Mahtavaa !!!

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Mahtavaa !!!

barros
Käyttäjä
1504 viestiä

26.02.22 klo 05:55 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ässä arvan ristinolla pelistä voitin 500 euroa, joka on suurin yksittäinen voitto, mitä veikkauksen peleistä olen aikoinani saanut vain. Pelikoneesta Emma pelistä tuli pari kesää sitten 250 euroa, joten voitto on puolet suurempi tällä erää. Pelionnea myös tykkiläisille ja kysyisin, että paljon ihmeessä muut ovat saaneet pelaamalla rahea?

doomsdaymachine
Käyttäjä
1623 viestiä

26.02.22 klo 20:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joskus saanut arvasta sen verran takaisin, että korvaa arvan hinnan. Muuten ei ole onnea ollut.

Isä joskus saanut arvasta 200€ voiton. Muutenkin tuntuu, että muilla on onnea, mutta ei minulle.

Lotossa jos voittaisin niin lopettaisin työt samantien ja maksan velat pois.

dbgirl
Käyttäjä
240 viestiä

27.02.22 klo 22:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lapsena pelasin muutaman kerran jotain kolikkopeliä, nimeä en muista, paras taisi olla 20 markan voitto. Aikuisiällä olen yhden Eurojackpotin tehnyt, mitään en voittanut. Kyllähän sitä haluaisi lotota, mutta enpä ole ikinä muutenkaan missään oikein voittanut niin ostan kuponkirahalla ennemmin karkkia.

Brutus
Käyttäjä
1276 viestiä

27.02.22 klo 22:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kerran olen kuullut yhden kaverin voittaneen kolikkopelistä muutaman kympin, mutta ottaen huomioon miten paljon niissä yleensä pitemmällä tähtäimellä häviää, niin eihän sellaisen kanssa paljoa plussalle jää, tuommoinen monen sadan potti on tietty eri asia. Yksi kaverin kaveri on kova vedonlyöjä eri muodoissaan, ja sellaisella toiminnalla pystyy kuulemma ihan mukavia summia tienaamaan kunhan ihan oikeasti tuntee aihetta mistä on vetoa lyömässä.

Dekkari
Käyttäjä
277 viestiä

28.02.22 klo 06:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

Voitin kerran ruletista melko pienillä panoksilla 80e. Osui juuri oikeaan numeroon mihin olin panoksen laittanut.

Peliarvasta suurin voitto minkä olen saanut on tainnut olla jotain 50e luokkaa.

Braman
Käyttäjä
50 viestiä

13.03.22 klo 20:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mä voitin joskus kolikkkopelistä viimeisellä panoksella 110€ scatterien kautta. Se oli kyllä veikeä tunne, kun turhautuneena länttäsin 0,20 senttisen sisään ja yhtäkkiä pääsikin vapaapeleihin ja sai vielä hyvämaksuisia bonus-symboleja. Eihän niillä montaa kierrosta saa ja dead spinseja enempi, mutta oli se silti mukava yllätys.

Olen toisinaan youtubesta seurannut näitä kovan rahan pelaajia. Kyllä se tuntuu siltä, että raha menee rahan luo ts. panostamalla hyvin peli myös maksaa takaisin. Muuten tuntuvat olevan ihan kusetusta koko touhu. Enpä aktiivisesti enää pelaakaan kyseisiä rompotteja.

Jautsi
Käyttäjä
120 viestiä

14.03.22 klo 10:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kerran Oulussa käydessä pelasin ravintolassa pajatsoa, kun huomasin, että siinä oli ne rajoittimet juuri sillä tavalla mitä minä pidin helppona. Voitin varmaan nelisen kertaa peräkkäin jotain ja sain muistaakseni vaihdettua ravintolan tiskillä ne kolikot seteleiksi. Kyllä niillä rahoilla parit oluet saatiin Nallikarissa. Se oli muuten aika sateinen kesä, juuri silloin elokuussa vähän aurinko paisteli. Mutta kun mentiin takaisin kyläpaikkaan, satoi kauheen isoja rakeita niin että piti mennä taksilla.

Lotossa voitin kerran viitisenkymppiä.

dbgirl
Käyttäjä
240 viestiä

14.03.22 klo 20:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jautsi kirjoitti:

Kerran Oulussa käydessä pelasin ravintolassa pajatsoa

Pajatsohan se oli mitä lapsena pelasin, kiitos tästä tiedosta (googlasin nyt kun tiesi mitä sanaa käyttää). Sulla oli hyvä tuuri :)

Miihkali
Moderaattori
2771 viestiä

15.03.22 klo 09:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pajatso on siitä harvinainen rahapeli, että siinä taidollakin on merkitystä. Varmaan juuri siksi niitä ei enää nykyään kauheasti näe.

Jautsi
Käyttäjä
120 viestiä

15.03.22 klo 15:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Juu, pajatsossa saattoi olla taidostakin kyse. Näitä nykyisiä rahapelejä en kannata, ne pitäisi minusta poistaa kokonaan, koska ihan kunnon väkikin saattaa niihin koukkuuntua ja syytävät sitten älyttömät summat semmoiseen joutavuuteen. Kerran eräs pariskunta selitti kaupassa hedelmäpeliä pelatessaan, että "se kun männöö tuommoseen silimukkaan, niin aena voettaa". Tarkoittivat jotain eri symbolien muodostamaa kuviota pelissä. Nyt ovat uskossa, lie se parempi heille. Vaikka saattaa siinäkin joku männä silimukkaan...

Miihkali
Moderaattori
2771 viestiä

15.03.22 klo 18:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joo, samaa mieltä. Ihmisten huijaamista koko touhu. Toisaalta sitten on kyllä niinkin, että ihmiset uhkapelaavat joka tapauksessa, vaikka niitä miten koetettaisiin kieltää ja rajoittaa. Suomessakin on poliisi välillä käräyttänyt laittomia kasinoja. Siinä mielessä on hyvä, että uhkapelaaminen on otettu valtion monopoliksi, niin ainakin sitten ne rahat menevät johonkin yleishyödylliseen tarkoitukseen. Sama juttu viinan kanssa. Ja mielestäni kannabis ja muut miedot huumeetkin pitäisi Suomessa ottaa valtion monopoliin, niitä varten voisi Alkojen viereen perustaa Narkon.

Uhkapelien mainostamisen voisi mielestäni kieltää kokonaan. Samoin rahapelien tyrkyttämisen, mitä monessa kaupassa näkee. Paraatipaikalla iso kasa värikkäitä, houkuttelevia härveleitä, joista kuuluu sirkusmusiikkia monen kymmenen metrin päähän. Nykyään tässä on jo menty vähän parempaan suuntaan. Mainoksia on vähemmän, ja pelitkin on sijoiteltu hienovaraisemmin.

Brutus
Käyttäjä
1276 viestiä

15.03.22 klo 21:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Näiden sähköisten rahapelien kanssa voisikin yhtä hyvin alkaa soveltaa vähän samanlaista kampanjointia mitä tupakankin kanssa, eli korvataan ne viekoittelevan värikkäät vehkeet sellaisilla vihertävän ruskeilla kapistuksilla, himokkaiden hedelmien tilalle jotain spurgujen kuvia ja kylkeen vaikka kovaääninen onnittelemaan pelaajaa jokaisesta pienestäkin voitosta sellaisella vuosikausien tupakanpolton karaisemalla möreällä miesäänellä.

Vaikka eihän se uhkapelaaminen kuitenkaan tuommoisesta lopu, kunhan keksivät ihmiset jotain muuta. Jossain Aasian maissa on kuulemma niin tiukat lait uhkapelaamisen suhteen että pelikortitkin suunnitellaan niin ettei niillä voi pelata mitään tunnettuja rahapelejä eikä sielläkään ole saatu sitä kitkettyä kokonaan. Kieltolait harvemmin toimii ja tuommoinen ihmisten kiusaaminenkin on pitemmän päälle aika tyhmää puuhaa muutenkin.

Mitenköhän paljon noiden sijoittelussa muuten mahtaa olla takana sellainen vähän nurinkurinen ajatus, että julkisempi pelaaminen olisi olevinaan jotenkin hävettävämpää ja sillä on jopa vähän koetettu ehkäistä sitä pelaamista?

Miihkali
Moderaattori
2771 viestiä

16.03.22 klo 10:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

Niissä hedelmäpeleissähän voisi pyöriä savukkeiden ja kaljapullojen kuvia.

dbgirl
Käyttäjä
240 viestiä

19.03.22 klo 21:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Osallistuin sitten tämän keskustelun innoittamana eilen Eurojackpottiin ja voitin 9,5 euroa :) Ostin sillä sukkia.

Miihkali
Moderaattori
2771 viestiä

20.03.22 klo 12:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Rahaa kuin roskaa!

Jautsi
Käyttäjä
120 viestiä

22.03.22 klo 15:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

dbgirl kirjoitti:

Ostin sillä sukkia.

Kahta en vaihda: sukkia. Olen tosiaankin käyttänyt melkein koko talven anopilta joululahjaksi toissa jouluna saamiani eräsukkia, jotka itse valitsin jostain kaupasta, kun ei se anoppi jaksa enää ostoksille lähteä. On muuten tosi hyvät sukat, taisivat maksaa 5 - 7 euroa, vasta pienen pieni reikä on tullut toisen sukan kärkeen. Ovat lämpimät, ehkä vähän tiukat ja keräävät erinomaisesti kissankarvoja lattioilta!

Pelimies
Käyttäjä
533 viestiä

25.09.22 klo 19:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Unelmien pelikirjan innoittamana ja pitkän etsinnän jälkeen löysin UFF:sta Philadelphia Eaglesin pelipaidan, tarkemmin sanottuna Bobby Hoyingin paidan.

barros
Käyttäjä
1504 viestiä

29.09.22 klo 18:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Diablo Immortal sovellus ja mobiilipeli, joka tuli kesäkuussa jaksaa viihdyttää mahtavasti. Kännykontrollit vain vähän hakusessa paikka paikoin. Vahva suositus pelisarjan ystäville!!!

Keskustelut