Vitsejä?
Foorumin päävalikkoon › Legendaloota › Vitsejä?

5294 viestiä
Suomalainen, Britti ja Ranskalainen olivat selvinneet suuren risteilijän ajettua karille.
Viimeisillä voimillaan kolme miestä uivat aution saaren rantaan, ja uupuneina nukahtavat kuumalle rantahiekalle.Toverusten nukkuessa läheisestä pikkusaaresta meloo joukko alkuasukkaita pienissä, beigen värisissä kanooteissaan hakemaan heidät kotikyläänsä vangeiksi.
Kun miehet heräilevät, heidät on sidottu kolmeen puupaaluun keskelle alkuasukkaiden kylää. Kylän vanhin lähestyy heitä, ja sanoo:
"Kuulkaas poijat. Nyt on juttu niin, että te ootte kohta meiän keitossa, luut heitetään koirille, ja ihosta me tehään kanootteja. Onko kysyttävää?"
Britti pyytää hätäisesti viimeistä toivetta ennen kuolemaansa, ja kylän vanhin myöntyy pyyntöön.
"Tahtoisin veitsen," Britti ilmoittaa. Sen saatuaan hän huutaa "For the Queen!" ja aukoo kurkkunsa.Ranskalaisen vuoro. Hänkin pyytää veistä.
"Viva la France," Ja fransmannikin on leikannut kurkkunsa auki.Suomalainen pyytääkin kohteliaasti veitsen sijasta haarukkaa.
Hieman epäröiden kylän vanhin suostuu tähänkin toiveeseen ja toimittaa suomalaiselle haarukan.
Sen saatuaan suomalainen alkaa vimmatusti hakata sillä rintaansa ja huutaa: "...Ja mustahan ette PERKELE kanoottia saa!"No okei, se oli aika lame, mutta kuitenki
Paha...
Tuosta tulee mieleen tällainen vanha: Tutkimusmatkailija joutui pääkallonmetsästäjien vangiksi, ja heräsi padasta. Hädissään hän koetti kaikkea mitä mieleen tuli, ja kun mikään ei auttanut, hän veti taskustaan tupakansytyttimen, sytytti sen, heilutti ilmassa ja huusi "ihme! Ihme!" Päällikkö katsoi häntä kyllästyneesti ja sanoi: "Ihme tosiaan. Ensimmäistä kertaa näen että stendari syttyy ensimmäisellä yrityksellä." (Tässä kohtaa kuuluu nauraa...)
Ja toinen, mielestäni aika paha: Kuka on maailman tyhmin urheilija? Ei, se ei ole Matti Nykänen, se on ampumahiihdon hopeamitalisti. Ai mitenniin? No, sillä on ase ja silti se tulee maaliin vasta toisena.

Mailiin tipahti tällanen:
Ideahan on siis seuraavanlainen: otetaan kaksi yhdyssanaa, esim. lapsivesi ja vesiliirto ja saadaan aikaan aivan uusi sana, lapsivesiliirto. Jokainen voi mielessään kuvitella, minkälainen kokemus lapsivesiliirto onkaan, miltä maistuu aataminomenamehu tai kuinka vaarallista on siemennestekaasu:
hammasharjakatto
veroetupuskuri
ohjausvaihdetanko
ohituskaistapää

3402 viestiä
Ohessa hiukan neuvoja ja vinkkejä, mitä voi tehdä jos poliisisetä pysäyttää keväthurmoksen iskiessä :
---
Tästä on jo vuosia aikaa kun kerran yks sukulaismies tuumas poliisille kun pysäytti puhallusratsiaan: "Mistä se setällä on pipi kun pitää puhaltaa!" Sai kuulemma vielä jotain 600mk sakon, oli vielä sen verran tosikko poliisi!
Jannu ajanut vasen parkki/lyhkänen valo pimeänä ja poliisi pysäyttänyt ja kysellyt syytä miksi toinen puoli pimeänä. Tähän kaveri sanoi että juu vaihdetaan, on vaan palanut. Polliisi huomauttelee, että joku luulee moottoripyöräksi, No siitä jannu fiksuna että: "Luuletteko te sitten kun toi toinen valo palaa, että siinä ajaa kaks moottoripyörää rinnakkain?" Naps ja voitto kotiin.
Aikoinaan joku paikallinen 'sankari' yllättäen kännissä meni maijan luokse, koputti ikkunaan ja poliisin avattua ikkunan kysyi "Onks tää MTV:n auto?". Poliisi siihen, että "Miten niin???" ja heppu vastasi, että "No kun siellä on kaks pöllöä sisällä". Seuraamuksista ei ole tietoa...
Meikäläinen käytti joskus kulunutta fraasia, kun poliisi pysäytti "ihan muuten vaan". Autossani oli eturenkaat ihan pyllystä, kaljut (kiitos aurauskulmien). Polliisit kysy luonnollisesti että "mitenkäs nämä tämmöseks on päässy"? Johon minä jo varmana että sakot tulee: "Ne on vielä niin uudet ettei niihen ole vielä pinta kerennyt kasvamaan". Vanhempi mulkas aika pahasti, mutta nuorempi repesi ihan täysin.
Kenties oli uusi kommentti hänelle. Kehottivat vaihtamaan renkaat pikapuoliin...
En pysähtyny täysin stopmerkkiin. Polliisi olikin juuri takana ja pysäytti. Ikkuna auki ja tokaisin: "Makkaraperunat ja iso maito! Ei sipulia... Pidä loput". (ojentaa ajokorttia ja rek.otetta)! Poliisi oli
onneks huumorimiehiä...
Tuli tossa kerran... tai siis "yks kaveri" ajo kerran "hieman" ylinopeutta ja kuinkas ollakkaan olikin polliisit jo kohta perässä. Poliisi asteli asteli vierelle ja kysy, et tulikos äsken katottua mittaria!?! Kaveri siihen: Joo... on siellä viel puol tankkia. Ja näin saatiin aikaan hieman suurempi pikavoitto =)
Kerran nuorempana huitasin yhen savuttavan Ritmon ohi 60 alueella ja sivarit tutkas suoran päässä... No aattelin et josko ne ei ihan heti kerkeis mun perään ja otin vähä "etumatkaa" ... Mut sieltähän ne tulla porhalsi muutaman kilsan pääst.. vilkku+sirra yhdistelmällä perään... No siittä oli 2 km vie kotio niin aattelin ajella koto pihaan asti... Oli siinä naapureilla pällistelemistä ku ajelin 40 km/h kylätietä ja morjestelin grillaileville naapureille ja siviilipoliisit huusi "kaukovittuilijalla", että pysähtykää tien poskeen!!! No koti pihassa nousin autosta ja poliisit veti poikittain meidän pihatielle... Tulivat kysyyn että "yrititkö karkuun" ja mä tuumasin että kotio tulin...Ettei tarvis ruuhkasen tien lairalla asioita levitellä.. No sit ne kysy "Haluakko johonki sivummalle asioita selvittämään ettei kotipihas tarvi" johon meikäläinen "Mitäs pojilla oikein on mielessä kun mua sivummalle ootte viemäs...pysytään vaan näkösällä" .... NO ei ne tykänny homohuumorista...Filmiltä näyttivät mun ajon ja hyvältä näytti...
Kaikki pväsakot sain mitä opiskelijalle voi antaa...
Kaveri oli liikenteessä hieman pakoputkivammaisella välineellä, eli pakosarjan jälkeen pääsi kaikki kaasut vapauteen. Poliisi siitä sit pysäyttään, kävelee ikkunalle ja kysyy: "Taitaa olla putkessa reikä?"
Tähän kaveri: "Joo, muuten se olis tankoo!" Ja pikavoitton kanssa kotiin...
Seuraava herra pysäytettiin ylinopeudesta, konstaapeli käveli taas ikkunalle (kuten niillä tapana on). Kaveri veivaa ikkunaa auki, ja poliisi heti moittiin: "Tuli ajettua hieman ylinopeutta" Jätkä katteli sekunnin ihmeissään, ja vastas: "Mulle on käynyt joskus ihan samalla lailla" ja veivas röyhkeesti ikkunan kiinni.
Meikäläiselle tultiin joskus valittaan kun auto oli parkissa tienvierellä perä menosuuntaan... Setä ehdotti hienovaraisesti josko käännettäis auto toisinpäin. Minä siihen että, antaa olla vaan renkaillaan...
Kaveri oli ajanu 100 alueella 100 ja tuli 80 alue, mutta kaveri jatko satasta. No poliisit tietenkin pysäytti ja tuli kysymään pahana, että "Osaatkos lukea???!!!" Johon kaveri vastasi hymyillen: "Kyllä, kuinka voin auttaa?" Virkavallan halventamisesta sakot!
Entinen työkaveri ajoi talvella mutkaista/jäistä tietä ihan maltillisesti ja talvikeli kuitenkin yllätti ja kaveri veti penkkaan. No siinä kun hetken yritti autoaan pois penkasta niin kuinka ollakaan maija kaartaa paikalle! No poliisit siinä moralisoi että "Sitä on tultu vähä lujaa?" johon kaveri että "Eiku ihan rauhallisesti ajelin, oli vaan niin pirun liukasta!" Johon poliisit: "Niinpä niin..." No poliisit auttoi kaverin penkasta ja muistutti vielä, että "Katsotaan nyt jatkossa niitä nopeuksia, että pysyt tiellä" Kaveri jäi vielä tien varteen ja veti tupakan. Ja kun kaveri jatkoi matkaa niin kilometrin päässä olikin tuttu maija penkassa!!! Kaveri TIETENKIN pysähtyi ja sanoi että "Sitä on tultu vähä lujaa vai?" (näin hyvä kuittauspaikka tulee vain kerran elämässä) No oli siinä poliiseillakin hauskaa ja tuumasivat vaan että "No olihan täälä nyt saatanan liukasta!" Yksissä tuumin sitten punnasivat maijan tielle ja meno jatkui, ei sakkoja.

Arsi T. Elokolikko
Ylläpitäjä
3248 viestiä
Mainioita nuo, varsinkin nämä lainauksiinikin valitsemani. Ja naurua tuottivat myös vaikkapa kuperkeikkabussi, käteenvetopasuuna ja pintaliito-orava...

esimies
2574 viestiä
Ihan mielettömän hauskoja nuo Jaqqen "uudet" yhdyssanat!

Ihan mielettömän hauskoja nuo Jaqqen "uudet" yhdyssanat! :D
Itse nauroin kippurassa vedet silmissä noita ja työkaverit kuuntelivat ihmeissään. Kun forwardoin mailin eteenpäin, alkoi joka nurkasta kuulumaan hiritystä ja hekotusta :-) Nauru pidentää ikää !

Screwball
2932 viestiä
Mikä on mannen lempinumero? -Viistöistä.
HAHAhahHAHahaHAHahhhhha

virtsaputkimies
Hehehe... hauskoja yhdyssanoja, ja tuo virtsaputkimies oli kyllä paras...

5294 viestiä
Ihan hauskojahan nuo... Tuli näistä mieleen muutama juttu, jotka menevät hieman tuon aiheen vierestä, mutta sopivat topicciin: Isäni (joka muuten on poliisi) oli joskus jenkeissä käymässä ikää oli jotain vähän yli 20 vee, ja ajelivat kaverinsa kanssa New Yorkista vuokratulla autolla jossain muussa osavaltiossa. Jostain syystä Highway Patrolnin mies pysäytti heidät, ja katsoi kun kyydissä istuu kaksi isokokoista klanipäätä New Yorkin kilvillä varustetussa autossa. Kysyy että mistäs tulette. "From Finland" oli isä vastannut. Hetken aikaa oli amerikkalainen kaveri katsonut, astunut sitten askeleen taaksepäin, napsauttanut revolverikotelon napin auki ja käskenyt "vitsailijat ulos autosta." Ei sitten muuta kuin kädet vasten kaaraa ja ruumiintarkastus... Seurauksista en tiedä.
Ja toinen tosielämän tarina: Poliiseilla (en muista minkä aseman) on kuulemma jossain joku yhteinen mökki. No, joku vanhempi virkamies oli lähtenyt keväällä kunnostamaan mökkiä, mutta kukaan muu ei lähtenyt mukaan. Siivottuaan jonkun aikaa äijä oli päättänyt kaivaa ulkohuussista skeidat. Ne olivat siellä ämpärissä, ja nopeastihan homma oli käynyt. Mutta maa oli vielä jäässä, eikä hän saanut kaivettua sitä jäistä mönttiä jäiseen maahan. Mies oli tuonut mökille uuden telkkarin, ja päätti heittää skeidat telkkarin pahvilaatikkoon, ja ajaa ne kylän kaatopaikalle. Lähti sitten viemään niitä, telkkarin pahvilaatikko auton avolavalla. Kun hän pääsi kylälle, hän päätti myös pysähtyä kauppaan, ja ostaa kaljaa ja makkaraa itselleen illaksi. Kun hän tuli takaisin kaupasta, auton vieressä seisoi ahdistuneen näköinen vanha mies, joka sanoi: "Kun te menitte tohon kauppaan, niin tohon tuli autollinen venäläisiä, ne katteli vähän aikaa ja sitten hyppäs tohon lavalle ja varasti teiän telkkarin. Mä olen pahoillani kun en mitään pystynyt tekemään" Poliisi oli saanut hillittömän naurukohtauksen ja lohduttanut vanhusta, että kerran näinkin päin.

TheShining
1309 viestiä
Mustalainen oli ripustamassa pyykkejä narulle hyvin tuulisena päivänä.
Paikalle tuli toinen mustalainen joka kysyi: Hyväveli mitä sie teet?
Mustalainen vastasi: Mää paan hihat heiluu! .

Juhani Sementti
Antakaa Jaqelle ihmeessä jokin huumoripalkinto! Nämä nauratti kyllä sen verran kyyneleet silmissä

TheShining
1309 viestiä
*tap tap!*
Uusi rank: Humoristi

Screwball
2932 viestiä
Kröhöms, ilonpilaajana ilmotan et just luin noi jostain wannabe-moottoripyörä klubin sivuilta. Mutta ihan hauskoja ne kyl on. Ja nyt kun rupesin miettimään niin kaikkihan ovat nää jutut tänne lainannu. Ohhoh.. Puhuin itteni pussii

Juhani Sementti
No Jaqqe toi ne tänne kaikkien naurettavaksi! Kyllä heppu sen verran credittiä ansaitsee! Eihän nyt kaikki ole kiinnostuneita moottoripyöräilystä.

Arsi T. Elokolikko
Ylläpitäjä
3248 viestiä
Tässä muutama varmaan jo kaikki s-postit kiertänyt tapaus:
Maailman huonoin vormula-aiheinen vitsi:
"McLarenin tallipäällikkö Ron Dennis mietti kauden jälkeen, että mikä ihme oli mennyt pieleen. Hän meni Ferrarin tallipäällikön juttusille ja kysyi:
- Mikä ihme siinä on, että me emme tällä kaudella pärjänneet?
- Teillä on tyhmemmät kuskit. Annas kun näytän, sanoi ferrarin tallipäällikkö ja kutsui Schumacherin paikalle.
- Kerropa meille Schumi, kuka on isäsi poika joka ei kuitenkaan ole veljesi?
- Se olen tietysti minä, vastasi Schumacher.
Dennis oli tästä hurjan vaikuttunut ja meni kysymään samaa Coulthardilta. Tämä kuitenkin pyysi päivän miettimisaikaa. David ei millään keksinyt vastausta ja niinpä soittikin Kimi Räikköselle.
- Hei kuules Kimi, kuka se on joka on isäsi poika, mutta ei kuitenkaan veljesi?
- Se olen minä, vastasi Kimi.
Niinpä David menikin heti Dennisin luo intoa puhisten.
- Se on Kimi, hän vastasi Dennisille.
Dennis muuttui ihan punaiseksi ja alkoi huutaa.
- Senkin idiootti! Ei mikään ihme että me hävisimme kun olet noin tyhmä. Oikea vastaus on Schumacher!"
Manne nilkutti mersullaan levähdysalueelle ja alkoi vaihtaa rikkinäistä rengasta. Paikalle tuli toinen manne, joka kysyi:
-Hai, mitäs sie teet?
-No irrotan rengasta!
Tämän kuultuaan paikalle tullut manne otti maasta kiven, heitti sen sivuikkunan läpi ja sanoi:
-No, mie irrotan mankan!
Hätääntynyt manne huutaa poliisia:
- POLIISI! Ottakaa varas kiinni!! Hänel on miu puukkoin selässään!
Basisti kävelee kauppaan ja haluaa ostaa kitarankieliä:
- Te olette varmaan basisti, toteaa kauppias yllättäen basistille.
- Mistä arvasitte?
- Tämä on lihakauppa
Pieni tyttö käveli yksin koulusta kotiin, kun auto pysähtyi hänen kohdalleen:
- Hei, saat tikkarin, jos tulet kyytiin! Kuului ääni autosta. Tyttö ei ollut huomaavinaan, mutta auto seurasi hänen vierellään.
- Saat kaksi tikkaria, jos tulet kyytiin! Kysyy ääni autosta. Tyttö jatkoi matkaansa ja auto seurasi vierellä.
- Saat kolme tikkaria, jos tulet kyytiin, houkutteli mies autosta.
Viimein tyttö pysähtyi ja sanoi:
- Kuule isä, jos sinun kerran piti välttämättä ostaa Lada, niin ajele yksin vaan.

Kapa
793 viestiä
Kannatetaan,nauroin ihan tyhmänä noille yhdyssana ja kyttä jutuille

Jakke 29
1934 viestiä
Intiaanipoika kysyi eräänä päivänä hämmentyneenä äidiltään:
- Äiti, miksi isoveljen nimi on Mahtava Myrsky?
- Koska hänet siitettiin mahtavan myrskyn aikana, äiti vastasi.
- No miksi sisarta sanotaan Maissipelloksi?
- Olimme isäsi kanssa maissipellolla kun hänet pantiin alulle.
- Entäs miksi toisen siskon nimi on Kuunvalo?
- Koska silloin oli kuutamo kun... kuulehan, Revennyt Kumi, miksi olet noin utelias?

Thoke
3449 viestiä
Jari Sillanpää meni tatuoimaan omaan pippeliinsä traktorin.
Tatuoija: "Kumpi laitetaan takaveto vai neliveto?"
Jari: "Neliveto."
Sitten tatuoija tatuoi sen ja sitten Sillanpää kysyi:
"Mitä eroa on takavedolla ja nelivedolla?"
Tatuoija: "Neliveto pitää paremmin paskassa."

Logain Ablar
99 viestiä
Laitetaanpas pari vitsiä, jotka kaikki ovat jo kuulleet aikaisemminkin:
Mitä blondi sanoi puhelimeen?
-En tuu, en tuu, en tuu... (tuu, tuu, tuu, tuu kuului puhelimesta...)
_____________________________________
Miksi 17 blondia seisoi baarin ulkopuolella?
-Kielletty alle 18!
______________________
Pikkulapsi oli siinä vaiheessa, jolloin opetellaan ja ollaan
kovasti kiinnostuneita, millä lailla eri eläimet äänetelevät.
Niinpä äiti kyseli:
-Mitä koira sanoo?
-Hau hau, vastasi lapsi.
-Mitä kissa sanoo?
-Miau miau.
-Mitä possu sanoo?
-Syökää kanaa
________________________
Myyjä: - Ja mitäs teille?
Asiakas: - Mitäpä tässä, kiitos kysymästä.
Myyjä: - Tarkoitan siis, mitä te syötte?
Asiakas: - Purkkaa. Tästä on kyllä menny jo maku.
Myyjä: - Mutta mitä te tilaatte nyt?
Asiakas: - Hesaria ja Aku Ankkaa, mutta otan hampurilaisen.
Myyjä: - Selvä. Ja minkähän hampurilaisen?
Asiakas: - No se systeemi, jossa on pihvi ja kaks kuorta.
Pitäis teidän
täällä tietää.
Myyjä: - Syötkö täällä?
Asiakas: - Silloin tällöin.
Myyjä: - Öh...siis syötkö täällä nyt tällä hetkellä?
Asiakas: - Purkkaa edelleen, mutta maku on menny jo.
Myyjä: - Puhun tilaamastasi hampurilaisesta. Tuleeko se mukaan?
Asiakas: - Jos se tahtoo.
Myyjä: - Siis otatko mukaan?
Asiakas: - Tule vain jos haluat.
Myyjä: - Selkeä kysymys: syötkö tilaamasi ruoan täällä?
Asiakas: - Onko siellä tilaa? Ajattelin kyllä että tuolla
pöydässä...
Myyjä: - Hyvä on. Saako laittaa kaikki mausteet?
Asiakas: - Jos ne mahtuu.
Myyjä: - Eli: kaikkia mausteita vai ei kaikkia mausteita?
Asiakas: - Joo...ei kanelia.
Myyjä: - Eipä sitä kyllä yleensä...no, kaikkia muita saa
siis panna?
Asiakas: - No sepä oli aika hävytön kysymys. Lähen kyllä nyt pois.

terwapiru
859 viestiä
Ja tähän väliin muutama vanha kunnon rasistivitsi, kieroutuneella huumorintajulla noista saattaa jopa saada jotain irtikin:
Kuinka kauan neekeri vääntää paskaa?
- 9 kuukautta.
Mitä tehdä, kun huomaa verisen neekerin juoksevan takapihalla?
- Lopettaa nauraminen ja ampua uudestaan.
Miksi neekereillä on suuret silmät?
- Että näkisivät paremmin nälkää.
Mitä saa, kun varastaa mannelta?
- Omansa takaisin.