Arska ja silmäasit -ketju

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Arska ja silmäasit -ketju

barros
Käyttäjä
1478 viestiä

14.08.21 klo 19:34 - linkitä tähän kommenttiin: #

Millaisia laseja pidät päälläsi atm? Mikä merkki tai malli on kyseessä ja onko taustalla niille joku stoori?

Itselläni on käytössä Specsavers liikkeestä ostetut Conversen silmälasit ja arskat, jotka ovat näköä vastaavat sekä mittatilaustyönä tehdyt. Entiset hajosivat, kun jäivät vahingossa läppärin väliin ja Emporio Armani tms. merkkiset. Tarvitsen lasit ihan kaukonäkemistä varten ja puhdistusliina on tosiaan tutuksi tullut männävuosina.

Joku
Käyttäjä
1319 viestiä

14.08.21 klo 20:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eipä tuu käytettyä oikeestaan muuta kun autoa ajaessa. Siä on jotkut halvat blues brothers -malliset pleksit millä pärjää ihan jees.

Pelimies
Käyttäjä
493 viestiä

14.08.21 klo 22:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Silmälaseina on pari vuotta palvelleet D by D-merkkiset UKK-tyyliset tv-ruutulasit ja ensi vuonna olisi taas aika päivittää laseja, mutta toivottavasti näihin saisi vaihdettua linssit, sillä ei näin cooleista rilleistä meinaa millään luopua ja toiseksi ei taida ympäristö kiittää, kun aina 3 vuoden välein joutuu laseja päivittämään.

Aurinkolaseina on jo 3 vuotta palvelleet 2 aidot Ray-Banit, molemmat kirppislöytäjä ja yllättävän huokein hinnoin lähtivät mukaan.

Ykkösarskoina toimivat kultaisilla kehyksillä ja keltaisilla peilinseillä varustetut Aviatorit ja toisena vaihtoehtona kulkee mukana Wayferit keltaisilla kehyksillä ja hopeisilla peililinseillä.

Keväällä ja kesällä on tullut aina vaihdettua arskoja viikon välein eli joka toinen viikko vedän Aviatoreilla ja joka toinen viikko Wayfarereilla, sillä molemmat kulkevat mukana kätsysti taskukoteloissa M65:sen povareissa😎

Keskustelut