Päivän pulinat

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Päivän pulinat

Brutus
Käyttäjä
1051 viestiä

03.07.21 klo 23:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vähän samaa vikaa Rahikaisella. En ole kyllä itsekään ikinä ymmärtänyt tuollaisten laitteiden hienoutta, niihin mennään hetkeksi pyörimään ja kai siitä juuri muistijälki jää. Varmaan kouluikäiset lapset ja sellaiset kaupungissa asuvat ihmiset joilla ei oikein ole koskaan mahdollisuutta mihinkään suoraan toimintaan nauttii tuollaisista eniten.

Täällä väljemmällä maaseudulla porukka taas esimerkiksi vetää ihan sutena öisinkin metsurinhommia ja jotkut skouttaa vapaa-ajallaankin lähimetsistä jotain kylältä kadonneen mummon kalmoa. Aina välillä löytyy työmatkan varrelta jonkun pikkukylän nistin dumppaamat neulat, jotka tietysti lähetetään poliisille ja possen kautta lasku perään, heroiinin vetäminen on vähintään yhtä tuhmaa kuin metsien roskaaminenkin. Ei tule maalaisen mieleenkään mitkään huvipuistot tällaisilla arjen pienillä iloilla.

doomsdaymachine
Käyttäjä
1585 viestiä

11.07.21 klo 20:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Brutus kirjoitti:

Aina välillä löytyy työmatkan varrelta jonkun pikkukylän nistin dumppaamat neulat, jotka tietysti lähetetään poliisille ja possen kautta lasku perään, heroiinin vetäminen on vähintään yhtä tuhmaa kuin metsien roskaaminenkin.

Tekeekö poliisi oikeasti asialle jotain, jos niille vie käytetyn huumeruiskun?

Brutus
Käyttäjä
1051 viestiä

11.07.21 klo 21:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ilmeisesti tekee. Ei niitä tuollaiset roskaamiset muuten kiinnosta yhtään, mutta jos sieltä löytää käytetyn huumeruiskun niin ne on siellä vielä samana päivänä keräämässä ne talteen vaikka olisi missä perämetsässä, varmaan parin tuhannen ihmisen pikkukylissä on nistipiirit niin olemattomia että tuollaisista saa aika hyvin tietoa niistä kuvioista ja käyttäjistä, väkirikkaammissa kaupungeissa varmaan vähän eri geimit kun niitä piikkejä on joka kadunkulmassa ja viemärivedetkin virtaa piriä ja kokkelia.

Tästä maakunnan poliisin toiminnasta on ihan omakohtaistakin kokemusta.

dbgirl
Käyttäjä
145 viestiä

15.07.21 klo 18:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tälläset löysin Infernon sivujen kautta:

https://www.youtube.com/watch?v=dcOIPXv2ciA

Siisti video, mutta gorea pelkäävät älköön vaivautuko. Musiikki ei ollut huonoa mutta enemmän tykkäsin tämän käsillä tehdystä stop motionista. Kunnon high fantasy/gore-meininkiä :D

Pidin myös tästä:

https://www.youtube.com/watch?v=gud13LzzXJk

Sekä videossa että musiikissa on kiva haikaileva, synkän melodinen kasarifiilis. Bändin muusta tuotannosta en tiedä mutta käsitin että tekevät normaalisti jotain muuta. Saisivat tehdä tällaista :D

Keskustelut