Suuri seksikeskustelu

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Suuri seksikeskustelu

NikkeL
Käyttäjä
6 viestiä

21.05.19 klo 16:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Onko porukalla muuten mitään kokemusta perinteisistä deittisaiteista? Mulla on nyt ollut ihan helvetin hiljaista, koska kaveripiireissä ei enää tutustu uusiin ihmisiin eikä kukaan ei enää jaksa käydä ulkonakaan. Kaverit on suositellut Tinderiä, mutta mä oon nyt swipenny kuukauden varmaan päivittäin oikealle 90% vastaan tulevista ihmisistä ja ei mitään matcheja. Kyseenalaistan vakavasti ko. ohjelman toiminnan, tai sitten olen -3/10 :D

Enkä ole myöskään sellainen sälli, joka lähtee johonkin ruokakauppaan tai lenkkipolulle juttelemaan ihmisten kanssa, nykypäivänä tulee varmaan lähinnä ahdistelusyyte perään.

doomsdaymachine
Käyttäjä
1623 viestiä

21.05.19 klo 21:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tinderiä en ole kokeillut, tai grinderiä (tinderin gay versiota).

Alastomasta suomesta taas on kummasti saanut seuraa paineiden purkuun.

Perinteisistä deittisaiteista voisi sen sanoa, että seuran saanti on haastavinta miehelle, joka etsii naisia. Miehille jotka etsivät miehiä, niin saanti on huomattavasti helpompi.

Naisen ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmoittaa, että tarvii seksiä, niin on inbox tukossa.

Dekkari
Käyttäjä
277 viestiä

10.06.19 klo 08:03 - linkitä tähän kommenttiin: #

doomsdaymachine kirjoitti:

Naisen ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmoittaa, että tarvii seksiä, niin on inbox tukossa.

Mistä muuten johtuu, että miesten on vaikeampi saada deittisivustoilla seksiä kuin naisten. Onko syy siinä, että miehiä on lukumääräisesti tuollaisilla sivuilla naisia enemmän? Ei sillä, että itsellä olisi jotain kokemusta tälläisesta, mutta aika monta kertaa on tullut luettua, että miesten on vaikeampi saada seksiä kuin naisten.

E:Siis ainakin heteromiesten.

barros
Käyttäjä
1504 viestiä

10.06.19 klo 08:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

^

Dekkarin linjoilla ja miksi miehen olisi tehtävä aloite naista kohtaan? En sillä, että itse olisin aloitekyvytön, mutta mistä esim. baarissa tietää ennen kysymättä kuka on ja varattuna oleminen saattaa pistää miehen varpailleen ensi kertaa ajatellen. Nettisivuistoilta ei kokemuksia, mutta kerran lähti naikkonen Play nimisestä kapakasta seuraksi asti.

Kookosbanaani
Käyttäjä
1142 viestiä

07.12.19 klo 15:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

doomsdaymachine kirjoitti:

Erään porukan mukaan maahanmuuttajat vievät heidän naiset ja työpaikat. Heidän tavasta lähestyä asiaa löydämme syyn sille, miksi heiltä puuttuu kumppani.

Itselläni on juurikin tällainen entinen työkaveri. Hän on paitsi äärimmäisen maahanmuuttokriittinen, mutta myös sellainen jonka asenteesta huokuu aavistuksen suomalaista "äijäasennetta". Kyseinen kaveri on vahvasti sitä mieltä, että suomalaiset naiset ovat äärimmäisen pinnallisia ja heille kelpaa vain Brad Pittit ja Johnny Deppit. Hänen tapansa lähestyä naisia on myös mennä juttelemaan heille kadulla, mikä ei kyllä omasta mielestä vastaa juurikaan suomalaista mentaliteettia personal spacesta. Tällaisen asenteen tekopyhyys tulee kyllä ennemmin tai myöhemmin koputtelemaan kantajaansa olkapäälle, sillä kyseinen työkaveri on myös todella kova kommentoimaan naisten ulkonäköä ja moittimaan esimerkiksi ylipainoisia naisia, vaikka hänellä itsellään on jonkin verran kaljamahaa. Esimerkiksi muutamaa 16-vuotiasta työkaveria hän kommentoi kerran sellaisiksi, jotka kolmekymppisinä muutaman lapsen saatuaan ovat varmaan ihan muodottomia. Kerran kun näin hänen selaavan Tinderiä, niin hän poimi sieltä vain parhaimman näköisiä, eli teinejä ja kolme- nelikymppisiä milffejä. Hän myös totesi kerran, että aikuiset miehet jotka pelaavat videopelejä (mukaanlukien allekirjoittanut) eivät tule saamaan naisia, mikä on kyllä äärimmäisen ennakkoluuloista ja kaukaahaettua. Erästä hänen makuun soveltumatonta hän kommentoi sanalla "menninkäinen". Oman ikäisistään kavereistaan hän totesi, että jokainen heistä on joutunut ottamaan itseään "rumemman" puolison. Meistä molemmista hän taas kommentoi kerran suoraan, että meillä ei ole mukamas edes mahdollisuuksia naisrintamalla Suomessa, että pitää hakea kumppania Venäjältä tai muualta ja että Venäjällä rumilla miehillä on hyvännäköinen nainen. Tässä toki ei tullut ilmi se, että tällaisissa tapauksissa miehellä on usein oltava rahaa.

Luonne ja asenne ratkaisevat, sanon minä.

Brutus
Käyttäjä
1276 viestiä

07.12.19 klo 16:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kookosbanaani
Käyttäjä
1142 viestiä

07.12.19 klo 16:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Brutus kirjoitti:

Noissa parisuhdejutuissa ei koskaan kannata aliarvioida sen ulkonäön merkitystä ihmisille. Kun noita naisten juttuja kuuntelee, niin se ulkonäkö taitaa olla monelle se kaikkein tärkein kriteeri ihan jo pelkästään siksi, että hyvä ulkoinen habitus viittaa monesti hyviin elämäntapoihin ja elämänhallintaan, kun taas laiskat pummit ja hulttiot tapaa päästää helpommin itsensä ihan huningolle, eikä niiltä sitten voi odottaa mitään kovin positiivista muutenkaan. Sama kai koskee ihan naisiakin.

Elämä on aika julmaa ja varmaan moni tästäkin polttaa päreensä koska "sisäinen kauneus", mutta itsestään kannattaa ihan oikeasti opetella pitämään huolta ainakin sen verran ettei pelkällä olemuksellaan karkota kaikkia ihmisiä ympäriltään. Viimeistään työelämässä tämä asia luulisi tulevan nopeasti selväksi.

Tuossa jälkimmäisessä tuntuu sekin ratkaisevan enemmän, että kuinka siisti ihminen on. Esimerkiksi pukeutuu sellaisiin vaatteisiin, jotka sopivat ja ovat persoonallisia ja pitää itsestään ja omaisuudestaan huolta. Siihen vielä päälle positiivinen luonne, joka tekee ihmisestä helposti lähestyttävän ja mukavan niin sitten on mielestäni good to go. Ei ole olemassa pelkkiä ääripäitä, eli veistoksenkaltaisia Adonikseja ja sitten rapajuoppoja ja sairaalloisen ylipainoisia.

Dekkari
Käyttäjä
277 viestiä

16.01.20 klo 16:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kun tuossa mainittiin tuosta maahanmuuttokriittisyydestä, niin olen huomannut, että länsimaisilla incel-miehillä tuntuu olevan hyvinkin rasistisia mielipiteitä. Toki länsimaissa asuu varmasti maahanmuuttajataustaisiakin inceleitä.

Olen miettinyt että syy selittyy sillä, että maahanmuutto ja monikulttuurisuus ovat yleisiä tämän päivän moderneissa yhteiskunnissa ja moderni yhteiskunta on yksi niistä asioista jota incelit vastustavat.

Ironista kyllä, ilman modernia yhteiskuntaa incelit eivät välttämättä olisi löytäneet toisiaan, sillä internet on luonut monia "yhteisöjä".

E: En viitannut suoraan kookosbanaanin työkaveriin incelinä.

Jurpo
Tähtääjä
1158 viestiä

07.02.20 klo 23:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pitkän tarkkailuajan perusteella voin sanoa että moiset palvelut ovat menneet entistä huonommiksi ja samalla niiden käyttäjäkunta on kutistunut. Kaikki ovat kyllästyneet huijariyritylmiin ja epämääräisiin ihan-vaan-kattelijoihin. Tinderillä ei Allekirjoittaneen mielessä ole minkäänlaista arvoa 200 km:n säteen näyttäessä tyhjää hyvin laajoilla hakukriteereillä. Enkä minä ole Antarktiksella.

John117
Käyttäjä
127 viestiä

20.02.20 klo 16:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Dekkari kirjoitti:
doomsdaymachine kirjoitti:

Naisen ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmoittaa, että tarvii seksiä, niin on inbox tukossa.

Mistä muuten johtuu, että miesten on vaikeampi saada deittisivustoilla seksiä kuin naisten. Onko syy siinä, että miehiä on lukumääräisesti tuollaisilla sivuilla naisia enemmän? Ei sillä, että itsellä olisi jotain kokemusta tälläisesta, mutta aika monta kertaa on tullut luettua, että miesten on vaikeampi saada seksiä kuin naisten.

E:Siis ainakin heteromiesten.

Siitä alkukantaisesta syystä että munasolut ovat rajallisempi resurssi kuin siittiöt. Vaikka tarkoituksena olisikin etsiä vain yhden yön juttuja itselleen, biologisen lisääntymisvietin koukerot ne siellä alitajuisesti ohjaavat valitsemaan ensisijaisesti kaikkein laadukkaimmat yksilöt teknisten tietojen perusteella. Lisätään tähän vielä tutkittu 80/20 sääntö + miesten lukumääräinen enemmistö niin ei ole mikään ihme että suurin osa ukoista jää nuolemaan näppejään. Ei tuolla juuri normot miehetkään pärjää kuin bottien koukuilla, se on vain karu fakta. Incel miehillehän tämä netttideittailun aikakausi on yhtä myrkkyä, kuten täälläkin on tuotu esille.

Dekkari
Käyttäjä
277 viestiä

25.05.20 klo 12:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

John117 kirjoitti:

Lisätään tähän vielä tutkittu 80/20 sääntö Incel miehillehän tämä netttideittailun aikakausi on yhtä myrkkyä, kuten täälläkin on tuotu esille.


Tarkoittaako 80/20, että satunnaista seksiseuraa etsivistä ihmisistä 80 prosenttia on miehiä ja 20 prosenttia naisia?

En usko, että incelmiehet saisivat sen helpommin naista, vaikkei internettiä olisi edes olemassa. Otetaan kuitenkin huomioon, että incelmiehet yleensä ovat (eivät kaikki): Eivät kovin hyvännäköisiä, sosiaalisesti rajoittuneita, työttömiä ja sitä kautta varattomia + syytävät naisia ja yhteiskuntaa tilanteestaan. Jos tilanne on niin, että miehellä ei ole naiselle tarjota mitään, niin kyllä siinä ymmärretävästi vähän sivuun jää parinvalinnassa.

Muutenkin incelit vaikuttaa siltä, että haluavat paljon paremman naisen, mihin oma taso riittäisi.

Romanttisetkomediat varmaan vaikuttaneet ihmisten uskomuksissa siihen, että resukkamiehet voivat saada naisen suurinpiirtein pitämällä ovea auki.

Miihkali
Moderaattori
2771 viestiä

25.05.20 klo 14:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

En nyt muuta osaa tähän sanoa, kuin että jos kokee vetovoimaa kauniimpaa sukupuolta kohtaan, ei kannata haukkua naisia tai julkisesti mainostaa omaa katkeruuttaan. Tällaiset pikku jutut vaikuttavat kummasti mahdollisuuksiin.

John117
Käyttäjä
127 viestiä

26.05.20 klo 01:46 - linkitä tähän kommenttiin: #

Dekkari kirjoitti:


Tarkoittaako 80/20, että satunnaista seksiseuraa etsivistä ihmisistä 80 prosenttia on miehiä ja 20 prosenttia naisia?

En usko, että incelmiehet saisivat sen helpommin naista, vaikkei internettiä olisi edes olemassa. Otetaan kuitenkin huomioon, että incelmiehet yleensä ovat (eivät kaikki): Eivät kovin hyvännäköisiä, sosiaalisesti rajoittuneita, työttömiä ja sitä kautta varattomia + syytävät naisia ja yhteiskuntaa tilanteestaan. Jos tilanne on niin, että miehellä ei ole naiselle tarjota mitään, niin kyllä siinä ymmärretävästi vähän sivuun jää parinvalinnassa.

Muutenkin incelit vaikuttaa siltä, että haluavat paljon paremman naisen, mihin oma taso riittäisi.

Romanttisetkomediat varmaan vaikuttaneet ihmisten uskomuksissa siihen, että resukkamiehet voivat saada naisen suurinpiirtein pitämällä ovea auki.

Ok, selvennän hieman.

Kysyit alunperinkin miksi juuri deittisivustoilla miesten on vaikeampi löytää seksiseuraa ja tuo lukema liittyy deittisovelluksiin eikä vastentahtoisiin selibaattimiehiin.

Incel viittaus oli vain lisäys koskien sitä asiaa, että deittisovellusten lisääntyminen on vain vahvistanut heidän vakaumustaan pariutumiseen ja sen vaikeuksiin. Jokin aika sitten tuli tuosta hieman luettua, tiedä sitten miten on tällä hetkellä asian laita.

80% naisista jahtaa top 20% miesprofiileista ja jäljelle jääneet 80% miehistä kilpailee lopuista 20% naisista. Tämä on kerättyä tietoa, jossa toki oma +/- marginaali, mutta kaikki varmaankin tietävät että nuo voivat olla melko karuja paikkoja perus pertille eikä niinkään perus pirkolle. En usko että Dekkari muuten olisi tätä kysynyt. Pointtihan tuossa oli se että, vaikka kuuluisitkin tuohon valittuun ryhmään, mahkut ovat silti melko laihat koska miesten lukumäärä on tunnetusti moninkertainen naisiin verrattuna noissa sovelluksissa.

Miihkali kirjoitti:

En nyt muuta osaa tähän sanoa, kuin että jos kokee vetovoimaa kauniimpaa sukupuolta kohtaan, ei kannata haukkua naisia tai julkisesti mainostaa omaa katkeruuttaan. Tällaiset pikku jutut vaikuttavat kummasti mahdollisuuksiin.

Ikinä ei kannata mainostaa katkeruuttaan mihinkään, koski asia mitä vaan. Katkeruus ja sen kaveri kateus näkyy kilometrien päähän. Panosovellusten numeraalisten ominaisuuksien jakaminen mielipidesivustolle ei onneksi kuulu katkeruuteen tai haukkumiseen, koska jokainen normaalilla järjenjuoksulla varustettu ihminen kyllä ymmärtää etteivät nuo vastaa oikeaa elämää tai ole paras tapa etsiä panokaveria tai parisuhdetta. Oikea tapa tavata ihmisiä on työssä, koulussa, harrastuksissa, kaverien kanssa, puistoissa, terasseilla, baareissa, kirjastoissa ym. Mutta sitten on näitä sankareita, jotka eivät tosiaan erota digiä todellisuudesta ja tämän perusteella pystytään jopa kokonainen sukupuoli yleistämään(myös miehet) jos näin halutaan. Tämä siis edelleen koskien deittisovelluksia.

Keskustelut