Crimes of The Futuren Suomen ensi-ilta?

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Crimes of The Futuren Suomen ensi-ilta?

Pelimies
Käyttäjä
522 viestiä

27.07.22 klo 22:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Cronenberin uusin teos on lisätty näköjään tänne ja saanut jo pisteykset, mutta miten, kun ei ole vieläkään näkynyt maamme teattereissa, kotiteattreissa tai suoratoistossa, joten onko mitään hajua, että onko tämä kenties tulossa missään formaatissa Suomeen ja jos on niin missä formaatissa ja milloin vai pitääkö lähteä ulkomaille tätä katsomaan, kuten yleisesti tehtiin ennen vuotta 2001.

Brutus
Käyttäjä
1229 viestiä

28.07.22 klo 14:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

En pidättelisi yhtään hengitystäni vaikka tämä leffa skippaisikin teatterit ja löytyisi joskus vuoden päästä ainakin hetkellisesti jostain suoratoistopalvelusta. Cronenberghan ei ole tainnut olla aktiiviharrastajien ulkopuolella mikään iso muotinimi enää aikoihin, joten ei näitä miehen leffojakaan kannata ottaa laajempaan levikkiin tänne. Sama juttu siis kuin taannoisen Judge Dredd -leffan kanssa missä sentään oli Karl Urban pääosassa ja sitäkin sai iso porukka kampanjoida pitkään ennen kuin tuli yhtä tai kahta pientä erikoisnäytöstä. Bisnes on vähän tämmöistä.

dbgirl
Käyttäjä
221 viestiä

30.07.22 klo 13:15 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joskus näkee kriitikoiden, jotka ovat jo nähneet (tai kuulleet, jos puhutaan musiikkijulkaisuista), antavan etukäteen pisteytyksiä teoksille. Musapuolella (esim rateyourmusicissa) varsinkin näkee pisteytyksiä jo puoli vuotta ennen kuin on edes tullut virallisesti pihalle. Sitten on paljon niitä jotka jostain syystä ilman että olisivat nähneet tai kuulleet antavan niitä arvosanoja ihan vain koska esim. ovat faneja ja "sehän on siltä ohjaajalta, sen on pakko olla hyvä" etukäteispisteytyksiä. Sitten on vihaajia, jotka jo etukäteen tekevät samaa mutta antaen matalia arvosanoja.

Pelimies
Käyttäjä
522 viestiä

28.08.22 klo 15:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nyt se on varmistunut: Crimes of the Futuren suomen ensi-ilta 7.10, tulee ainakin pyörimään Orionissa.

Keskustelut