Kuolleita

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Kuolleita

15.09.09 klo 18:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

"Celebrities are dropping like flies. The grim reaper keeps missing Tom Cruise"

Sai ainakin meikäläisen nauramaan, kun lueskelin IMDB:n forumia Patrick Swayzesta. Ei sillä, että meikäläisellä olisi Tomia vastaan jotain, mutta on tuo melko hauska laini. :D

Deckard
16 viestiä

15.09.09 klo 21:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

PATRICK NOOOOOO!!!

Söpö
Ylläpitäjä
2878 viestiä

16.09.09 klo 18:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

Swayzen muistan erityisesti Ghostista, eli ajalta, jolloin hän vaikutti kuuluvan Hollywoodin kauniisiin poikiin. Jotenkin sitä aina odotti, että kun Patrick vanhenee, häneltä voisi nähdä jotain tasapainoista ja ylevää sekä jopa Oscarin arvoista. Tai ehkä jotakin sellaista, mitä Robert Redford tekee nykyään.

Saapa nähdä, tuleeko Swayzen viimeiseksi jäänyt poliisisarja ulos meilläkin jossain vaiheessa.

R.I.P.

Aatu
486 viestiä

21.10.09 klo 17:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joseph Wiseman

Bond-leffojen historian ensimmäinen pääpahis Tohtori No eli Joseph Wiseman on kuollut 91-vuotiaana kotonaan Manhattanissa.

Kookosbanaani
1142 viestiä

19.12.09 klo 11:45 - linkitä tähän kommenttiin: #

Roy E. Disney

1930 - 2009

Legendaarisen Walt Disneyn veljenpoika ja nykyinen Disney-yhtiöiden johtaja Roy E. Disney menehtyi vatsasyöpään 79-vuotiaana 16. joulukuuta. Hänen ansiostaan mm. Leijonakuningas ja Kaunotar ja hirviö saavuttivat 1990-luvulla suuren suosion.

Lähteet:
* http://yle.fi/uutiset/vii...sney_kuollut_1285669.html
* http://fi.wikipedia.org/wiki/Roy_E._Disney

kerpele
3486 viestiä

19.12.09 klo 14:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

30.9.1946 - 17.12.2009

Muun muassa Dark Starin, Alienin ja Total Recallin käsikirjoittanut ja mm. The Return of the Living Deadin ohjannut Dan O'Bannon on kuollut.

20.12.09 klo 22:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Brittany Murphy on kuollut. 32-vuotiaan näyttelijättären sydän pysähtyi, eikä häntä voitu enää elvyyttää. - Lähde, Iltalehti.

Boy From Shadows
Tykittäjä
243 viestiä

21.12.09 klo 00:16 - linkitä tähän kommenttiin: #

Voivoi. Minkälaisia tunteita Brittany Murphy leffatykkiläisissä herättää?

Viehättävä nuorinainen kuului jopa suosikkinäyttelijöihini. Pidin aina hänen antaumuksellisesta ja rooliin heittäytyvästä näyttelystään. Hieno tunnenäyttelijä.

Liian aikaisin poistuu moni...:/

milkman
Moderaattori
519 viestiä

21.12.09 klo 00:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

^Sanoit juuri kaiken tarvittavan. Erittäin harmillinen uutinen meikälle myös, pidin aina Murphyä jotenkin erikoisella tavalla todella kiehtovana ja viihdyttävänä näyttelijänä. Harmittaa kovasti.

R.I.P.

21.12.09 klo 00:36 - linkitä tähän kommenttiin: #

Siinähän te ne sanoitte, samat sanat omasta suustani. Murphy vetäisi oikein kovan suorituksen Eminemistä kertovassa 8 mile -leffassa. Harmi että kuoli pois näin aikasin, häneltä olisi voinut tulla vaikka minkälaisia suorituksia vielä tulevaisuudessa.

21.12.09 klo 05:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hiljaiseksi vetää aina kun nuori ja kaunis ihminen lähtee.
Tuli itelle todella yllätyksenä.

En ole Murphyn leffoista kovinkaan monta nähnyt, noin neljä. Pitäs katsoa näitä uudempia elokuvia, joissa on pääosassa.

Voimia läheisille.

sulo
3302 viestiä

21.12.09 klo 12:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

Slumber kirjoitti:

Hiljaiseksi vetää aina kun nuori ja kaunis ihminen lähtee.

Niin. Ei niillä vanhoilla ja rumilla niin väliä, vaikka kuolisivat kaikki.

Mansikkahillo
148 viestiä

21.12.09 klo 12:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

14. kesäkuuta 1919 – 9. joulukuuta 2009

Elikkä Yhdysvaltalainen Gene Barry kuoli 9. joulukuuta.
Barry tunnetaan varmasti parhaiten roolistaan maailmojen sota-elokuvassa. Hän on myös esiintynyt monissa tv-sarjoissa sivuhahmoina. Tärkeimmät tv-sarja roolit olivat Columbosta ja Burke's law:sta.
Barry oli myös musikaalisesti lahjakas ja esiintyikin muutamissa musikaaleissa.

Rest in peace.

21.12.09 klo 16:36 - linkitä tähän kommenttiin: #

sulo kirjoitti:
Slumber kirjoitti:

Hiljaiseksi vetää aina kun nuori ja kaunis ihminen lähtee.

Niin. Ei niillä vanhoilla ja rumilla niin väliä, vaikka kuolisivat kaikki.

Hehheh, arvasin jonkun tarttuvan tuohon.
Myönnetään, vähän tökerösti muotoilin tuntemuksia, olin menossa nukkumaan. Kuolema aina pysäyttää.

21.12.09 klo 17:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

1919 - 2009

17. joulukuuta Oscar ja Golden Globe palkittu 90-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijätär Jennifer Jones menehtyi.

Parhaan naispääosan Oscarin ja Golden Globen Jennifer sai Bernadetten laulu-elokuvasta.
Jones'n muutamia elokuvia: Bernadetten laulu (1943), Afrikan aarre (1953), Jäähyväiset aseille (1957), Liekehtivä torni (1974).

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

10.01.10 klo 19:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tony Halme on kuollut:

"Tony Halme on löytynyt kuolleena kotoaan. Iltalehden tietojen mukaan Halme kuoli sunnuntain vastaisena yönä. Poliisi vahvistaa Iltalehdelle, että Halme on kuollut, mutta ei vahvista kuolintapaa eikä -aikaa.

- Tapaukseen ei liity rikosta. Meillä on meneillään normaali kuolinsyyntutkinta, johon liittyvät tiedot ovat lain mukaan salaisia, perustelee rikosylikomisario Kari Tolvanen.

Tony Christian Halme oli kuollessaan 47-vuotias. Hän syntyi Helsingissä 6. tammikuuta 1963. Halmeen piti viettää syntymäpäiväjuhliaan eilen lauantaina Helsingin keskustassa sijaitsevassa ravintolassa.

Nyrkkeilijä ja kansanedustaja

Tony Halme tuli suurelle yleisölle tunnetuksi vuonna 1993, kun hän esiintyi televisiossa Gladiaattorit-ohjelmassa.

Sittemmin Viikinki-lempinimellä tunnettu mies ryhtyi ammattinyrkkeilijäksi. Hän riisti raskaansarja Suomen mestaruuden Jukka "Pyöveli" Järviseltä vuonna 1997.

Halme kunnostautui myös kirjailijana, näyttelijänä ja laulajana.

Suorapuheinen ja isänmaallinen Halme oli ristiriitainen henkilö, jota osa rakasti ja osa vihasi. Vuonna 2003 miehen uskomaton suosio nosti hänet eduskuntaan perussuomalaisten listoilta. Halme saavutti 16 390 ääntä ja oli Paavo Lipposen (sd) jälkeen toiseksi eniten Helsingissä ääniä saanut ehdokas.

Syyteharkinta kesken

Halmeen ongelmat nousivat puheenaiheeksi viime lokakuussa, kun Iltalehti uutisoi miehen kärynneen ratista. Halme ajoi huumeiden vaikutuksen alaisena.

Kotietsinnässä häneltä löytyi tuolloin laiton pistooli, toistasataa patruunaa ja mahdollisesti amfetamiinia. Jutun syyteharkinta on yhä kesken.

Huumesekoilu maksoi Halmeelle myös roolin Talvisota-näytelmässä. Miehen oli tarkoitus esiintyä Porvoon Kokonniemessä sotilaspoliisin roolissa."

T-800

11.01.10 klo 15:38 - linkitä tähän kommenttiin: #

On ilkeää, mutta se kyllä naurattaa, jos omaa kieroutuneen mielen kuten minulla: "Nyt ei ole Tonya mailla, eikä halmeilla" ...

Mowgli

Jopas vitsin murjaisit.

doomsdaymachine
1623 viestiä

11.01.10 klo 21:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Juu olihan tuo Tony Halmeen kuolema aika yllätys, vaikka tiesinkin millaista elämää hän vietti. Tänä aamuna menin herättyäni aamupöytään niin äiti siinä äkkiä totesi Tonyn kuolleen. Se oli melkoinen WTF elämys puun takaa. Myös Brittany Murphyn kuolema oli aika yllätys. Jotkut meistä vaan lähtee niin aikaisin tästä maailmasta.

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

11.01.10 klo 22:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tunnettu ranskalaisohjaaja Eric Rohmer kuoli. Pitääpä tutustua tämän tuotantoon enemmän:

Ranskan tunnetuimpiin elokuvaohjaajiin kuuluva Eric Rohmer on kuollut. Rohmerin tuotantoyhtiö kertoi 89-vuotiaan ohjaajan kuolemasta maanantaina.

Rohmer teki ensimmäisen elokuvansa vuonna 1959. Vuosikymmenten aikana hän ohjasi kaikkiaan viitisenkymmentä elokuvaa.

Rohmer oli ranskalaisen elokuvan uuden aallon keskeisiä ohjaajia. Hänen kuuluisimpiin elokuviinsa kuuluvat Yöni Maudin Luona, Clairen polvi sekä Rakkaus iltapäivällä.

Yöni Maudin luona toi Rohmerille Oscar-ehdokkuuden parhaasta käsikirjoituksesta vuonna 1969.

Keskustelut