljä nimee (Ennio Morricone, Hans Zimmer, John Williams, Danny Elfman)

TARINA
Kaksi nykyajan mafiaperhettä on entistä enemmän riidoissa ja ajautumassa suureen gangsterisotaan. Perheiden pomojen (DeNiro ja Pacino) kummipojat (Pitt ja DiCaprio) ajautuivat bisnestapaamisessa erimielisyyksiin, jonka seurauksena "DiCaprio" tappaa "Pittin".

TÄRKEITÄ KOHTAUKSIA
- Jokainen ohjaaja tekee cameon Walmartin-supermarketin kassamiehenä.
- Golfkohtaus, jonka seurauksena gangsterisota lopulta alkaa.

ai niin, tää leffa ois yli 3 tunnin spektaakkeli

Plaine6264
Käyttäjä
26 viestiä

20.04.16 klo 19:16 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nimi: Streets of la.
Näyttelijät: Jason Mitchell, Corey Hawkins, Snoop Dogg, Dr Dre, Ice Cube, Ice T, Ll cool j, morgan Freeman, Denzel Washington, Samuel l Jackson
Juoni: Killa (Mitchell) kuuluu katujengiin Comptonin alueella. Yhtenä päivänä hänet pidätetään jengi tapon yrittämisestä ja joutuu vuodeksi vankilaan myös muista pikku rikoksista. kun hän pääsee linnasta, hän aikoo ottaa elämällensä uuden suunnan. Hän tapaa levytuottaja Sugen (Hawkins) ja saa työ tarjouksen tämän studiolle, jossa hänen tehtävä on valmistaa levyjä Babyn (Snoop dog) kanssa. Mutta sitten kaikki muuttuu. Yhtiö lakkautetaan ja baby, Suge ja Killa jäävät työttömiksi raakalaismaisen levy pomon (Dre) takia. he päättävät perustaa jengin, jolla he aikovat hyökätä levy yhtiötä vastaan. He ottavat jengiin Jacksonin (Ice Cube), Kingin (Ice T), Bag Manin (j) ja Luokan opettaja Morganin (Freeman). Asioita kuitenkin vaikeuttavat yhtiön artisti Makaveli (Washington) ja korruptoitunut koripalloilija Warren (Jackson).
Valmistus vuosi: joskus
Ohjaaja: John singelton

Leffassa kuultais paljon 90-luvun räppi biisejä ja artisteja mm. 2pac, Dr Dre, Eazy E, Ice Cube, Nwa, Wu Tang clan, notorius big, Snoop Dogg, Nas, Coolio.....

William Wernus Film
Käyttäjä
101 viestiä

26.12.16 klo 10:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jakke 29 kirjoitti:

Pistetään nyt vaikka tälläinen:

Näyttelijät: Edward Norton, Kevin Spacey, Michael Madsen ja Johnny Depp.

Juoni: Neljä yksinäistä miestä. Autokauppias(Kevin Spacey), Itsemurhan partaalla oleva juoppo(Michael Madsen), Postimerkkeilijä (Edward Norton) ja eristäytynyt rähjäisessä mökissä asuva maalari (Johnny Depp). Hiljalleen jokaisen miehen elämä valuu käsistä pois. Kunnes he tapaavat toisensa sairaalassa. Jokainen miehistä on ajanut erittäin rajun autokolarin. Kaikki ovat tietojen mukaan ajaneet kolarin täsmälleen samaan aikaan, vain hieman eripuollilla kaupungin keskustaa. Miehet heräävät sairaalasta vierekkäisiltä pedeiltä ja alkavat selvittämään outoa tapausta. Miehet ystävystävät ja löytävät elämänsä uudelleen.....

Valmistusvuosi: 1997

Ohjaaja: Quentin Tarantino

Täytyy myöntää, että aika myöhässä kommentoin tähän 2004 vuoden ideaan. Itseäni jäi kuitenkin vaivaamaan tuo Tarantino ohjaajan pallilla. Eihän tuossa leffassa muuta potentiaalia Tarantinomaisille verileikeille ole kuin tuo kolari. Siinäkö yksittäisessä kohtaukessa sitten läträttäisiin kuin Death Proofissa konsanaan? Vai voisiko maneerit näkyä tuossa mysteerijutussa. Erittäin hyvä leffaidea kaikin puolin.

Dekkari
Käyttäjä
263 viestiä

08.08.17 klo 01:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

Aloin miettimään tälläista elokuvaa.

Elokuvan nimi olisi Yritys.

Elokuva sijoittuisi vuosiin 2001-2002 ja kertoisi miehestä nimeltä Ilari. Ilari on putkimies joka tekee ahkerasti töitä. Yhtenä päivänä kilpailijat ovat kuitenkin parempia ja Ilarilta loppuvat työt. Ilari jolla on perhe, ei halua järkyttää perheenjäseniään ja ei kerro työttömäksi jäämisestä mitään vaan päättää hankkia elantoa keinolla millä hyvänsä.

Yhtenä päivänä Ilari tapaa ystävänsä, joka kuulee Ilarin tilanteesta ja tarjoaa rahaa, jos tämä suostuu hänen kanssaan varkauteen. Ensimmäinen keikka menee hyvin ja miehet alkavat tienata ja Ilarikin alkaa saamaan rahaa. Välissä kuvataan rikostutkijoita, jotka yrittävät selvittää ryöstäjä. Miehet alkavat tehdä lisää rikoksia, mutta pian ollaankin jo tiellä jossa ei välttämättä ole hyvää loppua...

Elokuva olisi tyypiltään draamaa.

Pelimies
Käyttäjä
455 viestiä

14.04.20 klo 01:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Onko tykkiläiset nähneet Hermanni-videon, joka parodioi Joker-leffan traileria.

Siinä olisi kyllä matskua koko illan leffaksi asti, kunhan Elokuvasäätiö myöntäisi rahoitusta.

Olen miettinyt, elokuvan juonen ja mahdollisen tekijätiimin, jos se toteutettaisiin meillä tai Hollywoodissa.

Hermanni- The Movie

Juoni:

Eletään vuotta 1978 jolloin Pelle Hermanni debytoi ruudussa. Kuvauksissa Veijo Pasanen rakastuu Marjatta Rinteeseen ja heistä tulee pari, mutta mustasukkainen Mauri Saikkonen sabotoi romanssin lavastamalla Veijon palkkarahojen ryöstäjäksi.

Martta jättää Veijon ja hän myös kenkää sarjasta.Työttömäksi juopoksi päätyneen Veijon päässä alkaa pimetä, ja niin fakta ja fiktio sekoitutvat ironisella tavalla, kun Veijo päättää ottaa oikeuden omiin käsiin ja lähtee hakemaan kostoa Pelle Hermannin hahmossa.

Käsikirjoitus: Minä itse
Ohjaus: Aku Louhimies

Pääosissa:

Veijo- Aku Hirviniemi

Marjatta- Krista Kosonen

Mauri- Jarmo Koski

Hollywood- Versio:

Ohjaus: Nicolas Winding Refn
Musiikki: Cliff Martinez ja soundtrackilla voisi myös soida 70-luvun hittejä.

Pääosissa: Jake Gyllenhaal, Jennifer Lawrence ja John Lithgow

Että tämmöinen olisi unelmieni elokuva. Kommentoida ja saa toki ehdottaa lisäyksiä tai muita korjailuehdotuksia, jos siltä tuntuu.

Pelimies
Käyttäjä
455 viestiä

13.05.20 klo 15:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hiljattain sain toisen idean leffaa varten:

Pako Uudeltamaalta- Scfitoiminta Uudenmaan eristyksestä Carpenterin Escape from New Yorkin henkeen.

Juoni: THL:än johtaja lähtee mökille Uudellemaalle, mutta karanteenin alettua hän jää loukkuun, joten hallitus värvää ex-lääkäri L.Ä.Kärkisen , joka on työskennellyt aiemmin Lääkärit ilman rajoja-järjestössä, mutta vetäytynyt varhaiseläkkeelle pieleen menneen keikan seurauksena.

Tämän lisäksi hän sairastaa tautia, jonka sai edellämaintulla keikalla, joten, jos hän tuo johtajan takaisin viikossa, hän saa tarvitsemansa hoitoa, mutta jos hän epäonnistuu, hallitus estää hänen paluunsa Uudeltamaalta ja hän jää sinne tekemään kuolemaa.

Alan kirjoittaman tätä heti, kun saan Hermanni-käsikirjoituksen tehtyä, joten en tiedä tässä vaiheessa, ketkä olisivat ohjaajana ja pääosissa, joten päivitän tätä viestiä myöhemmin.

Brutus
Käyttäjä
1053 viestiä

16.05.20 klo 20:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Keskustelut