Washed up has been näyttelijät/ohjaajat

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Washed up has been näyttelijät/ohjaajat

pirpana
Käyttäjä
825 viestiä

23.03.18 klo 17:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Title says it all... let's burn the place down! :)

Minäpäs aloitan tällä!

Varoitus: Sisältää runsasta kiroilua ja marinaa... jos et tästä pidä lopeta tämän lukeminen jo nyt.

Steven Seagal:

Kaikkien "straight to video" toimintapaskaleffojen ehdoton kingi/äiti ja läskiperse STEVEN SEAGAL. Steven kuule tolla määrällä leffoja missä esiinnyt ja mitä ulostat niin luulisi, että osaisit näytellä edes vähäsen... muttakun ei. Sun aikido shittiskin on ollut niin pitkään väsynyttä ja saman toistoa. Vittu mikä äijä. Läski egoistinen naisiakouriva vähemmistöjä syrjivä patologinen valehtelija. Herra on koko uransa ajan sepittänyt keksittyä tarinaa ja legendaa itsestään ja omaa helvetin suuren egon... kuka vittu tää äijä luulee olevansa?... hengailee putinin ja auta armias valkovenäläis diktaattorikusipään Alexander Lukashenkon kanssa. Hankki serbian kansalaisuuden... mitä se sillä tekee? Steven kato sinne peiliin ja kerro itsellesi totuus... et ole millään tasolla tärkeä. Ja muuten Steven Seaguliseni... sun musiikkis on paskaa.

Nosfecoff
Käyttäjä
767 viestiä

23.03.18 klo 22:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mieluummin has been kuin never was.

Ehdottaisin myös sen massamiinustelun lopettamista. On meinaan pirun nolostuttavaa käytöstä aikuiselta ihmiseltä.

Joku
Käyttäjä
1331 viestiä

23.03.18 klo 22:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Seagal ei oo ollu ikinä omia suosikkeja mitä tulee toimintatähtiin, mutta oli silläkin hetkensä. Sen enempää on paha mennä niin vähällä perehtymisellä sanoon tähän.

Mitä meinaa Nosfecoff massamiinustelu? sori oon päissäni ja varmaan tyhmä kysymys mut meni jotenkin ohi

doomsdaymachine
Käyttäjä
1611 viestiä

26.03.18 klo 20:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

En tykkää minäkään Steven Seagalista ollenkaan. Äärettömän paskamainen tyyppi ja jonka elokuvien laatu vaihtelee paskasta välttävään. Potkii stuntumiehiä munille vain nähdäkseen että onko pallit suojattu. Ihannoi Venäjän raakalaismaista ulkopolitiikkaa.

Seagal ei taida myöskään ymmärtää että hänen suurimmat tähteydenpäivät ovat olleet ohi jo aikoja sitten. Pähkinänsärkijällä on kieltämättä itsetunto kohdillaan.

Toinen josta en tykkää ja tähtydenpäivien suurimmat päivät ohi, on Chuck Norris. Steven Seagalin tavoin elokuvat on pääosin täyttä paskaa. Lisäksi herra on kovan linjan homofoobikko.

Keskustelut