Kuolleita

KKHS
299 viestiä

26.06.09 klo 02:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

sulo kirjoitti:

Jokohan niiden pedofiili vitsien kertominen loppuu.

Ei, niihin lisätään vain uusia, entistä sairaampia elementtejä kuten aina jonkun koomisena pidetyn tyypin kuollessa.

26.06.09 klo 02:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sielustani kuoli pieni pala Jackon kuoleman takia. Onneksi videohyllyssäni on Moonwalker-elokuva muistuttamassa tämän sekopäisen taiteilijan häikäisevästä urasta ja elämästä.

AP
1158 viestiä

26.06.09 klo 03:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Myös tunnetuin Charlien enkelit tähti kuoli:

Tuli molemmat kyllä totaalisesti puun takaa.

Ville
3972 viestiä

26.06.09 klo 07:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

AP kirjoitti:

Myös tunnetuin Charlien enkelit tähti kuoli:

Tuli molemmat kyllä totaalisesti puun takaa.

Fawcett mainittiin jo edellisellä sivulla.

Fawcettilla oli syöpä jo pitkällä, joten se ei tullut yllätyksenä. Myöskään Jacksonin kuolema ei ollut suuri yllätys, vaikka odotinkin hänen elävän hieman kauemmin. Miehen elämäntyyli oli kyllä sen verran kuluttava, ettei sillä voi vanhaksi elää.

Lordi-fani
647 viestiä

26.06.09 klo 12:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyllä tuli aikamoinen herätys, kun pikkusisko huutaa Michael Jacksonin kuolleen. Kyllä tuli yllätyksenä. Siis kyllähän hän oli jo aika pahassa kunnossa, mutta en minä silti olettanut hänen vielä kuolevan. No, vaikka en hänen faninsa ollut niin kyllä tuo hiljaiseksi vetää. Wacko Jacko, may you rest in peace.

Blairoid
276 viestiä

26.06.09 klo 12:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Uutinen Michael Jacksonista sai leuan loksahtamaan. Kirjaimellisesti. :(

Rest in peace, Michael!

arvili
218 viestiä

26.06.09 klo 13:55 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ei jestas, pakko se kai on jo uskoa, Janet on laittanut vietiä sivuillaan, että hän on surun murtama ja lähtee nyt elokuvan kuvauksista tapaamaan perhettään :(
Michaelia on tullut kuunneltua viimeiset 12 vuotta.
Katselin yöllä bbc:n suoraa lähetystä, ja hiukan otti hermoon, kun viime aikoina Michaelia on vaan haukuttu ja heti kun onkin ehkä kuollut, niin kehutaan maasta taivaaseen. Näinhän se menee aina.

rip Michael Jackson

Mara
700 viestiä

27.06.09 klo 13:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jamie Foxx ilmaisi asian niin hyvin, että ei ole mitään lisättävää: “I hope he is remembered for the brilliance of his music and not for the circus sideshow his life had become.”

minna
913 viestiä

28.06.09 klo 17:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
That you are not alone

Legendat elävät.

mauge
485 viestiä

28.06.09 klo 18:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mun ei pitänyt mennä perjantai-iltana mihinkään. Juhannuksen jälkeen oli selviö, että nyt ollaan rauhassa kotona. Tuli yllättävä puhelu opiskeluaikaisilta kavereilta. Lähdetään bailaan ja humaltumaan lämpimään kesäyöhön.

Yökerhossa ei oo pitkään aikaan ollut yhtä huumaavaa ja täydellistä kuin nyt oli. DJ. kunnioitti Michaelin työtä monin eri kappalein. Koin musiikin mukana monenlaisia tunteita elämäni varrelta. Lapsuus, viattomat kouluajat, villit nuoruusvuodet...kaikki tulvi mieleeni ja tuntui vaan niin käsittämättömän hyvältä. Viina meni ihanalla tavalla vereeni. Ei väsymystä, vaan täydellistä humaltumista, kehosta irtautumista. Sydän jyskytti. Nautin rytmistä ja tanssin. Tanssin ja nauroin. Sen hetken elämä oli täydellistä. Luulen, etten ole ainoa, joka koki menneenä viikonloppuna jotain tämän suuntaista.

banaanipalmu
321 viestiä

02.07.09 klo 13:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Karl Malden otti ja kuoli eilen 1.7.2009 kunnioitettavassa 97 vuoden iässä. Tarkkaa kuolinsyytä en saanut mistään bongattua, mutta kuulemma "luonnollisista syistä", mikä on ikään nähden varsin ymmärrettävää.

Joo, eihän tää nyt niin paljon kirpaissut kuin esimerkiksi Jacksonin kuolema, mutta kyllä se silti jossain tuntuu, jätkä kuitenkin näytteli parissa elokuvahistorian klassikossa ja muutaman kerran vielä Marlon Brandon kanssa. Too bad.

ritagrace
5 viestiä

03.07.09 klo 08:44 - linkitä tähän kommenttiin: #

AP
1158 viestiä

07.08.09 klo 01:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vauhdilla Chicagoon ja The Breakfast Club -elokuvien ohjaaja John Hughes on juuri kuollut. Harmi, hän oli selkeästi keskivertoa lahjakkaampi komediaohjaaja eikä ollut vielä edes erityisen vanhakaan (59 vuotias).

kerpele
3486 viestiä

07.08.09 klo 01:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sit tibi terra levis

07.08.09 klo 05:37 - linkitä tähän kommenttiin: #

AP kirjoitti:

Mitä?! Tämäpä tuli puun takaa... Juuri, kun innostuin miehen teinikomedioista niin sehän menee ja heittää veivinsä. Täytynee tuon hienon jätkän muistoa kunnioittaen ostaa heti pikimmiten Ferris Bueller's Day Off.

Luxi
955 viestiä

07.08.09 klo 12:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Todella surullinen uutinen.

"Life moves pretty fast. You don't stop and look around once in a while, you could miss it."

rillijulle
Moderaattori
3848 viestiä

15.09.09 klo 05:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nyt on Patrick Swayzekin nukkunut pois. Tuli ihan yllätyksenä, vaikka tiedossa onkin ollut syöpä ja kova sauhuttelu. Ikää 57 vuotta, ei mitenkään tarpeeksi. Vaikka näyttelijän tiedänkin, en silti ole nähnyt kuin hyvän selviytymisrainan Red Dawnin.

Näin nämä elokuvamaailman tunnetut ja vähemmän tunnetut, mutta pidetyt henkilöt tippuvat pikku hiljaa pois.

Storyteller

15.09.09 klo 11:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

rillijulle kirjoitti:

Nyt on Patrick Swayzekin nukkunut pois. Tuli ihan yllätyksenä, vaikka tiedossa onkin ollut syöpä ja kova sauhuttelu. Ikää 57 vuotta, ei mitenkään tarpeeksi. Vaikka näyttelijän tiedänkin, en silti ole nähnyt kuin hyvän selviytymisraina Red Dawnin.

Oho, tuo tuli meikäläisellekin melko yllätyksenä. Kuvittelin jo miehen partuvan pikku hiljaa. Itse olen nähnyt mieheltä loistavan Point Breakin ja ilmeisesti jonkunlaisen roolin mies teki myös Donnie Darkossa (hämärä muistikuva kyllä).

15.09.09 klo 13:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Maailman kovimman portsarin kuolema ottaa oikeasti päähän... Swayzesta en aikanaan pitänyt, mutta loistava Roadhouse ja erinomainen Point Break olivat omiaan todistamaan minulle miehen mahtavuuden. Siinä se oli kerta kaikkisen siisti jätkä. Minäkin luulin jätkän olevan paranemaan päin. Olen petetty ja katkera.

Keskustelut