Hauskoja tarinoita omasta elämästä

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Hauskoja tarinoita omasta elämästä

Brutus
Käyttäjä
1276 viestiä

07.03.23 klo 20:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuli selailtua jotain vanhoja juttuja läpi, ja osuipa vastaan yksi naurettava yhteensattuma mistä en valitettavasti voi antaa kovinkaan tarkkoja yksityiskohtia.

Menee siis näin: joku vuosi sitten luin jotain lehtijuttuja sen hetken kuumimmista kotimaisista romaanijulkaisuista. Yhtäkkiä silmiin ilmestyi yhden suureen suosioon nousseen humoristisen farssiromaanin juonikuvaus, koska kirjan päähenkilöllä on koko minun nimeni ja ammattini. Tämä on siis kaikki ihan täyttä sattumaa, eikä kirjailijalla taida olla mitään tietoa että tällainen ihminen on oikeasti olemassa.

Alkoi siinä vähän kylmä hiki virrata selkää pitkin kun itsellä oli vaikeuksia siihen aikaan löytää yhtään mitään töitä ja mietti miten moni työnantaja onkin pitänyt niitä hakemuksia ihan vitsinä. Tästä aiheesta on tulossa ilmeisesti isompi leffakin, joten tämä piina ei tule heti päättymään. Kaikista maailman omituisista sattumista vastaan tulikin omalla kohdalla juuri tämmöinen. Jos en oikeasti tietäisi todeksi niin en uskoisi tätä hommaa itsekään.

Viimeksi kun katsoin, niin minun seikkailuistani on muodostunut jo kokonainen suosittu kirjasarjakin, niitä on käännetty useille kielillekin. Ihanaa.

dbgirl
Käyttäjä
240 viestiä

07.03.23 klo 21:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jos oltais Amerikoissa niin oisit saanu varmasti jo hienot rahat! Ikävää kyllä et tuollaista pääsee sattumaan. Mitenköhän tuossakin sitten pitäisi toimia jos alkaa ongelmia tulla.

Brutus
Käyttäjä
1276 viestiä

07.03.23 klo 21:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eipä tuollaisessa tilanteessa varmaan voi tehdä oikein mitään jos ei pysty suoraan todistamaan kirjailijan aiheuttaneen vahinkoa yleensä tai etenkään tahallaan ja tietoisesti. Olispa planeettojen asento joskus sama vaikka lototessa. Aivan koomisella tavalla uskomatonta huonoa onnea tällainen.

Keskustelut