Päivän pulinat

Foorumin päävalikkoonLegendaloota › Päivän pulinat

Joku
Käyttäjä
1354 viestiä

28.09.19 klo 14:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Uytp7 kirjoitti:

Minulla ei ole elokuvia piilossa missään, jopa Movie 43:n tapaiset jöötit ovat hyllyssä omalla paikallaan, tässä tapauksessa äm-kirjaimen kohdalla, Moulin Rougen ja Mr.Bean Lomailee välissä.

Ton kyseisen pätkän paikka olis kyllä roskakorissa. :D

Brutus
Käyttäjä
1257 viestiä

28.09.19 klo 15:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joku
Käyttäjä
1354 viestiä

28.09.19 klo 18:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

Paitsi jos roskakori on sijoitettu valtavaan Atlantin alle rakennettuun säiliöön, jossa on myös kaikki maailman kopiot Jack & Jillistä sekä Scary Movie nelosesta ja vitosesta. Ja oikeestaan kaikista muistakin elokuvista joiden nimi on -movie. Date Movie, Disaster Movie, mitä näitä ripulisontaleffoja nyt on.

Joku
Käyttäjä
1354 viestiä

28.09.19 klo 19:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

Sitten joskus kun ihmiskunta on tällä persreikämäisellä kaikkialle paskovalla tavallaan saastuttanu ja tuhonnu planeetan täysin asumiskelvottomaks, ja jostain päin avaruutta sattuu joku avaruusalus laskeutumaan tutkimaan autioitunutta planeettaamme, niin ne löytää ne levyt kuivuneen Atlantin pohjalta. Sit täytyy jättää viä soitin sinne niin ne voi hämmästellä ja katsella miten älyvapaata porukkaa täälä on ollu.

Miihkali
Moderaattori
2762 viestiä

28.09.19 klo 19:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Arthur C. Clarkella (2001: Avaruusseikkailun kirjoittaja) oli aikoinaan novelli, jossa venuslaiset löytävät autioituneelta maapallolta vanhan filmikelan. Ihmiskunnan viimeiset, luolamiehen tasolle taantuneet edustajat ovat sitä palvoneet pyhäinjäännöksenä. Venuksen tiedemiehet analysoivat filmikelaa loputtomasti, mutta viimeisenä ruutuun pamahtavien abstraktien symbolien sanoma jää väistämättä arvoitukseksi.

”A Walt Disney Production.”

Brutus
Käyttäjä
1257 viestiä

28.09.19 klo 23:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

doomsdaymachine
Käyttäjä
1621 viestiä

28.09.19 klo 23:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Minä nyt päätin pyörtää aamuisen päätökseni ja siirtää Oliver Stonen elokuvat takaisin elokuvahyllylle. Koska jos minun pitää siirtää pois hyllystä kaikki elokuvat, joiden tekemisessä osalliset ovat sanoneet tai tehneet jotain kyseenalaista, pitäisi siivota paljon elokuvia. Esimerkiksi American Beauty ja Mallioppilas pitäisi siirtää pois. Kevin Spaceyä ja Bryan Singeriä on syytetty seksuaalisesta ahdistelusta. Ja onhan Stone loistava elokuvantekijä.

Sitä en vain ymmärrä miksi Oliver Stone on Ukraina kysymyksessä sitä mieltä mitä on. Mies teitää maailmanmenosta jotain. Jo elokuvat sen kertovat. Siksi on uskomatonta että Stone niin sinisilmäisesti puolustaa Venäjää. Tulee mieleen joku suomettunut suomalaispolitiikko 70-luvulta.

Miihkali
Moderaattori
2762 viestiä

29.09.19 klo 10:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

Stone nyt on ikuinen vastarannan kiiski: eri mieltä kaikesta ihan vain periaatteen vuoksi. Hänen tuotantonsa kantava teema on aina ollut kapina amerikkalaisen yhteiskunnan vallitsevia arvoja ja narratiiveja kohtaan. Tosin Stone ei koskaan ole taiteellisessa mielessä ollut kapinallinen, vaan hänen elokuvansa ovat pääasiassa aika pliisua ja sentimentaalista valtavirtaa. Jännä ristiriita.

Yleisemmällä tasolla taitaa olla niin, että radikaalimman vasemmiston hiljaiset tai vähemmän hiljaiset neuvostosympatiat monessa tapauksessa periytyivät Venäjää kohtaan tunnetuksi myötämielisyydeksi. Mitään järkeähän siinä ei ole, paitsi siinä suhteessa, että sekä Neuvostoliitto että Venäjä ovat pyrkineet tarjoamaan vaihtoehdon amerikkalaismalliselle liberaalille demokratialle.

Olivathan neuvostokommunistitkin toisaalta arvokysymyksissä (esim. seksuaalisuus, sukupuoliroolit, perhe-elämä, jne.) änkyrävanhoillisia, että siinä mielessä muutos ei ollut lopulta kovin iso. Samoja valheita eri paketissa.

JuicyFruity
Käyttäjä
156 viestiä

30.09.19 klo 22:28 - linkitä tähän kommenttiin: #

Brutus kirjoitti:

Oli se Clarke kyllä melkoinen profeetta. Kun ottaa huomioon minkälaisella tahdilla Disney on vaikkapa viimeisen vuosikymmenen aikana fuusioinut itseensä muita franchisejä ja elokuvastudioita tekijänoikeuksineen, ei ole ollenkaan mahdoton ajatus, että joskus tuhannen vuoden päästä viimeinen sivistyneen kulttuurin jäännöskin voisi olla nimenomaan Disneyn omaisuutta.

Tuo novelli, "History Lesson", on siis julkaistu 1949.


Niin miten kävi Star Warsille. Foxin kauppojen myötä myös Alien meni Disneylle.ja miten kävi

Brutus
Käyttäjä
1257 viestiä

30.09.19 klo 22:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

JuicyFruity
Käyttäjä
156 viestiä

30.09.19 klo 23:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Brutus kirjoitti:

^No miten niille sitten kävi?[/quot
Näistä tuli kokoperheen lauantai-illan elokuvia
Tämä on vaan minun mielipide. Mutta kaikki toiminta tai taistelu kohtaukset on jo nähty alkuperäisessä trilogiassa. Nyt ne on vaan tuotu uudestaan näihin uusiin versioihin, jotta saataisiin vanhat Star Wars fanit mukaan näihin uusiin Disney versihoihin.

Brutus
Käyttäjä
1257 viestiä

30.09.19 klo 23:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

JuicyFruity
Käyttäjä
156 viestiä

01.10.19 klo 01:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Alienin osalta kirjoitin väärin, että mitenkä kävi, koska Alien elokuvia ei tietääkseni ole tehty Disneyn alaisuudessa. Mitenkä käy ? Alien elokuville on oikea kysymys

barros
Käyttäjä
1504 viestiä

03.10.19 klo 00:05 - linkitä tähän kommenttiin: #

Onpahan soittotaito 15 vuodessa ruostunut, kun kävin soittamassa Juicen piisejä akustisella kepillä. Kun lumi teki enkelin eteiseen piisiä katsoin, meni nuotit sekaisin ja läksin paikan päältä. Ettäs semmoista asiaa ja ma-ke uudestaan koklaamaan skitan soiton syvintä olemusta.

Brutus
Käyttäjä
1257 viestiä

18.12.19 klo 16:32 - linkitä tähän kommenttiin: #

Miihkali
Moderaattori
2762 viestiä

18.12.19 klo 18:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Koska se on huono leffa.

Brutus
Käyttäjä
1257 viestiä

18.12.19 klo 19:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Miihkali
Moderaattori
2762 viestiä

18.12.19 klo 19:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pakko kyllä sanoa, että tuo iänikuinen ”tämän onkin pakko olla hyvä, kun kriitikot haukku” -litania on niin väsynyt vitsi, ettei se ole naurattanut sitten yläasteen. The Last Jedin kanssakin aidosti hauskaa oli se, että elokuvasta tehtiin aikanaan teatterien ovilla kyselytutkimuksia, kuten valloissa on tapana. Osa kyselytutkimksista oli jopa tieteelliset standardit täyttäviä. Ylivoimainen enemmistö elokuvan katsoneista tykkäsi siitä kovasti.

Eli The Last Jedistä marisevat taitavat olla ihan todistetusti se kuuluisa, pieni mutta äänekäs vähemmistö — eivät ”kaikki fanit”, kuten valitettavan usein kuulee väitettävän. Parhaassa tai pahimmassa tapauksessa kritiikki on vielä muotoa: ”Ei minua Tähtien sota oikeastaan edes kiinnosta ja olen muutenkin jo tällainen vanha kyyninen ukko, joka ei paljoa jaksa maailman menosta piitata, mutta joskus vaan käy niin, että isollakin miehellä sietokyky ylittyy ja jopa kaltaiseni poikkeuksellisen kärsivällisen henkilön maltti loppuu.” Ja sitten kitistään kuin vanhat ämmät, ja sotketaan vielä varmemmaksi vakuudeksi mukaan myös epämääräistä hourailua politiikasta. Ja kun sitä valitusta on kaiken lisäksi pitänyt kuunnella jo monta vuotta.

Siinä Putin-episodissa taisi kaikkein vainoharhaisimpia lukuunottamatta kiinnostavaa olla se, että valtiollinen tiedustelupalvelu ylipäänsä vaivautuu laittamaan lusikkansa tuommoiseen soppaan. Ei se, että kaikki The Last Jedin saama kritiikki olisi ollut salajuonen seurausta.

Ei The Last Jedistä tarvitse tykätä, ei se minustakaan mikään mestariteos ollut. Mutta on sitä nyt ihan helvetin paljon huonompiakin blockbustereita nähty useampi joka vuosi.

Ben Turpin
Käyttäjä
65 viestiä

18.12.19 klo 20:31 - linkitä tähän kommenttiin: #

Miihkali kirjoitti:

Pakko kyllä sanoa, että tuo iänikuinen ”tämän onkin pakko olla hyvä, kun kriitikot haukku” -litania on niin väsynyt vitsi, ettei se ole naurattanut sitten yläasteen.

Etenkin kun kriitikot usein oikeasti ovat oikeassa, jos näin aiheen vierestä heitän ilmoille. Kriitikot katsovat kaikenlaisia elokuvia koko ajan, kun taas "tavallinen katsoja" ainoastaan niitä mitä kaverit katsovat ja mistä puhutaan netissä. Taviskatsoja sanoo lempielokuvakseen Inception, koska ajattelee että se tekee hänestä älykkään ja syvällisen.

Spede ja kumppanit mesosivat aina kriitikoiden haukkuessa että "kyllä kansa tietää". Ja samaa hokee moni muukin. Kansan mielipide nyt vain sattuu olemaan perseestä.

Jos kansa saisi päättää niin Suomessa katsottaisiin ainoastaan Luokkakokous-elokuvia sekä uusimmat Bondit ja Pirates of the Caribbeanit. Televisiossa pyörisi maratonilla Salkkarit ja Sohvaperunat.

dbgirl
Käyttäjä
234 viestiä

24.12.19 klo 17:24 - linkitä tähän kommenttiin: #

Hyvää joulua! =)

Keskustelut