Kuolleita

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Kuolleita

zBeatrixKiddo
Käyttäjä
56 viestiä

30.11.10 klo 18:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

No se on kyllä totta. :D

Mowgli
Tykittäjä
1318 viestiä

30.11.10 klo 18:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

rillijulle kirjoitti:

Mutta surullistahan tuo on. Nielsen vaikutti leffoissa aina kovin sympaattiselta ja harmittomalta hepulta, josta on pakko pitää. Se ei kuitenkaa tee Scary Movie 3:sta paremmaksi.

Jokaisessa Nielsenin elokuvissa hän on silmissäni ollut ihan samannäköinen jannu monta kymmentä vuotta. En ole nähnyt häntä edes ilman valkoisia hiuksia. Sitä ei tullut ajatelleeksi lainkaan, että mies on jo niin vanha kun hän on näyttänyt 30 vuotta tismalleen samalta. Ehkä pari ryppyä sinne tänne, mutta kumminkin. Nielsenin hahmoille oli yleistä juuri tuo, että hän on tuollainen harmiton ja hieman hajamielinen kaveri, joka huomaamattaan saa häslinkiä aikaan selkänsä takana. Sniff.

barros
Käyttäjä
1482 viestiä

30.11.10 klo 20:46 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nielsen on ollut eräs virkamies komedioiden luottomiehistä, joka muistetaan mm. lukuisista stunteista ja kuolemattomista sketseistä. Rooleissaan osasi sopivalla kosketuksella ja joskus eläytymisellään tavoitella jotain elämää suurempaa, joka tempaisi mukaansa jopa helpolta näyttävissä hupailuissa ja sisältäen oikea oppista näytöstä tiimipelin malliesimerkein, jota pitää vähän ollakin. Toisinaan virkamies roolissaan turhan varovaisen oloinen heppu sopi ajankohtaan kuuluvaan kohtaukseen monesti leikkimielisesti ajatellen. Aina ei tarvitse myöskään viedä äärimmilleen ihmisen tietoista sisäistä olemusta tai psykologiaa. Tämän matkassa vain huvittavat, absurdit ja jotkin vakavemman näköiset tilanteet saattoivat tähän perustuneen yleismaailmallisen komiikankin keinoin purra keneen tahansa sopivaksi säädettynä.

kuperkeikka
Käyttäjä
77 viestiä

08.12.10 klo 00:12 - linkitä tähän kommenttiin: #


22.11.1945-7.12.2010

R.I.P Iskelmätähti Kari Tapio.

Hieno mieshän Tapio oli ja monia tarttuvia iskelmäkappaleita uransa aikana teki. Todellisena yllätyksenä tämä kuolema tuli, sillä eihän mies ollut loppujen lopuksi kovin vanhakaan. Ikinä ei voi tietää ketä lähtee seuraavana.

barros
Käyttäjä
1482 viestiä

08.12.10 klo 00:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Yksi niistä artisteista, jotka johdattivat kuuntelemaan tarkemmin iskelmää ja laajentamaan musiikkimakuaan, joskin osittain vanhempien pakkotoiston saattelemana. Monelle Tapio on varmasti edustanut sitä heidän oman aikakautensa taidetta ja sitä kautta ollut entistä tärkeämpi tuttavuus. Vain kaksi vuotta nuorempana kuin Ronnie James Dion (Usa:sta) poismeno lopulta tapahtui. Tämä toinen eriävä tapaus tulee väistämättä myös mieleen, mutta ei muuta kuin kepeät mullat hälle. Puhukoon ns. oikea musiikki puolestaan vastedes.

sulo
Käyttäjä
3302 viestiä

08.12.10 klo 21:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Taas ylistetään jotain "hienoa miestä", joka itse aiheuttaa oman, turhan aikaisen kuolemansa (ainakin epäsuorasti.) kun ei korkki pysy kiinni, ei sitten millään.

En syyllisty enempää kuolleita epäkunnioittavaan käytökseen. Jätän jopa erään tarinan kertomatta. Sitäkin varmaan kyllä pidettäs miehekkäänä ja hienona ja coolina ja kaikkena.

Menköön. Miinustakaa vaikka piiloon, jos menee liian pitkälle.

Kari Tapio oli sikaillut niin kauan yhdessä JKL baarissa, että hänet heitettiin ulos. Lähes kussut pöydän päältä yms. mukavaa. Kari oli hypännyt taksiin ja käskenyt ajaa baarin ympäri rinkiä, oli sitten huudellut taksin ikkunasta hävyttömyyksiä ohikulkijoille ja baarin muille asiakkaille.

Jerry C
Käyttäjä
536 viestiä

08.12.10 klo 21:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Se että on sika ihmisenä ei välttämättä tarkoita, että ei ansaitsisi ylistämistä artistina.
Tässä valtiossa ei liene yhtään ainutta artistia, joka ei siviilissä olisi mitään halveksuttavaa tehnyt.
Tiedän yhden jos toisenkin tarinan esimerkiksi Mikko Alatalosta, jotka saavat aikaan ainakin itselläni halveksumisen tunteita, mutta tuskinpa näitä kukaan ajattelee kun mies joskus hiippakuntaa vaihtaa.

Blaze
Käyttäjä
524 viestiä

12.12.10 klo 16:51 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kari Tapion kuolinsyy on selvinnyt. [kuvaton.com]
(Tiedän että tulen palamaan helvetissä tämän mauttoman läpän takia, mutta menkööt.)

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

16.12.10 klo 20:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Yksi iäkäs tekijä on jälleen poistunut keskuudestamme:

http://www.hs.fi/kulttuur...+on+kuollut/1135262441962

Blake Edwards kuoli keskiviikkona kehkokuumeeseen 88 vuoden iässä.

LOS ANGELES. Yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja Blake Edwards on kuollut, kertoi hänen tiedottajansa torstaina. Edwards oli kuollessaan 88-vuotias.

Tiedottajan mukaan Edwards kuoli sairaalassa keskiviikkona Kalifornian Santa Monicassa. Kuolinsyyksi kerrottiin keuhkokuumeen aiheuttamat komplikaatiot.

Edwardsin vaimo Julie Andrews ja muut perheen jäsenet olivat ohjaajan kuolinvuoteen äärellä, tiedottaja kertoi.

Edwardsin tunnetuimpiin elokuviin kuuluvat Breakfast at Tiffany's sekä The Pink Panther -filmit. Hän oli myös tuottelias käsikirjoittaja, tuottaja ja näyttelijä.

VierasTalo
Moderaattori
988 viestiä

16.12.10 klo 21:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Myös kauhumaestro Jean Rollin poistui keskuudestamme äskettäin.
http://fangoria.com/index...=1:latest-news&Itemid=167

Levätkööt rauhassa, tuo vampyyrileffojen virtuoosi.

vasara88
Käyttäjä
591 viestiä

16.12.10 klo 22:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

VierasTalo kirjoitti:

Myös kauhumaestro Jean Rollin poistui keskuudestamme äskettäin.

Vähän yliarvostettu titteli. Eiköhän se Rollin ollut enemmän nakuilun ja taidehomostelun mestari? Ei siinä. Levätköön rauhassa. Ikävä tulee sen alastomia vampyyrinaisia.

Mihail
Käyttäjä
128 viestiä

18.12.10 klo 02:15 - linkitä tähän kommenttiin: #

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

03.01.11 klo 13:16 - linkitä tähän kommenttiin: #

Yksi hyvä näyttelijä on jälleen poistunut keskuudestamme:
http://www.hs.fi/kulttuur...waite+kuoli/1135262787756

"Brittinäyttelijä Pete Postlethwaite kuoli

LONTOO. Näyttelijä Pete Postlethwaite on kuollut, kertoo brittiläinen uutistoimisto PA. Postlethwaite oli kuollessaan 64-vuotias.

PA:n mukaan Postlethwaite kuoli pitkälliseen sairauteen Keski-Englannissa sijaitsevassa sairaalassa. Postlethwaiten ystävä kertoi näyttelijän kuolleen sunnuntaina.

Kymmenissä elokuvissa nähty Postlethwaite nähtiin valkokankailla viimeksi elokuvassa Inception. Postlethwaite oli Oscar-ehdokkaana parhaasta miessivuosasta vuonna 1994 roolistaan elokuvassa Isän nimeen."

Mr. Suominen
Käyttäjä
15 viestiä

04.01.11 klo 10:55 - linkitä tähän kommenttiin: #

AP kirjoitti:

Yksi hyvä näyttelijä on jälleen poistunut keskuudestamme:
http://www.hs.fi/kulttuur...waite+kuoli/1135262787756

"Brittinäyttelijä Pete Postlethwaite kuoli

LONTOO. Näyttelijä Pete Postlethwaite on kuollut, kertoo brittiläinen uutistoimisto PA. Postlethwaite oli kuollessaan 64-vuotias.

PA:n mukaan Postlethwaite kuoli pitkälliseen sairauteen Keski-Englannissa sijaitsevassa sairaalassa. Postlethwaiten ystävä kertoi näyttelijän kuolleen sunnuntaina.

Kymmenissä elokuvissa nähty Postlethwaite nähtiin valkokankailla viimeksi elokuvassa Inception. Postlethwaite oli Oscar-ehdokkaana parhaasta miessivuosasta vuonna 1994 roolistaan elokuvassa Isän nimeen."


Just viime viikolla tuli katsottua Epäillyt, ja perhana kuinka hyvää työtä herra tekikään siinä.

R.I.P. Mr. Postelthwaite. :(

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

04.02.11 klo 00:16 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eräs tunnettu näyttelijä on poistunut keskuudestamme:

http://www.hs.fi/kulttuur...+on+kuollut/1135263535599

Ranskalainen näyttelijä Maria Schneider on kuollut. Hän nousi maineeseen elokuvalla Viimeinen tango Pariisissa (1972). Schneider, 58, menehtyi torstaiaamuna Pariisissa pitkän sairauden jälkeen.

Schneider teki läpimurtonsa vain 19-vuotiaana toisessa elokuvaroolissaan, kun hänet pestattiin Marlon Brandon vastanäyttelijäksi. Viimeinen tango Pariisissa herätti myös paljon kohua seksikohtauksillaan. Brando oli filmin kuvausten aikaan 48-vuotias.

Schneider teki toiseksi tunnetuimman filmiroolinsa vuonna 1975. Ranskatar nähtiin tuolloin Jack Nicholsonin tähdittämässä elokuvassa Ammatti: reportteri.

Schneider esiintyi myös Franco Zeffirellin versiossa Jane Eyresta vuonna 1996. Kaikkiaan hän esiintyi kymmenissä elokuvassa ja toimi aktiivisesti myös näyttelijöiden ammattijärjestöissä.

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

28.02.11 klo 22:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hieno näyttelijä on jälleen poistunut keskuudestamme:
http://www.hs.fi/kulttuur...ardot+kuoli/1135264162637

"Ranskalainen näyttelijä Annie Girardot kuoli maanantaina Pariisissa 79-vuotiaana. Kuolemasta ilmoitti hänen perheensä.

Girardot aloitti elokuvauransa 1950-luvulla ja ehti näytellä yli sadassa elokuvassa. Näyttelijän roolikirjo ulottui poliisista lakinaiseen ja opettajaan. Hänet muistetaan muun mussa prostituoidun roolista Luchino Viscontin elokuvassa Rocco ja hänen veljensä.

Hän voitti vuonna 1977 parhaan naisnäyttelijän Cesar-palkinnon, joka on ranskalainen vastine Oscar-palkinnolle.

Viime vuodet näyttelijä sairasti Alzheimerin tautia. Hänen taistelunsa tautia vastaan on dokumentoitu myös elokuvaksi."

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

01.03.11 klo 02:46 - linkitä tähän kommenttiin: #

Erittäin tunnettu monessa mukana ollut seksisymboli ja näyttelijä Jane Russell on kuollut aivan hiljattain:
http://news.yahoo.com/s/n...0301/en_nm/us_janerussell

""Gentlemen Prefer Blondes" star Jane Russell, who became a controversial Hollywood sex symbol, died Monday at the age of 89, her family said.

Russell, best known as the buxom star of 1940s and 1950s movie, died of respiratory problems at her home in Santa Maria, central California, according to Etta Waterfield, her daughter-in-law.

Russell, who later in life was the "full-figured girl" in television brassiere ads, was at her best in comedies that, subtly or not, spoofed her sexpot image and focused on her figure.

Multimillionaire producer-industrialist Howard Hughes discovered Russell and put her in her first movie, "The Outlaw," which stuck her with the sexpot image based on her chest, which reportedly was size 38-D.

In the photos, the sultry Russell languished on a bed of straw, looking petulant as her tight-fitting peasant blouse slipped off one shoulder. Censors held up "The Outlaw" for almost three years before a limited release in 1943.

"Except for comedy, I went nowhere in the acting department," Russell said in her autobiography. "The truth is that, more often than not, I've been unhappy about the pictures I've been in."

The promotional material was so striking that in one poll Russell was voted "favorite actress" before the voters had even seen her act. Reviews of "The Outlaw" and many of her films were less kind with one critic calling her "the queen of motionless pictures."

In 1978, she made headlines by being jailed for four days for drunken driving and began her successful battle against alcoholism."

milkman
Moderaattori
519 viestiä

16.03.11 klo 13:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Räppäri Nate Dogg on kuollut.

"Nate Doggin, oikealta nimeltään Nathaniel Dawayne Halen omaiset vahvistavat miehen kuolleen viime tiistaina. Kuolemasta kertoi TMZ-sivusto.

Kuolinsyy ei ole vielä tiedossa. Rap-artisti Nate Dogg kärsi terveysongelmista vuosien ajan. Hän selvisi kahdesta vakavasta sairauskohtauksesta vuosina 2007 ja 2008.

Dogg tunnettaaan parhaiten Warren G:n kanssa vuonna 1994 tehdystä hitistään Regulate."

kerpele
Käyttäjä
3486 viestiä

16.03.11 klo 13:38 - linkitä tähän kommenttiin: #


19.8.1969 – 15.3.2011

Kevyet mullat.

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

18.03.11 klo 02:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eräästä tietystä roolista tuttu näyttelijä on kuollut kunnioitettavassa iässä:

http://www.hs.fi/kulttuur...p=tm_etu_uusimmat_uutiset

Brittinäyttelijä Michael Gough, 94, on kuollut. Gough tunnetaan parhaiten Bruce Waynen hovimestarina Batman-elokuvasarjassa. Hän esitti Alfred Pennyworthia neljässä Batman-elokuvassa alkaen vuodesta 1989.

Kaikkiaan Gough esiintyi yli 150 elokuvassa ja tv-sarjassa, muiden muassa brittiläsessä scifi-sarjassa Doctor Who.

Michael Gough kuoli torstaina Englannissa olleessaan perheensä parissa, kertoi hänen ex-vaimonsa Anneke Wills agenttinsa välityksellä.

"Kun hänen tilansa alkoi heiketä tällä viikolla, hän sanoi, että hän sinnittelee Pyhän Patricin päivään asti. Ja sen hän teki. Lopulta{hellip}jäljellä on vain rakkaus", Wills kirjoitti muistopuheessa Doctor Who -sarjan sivuilla.

Keskustelut