Mahtavaa !!!

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Mahtavaa !!!

Braman
Käyttäjä
50 viestiä

03.04.15 klo 13:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

Menee varmaan brassailun puolelle, mutta universumissa on joku pahasti vialla kun meikäläinen sai sellaisen jumalaisen miesolennon puhelinnumeron ja äärimmäisen paljastavan kuvan vihjailevalla sävyllä kirjoitetun tekstiviestin kera. O.O Ei mitään käsitystä mitä täällä tapahtuu, mutta en valita - noita kuvia voisin ottaa enemmänkin.

Harvinaisempaa kuin joulu kesäkuussa. Mä en ole tainnut vastakkaisen sukupuolen puhelinnumeroa spontaanisti saada sitten ammattikouluaikojen. Silloinkin toinen oli niin kännissä, ettei seuraavana päivänä muistanut koko asiaa. Hivelee itsetuntoa aika herkullisesti...

That's it ei mulla muuta.

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

03.04.15 klo 22:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Keräilijä kirjoitti:

Vietimme kihlattuni kanssa mukavaa iltaa syöden ja katsoen elokuvia. Kissa päätti protestoida mieltymyksiämme vastaan ja väänsi kihlattuni jalkojen juureen tortut. Saatiin elokuva iltaan romanttinen sonnan tuoksu.

Kova kolli😄

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

06.04.15 klo 22:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tänään ostin pork pie hatun, eli samanlaisen hatun mitä Gene Hackman käyttää The French connectionissa.

M16
Käyttäjä
159 viestiä

07.04.15 klo 20:36 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lopen kyllästyneenä kotikaupunkiini sain vihdoin ja viimein yksityiseltä vuokranantajalta asunnon toiselta paikkakunnalta. Muutto tapahtui muutama päivä sitten, ei ollut tiedossa opiskelupaikkaa eikä töitä, ja vaikka nyt kuuden vuoden ajan olen töitä tehnyt välillä enemmän ja välillä vähemmän, en ole koskaan ollut työhaastattelussa. Tänään poistuin sellaisesta hyvällä menestyksellä, perjantaina nimi paperiin ja lauantaina ensimmäinen vuoro. Vaikkei paikka olekaan itselleni se kaikista ihanteellisin, on aivan mielettömän helpottunut fiilis että pääsee edes johonkin kiinni eikä tarvitse jäädä sohvalle makoilemaan.

Miihkali
Moderaattori
2782 viestiä

21.05.15 klo 11:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sain palkankorotuksen. Vieläpä melko muhkean. Välillä näinkin päin.

EDIT: Tai ei se varsinainen palkankorotus ollut, vaan olen nyt normaalin työnantajalainsäädännön piirissä, eli saan nyt ylimääräistä ilta- ja viikonlopputyöstä. Eli kaikesta työstä, jota teen.

OneMoreGoddamnHippieAndMyHeadWillExplode
Käyttäjä
19 viestiä

23.05.15 klo 06:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuntuu hyvältä kun vihdoin sain käsiini valmiin version lyhytelokuvasta jonka Glasgowssa elokuvaa opiskellessani kirjoitin ja ohjasin ja tuotin. Editoija, joka on siis skotti, piti sitä liki vuoden verran itsellään eikä suostunut jakamaan mulle. Until now!

Huono puoli on toisaalta se että elokuva ei valitettavasti onnistunut niin hyvin kuin olisin halunnut. Siksi en sitä festivaaleille edes yritä saada vaan laitoin sen suoraan youtubeen. Pistän tähän vaikka linkin siltä varalta että joku haluaa käydä katsomassa sen ja kaataa kritiikkiä niskaan. :)

https://www.youtube.com/watch?v=XGXosI7YoBM

Mutta hyvältä tosiaan tuntuu, kaikesta huolimatta.

Maximus
Käyttäjä
1316 viestiä

28.06.15 klo 00:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuli muuten puskettua läpi Vaasan Yliopistoon, Englanti, Nykysuomi ja Viestinnän kandidaatti ohjelmaan. Sinänsä aika kiva fiilis, kun oli ensimmäinen pääsykoe johon yritin päästä ja heti nappasi. Onhan sitä ikääkin jo 26 vuotta, notta saattaisi olla aika edetä johonkin suuntaan tässä elämässä. Paljon muutakin mahtavaa tiedossa lähitulevaisuudessa... Mm. Powerparkin reissu ja viikon reissu rodoksella parin viikon sisään tiedossa.

Katmand0r
Käyttäjä
151 viestiä

29.06.15 klo 14:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lauantaina tuli vihdoinkin käytyä ekan kerran Tuskassa. Enkä kadu, oli kyllä mahtavia keikkoja joista osa suorastaan historiallisia, kuten Ne Obliviscariksen eka Suomen keikka, Amorphiksen Thousand Lakesin läpisoitto ja tietty Abbathin maailmanensi-ilta. NeO:lta ja Abbathilta kävin nimmaritkin hakemassa. Siinä festaritunnelmassa on kyllä jotain aivan mahtavaa.

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

30.06.15 klo 14:55 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tänään alkoi vihdoinkin ansaittu kuukauden ja 9 päivän kesäloma😎

vasara88
Käyttäjä
593 viestiä

12.07.15 klo 14:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Katsoin just uuden trailerin Ash vs Evil Dead sarjasta, ja meno vaikuttaa ihan pirun lupaavalta. Bruce Campbellin ja Sam Raimin paluu Evil Deadin pariin on yhtä kovajuttu, kuin Arska uudessa terminaattorissa. Katsokaa itse ja ihailkaa.

https://www.youtube.com/watch?v=unnLg1TPCYM

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

24.07.15 klo 23:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eilen ostin Good fellowsista Bad motherfucker-mukin.

Tänään taas postissa saapui kuvallinen henkilökorttini.

Nyt on millä mällätä😎

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

05.08.15 klo 19:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Katoin äsken aivan mahtavan red band-trailerin ensi vuoden Helmikuussa ilmestyvästä Deadpool-leffasta. Näyttääppä siltä, että ensi uoden kovin leffa on tässä😎

Maximus
Käyttäjä
1316 viestiä

08.08.15 klo 18:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuli hypättyä eilen elämäni ensimmäinen laskuvarjohyppy. Viime viikko kuluikin kurssia käydessä ja eilen päästiin vihdoin taivaalle. Voin sanoa, että siihen asti saa vielä kuumotuksen jokseenkin pidettyä kasassa kunnes koneen ovi pamahtaa auki ja viima piiskaa kovaa. Tämän jälkeen seuraa "siirry ovelle" komento, jolloin tuntee kuinka kova se ilmavirta oikeasti on. Jalat meinaavat väkisin lähteä viimassa matkaan. Sitten sanotaan, että "mene", lähdet kiipeämään lankkua pitkin kunnes pääset roikkumaan koneen siiven alapuolella olevasta puomista, otat pari syvää hengitystä ja päästät irti. Tuossa vaiheessa pelko oli jo hitusen laskenut, koska adrenaliini, mutta kyllä se helpotti kun vihdoin tunsi 3-4 sekunin jälkeen kun jokin pehmensi pudotusta, varjo siis aukesi. Siinä vaiheessa oli vielä pieni kuumotus, että jos varjo ei olekaan ok ja joudut ottamaan varavarjon käyttöön, mutta onneksi kaikki oli kunnossa.

Tuon jälkeen alkoikin taistelu suht kovaa tuulta vastaan (n. 10m/s), joka pyrki väkisin heittämään varjoa metsän päälle ja hetken siinä pelkäsinkin, että laskeudun johonkin puiden sekaan, mutta onneksi varjo alkoi tottelemaan hieman matalemmalla paremmin ja sain käännettyä sen laskeutumisalueelle ja pääsin aikas hyvinkin lähelle maalia.

Kieltämättä unohtumaton kokemus ja varmasti tulen toistekin menemään. Ei voi kun suositella lajia, toki vaatii hieman potkimista persuksille, että loppujen lopuksi oikeasti uskaltaa astua koneeseen ja sieltä vielä uloskin.

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

09.08.15 klo 14:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tänään on meitsin 21-vuotis synttärit😎

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

15.08.15 klo 14:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sain äidiltä synttärilahjaksi Playboy-lehden ja laatikon Geisha-suklaata😎

Nutipää pohjolasta
Käyttäjä
248 viestiä

11.09.15 klo 17:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

No mitäs helvettiä tämä nyt sitten taas on?

1. Stung Up and Gutted
2. Skull Grinder
3. Children of the Filth
4. Sanity Bleeds
5. The Withering Death
6. Waiting for the Screams
7. Return to Dead

Kyllä on ukoilla aivan törkeän kova tahti päällä uusien levyjen ulostamisessa. Kansitaide ainakin on makia kuin mikä! Marraskuussa suolistetaan ihan perusteellisesti, nimittäin Autopsy julkaisee myös varsin massiivisen neljän levyn kokoelman, joka puolestaan kantaa osuvasti nimeä After the Cutting.

jonathan
Käyttäjä
247 viestiä

21.09.15 klo 12:15 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vaimoke synnytti meille viikonloppuna pienen prinsessan. Melkoista tunteiden vuoristorataa on ollut mutta kaikki hyvin ja olen onnellinen. Nyt on lomaa töistä ja alkaa totuttelu uuteen elämään. On tää hienoo.

Pelimies
Käyttäjä
547 viestiä

21.09.15 klo 19:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Onniteluni perheenlisäyksestä😎

jonathan
Käyttäjä
247 viestiä

22.09.15 klo 16:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pelimies kirjoitti:

Onniteluni perheenlisäyksestä😎

Kiitos kovasti. Vielä eivät päässeet sairaalasta mutta ehkä huomenna saadaan tyttö kotiin.

Maximus
Käyttäjä
1316 viestiä

18.10.15 klo 20:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

Velipoika osallistui Anssi Kelan coveri kisaan ja omasta mielestäni aikas hyvää settiä sai aikaiseksi:

https://www.youtube.com/w...MJ0SquVM&feature=youtu.be

Käykää nyt kerran ainakin kuuntelemassa läpi niin saa katselukertoja, eniten katseluita saanut kappale voittaa kisan :)

Keskustelut