Mikä sen kauhun nimi olikaan?

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Mikä sen kauhun nimi olikaan?

Paranoid
Käyttäjä
3 viestiä

29.07.16 klo 17:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Joskus 10 vuotta sitten näin, olisiko ollut jotain 80-luvun tuotantoa. Perhe muuttaa taloon ja appivanhemmat viereiseen taloon. Perheen kodissa alkaa tapahtumaan outoja. Ensimmäinen outous taisi olla, että nainen täyttää pesukonetta kellarissa kun kuulee nimeänsä kutsuttavan yläkerrasta ja menee katsomaan, eikä siellä ole tietysti ketään.
Outoudet lisääntyvät ja työssä käyvä ukko ei tietysti ensin usko vaimoaan. Naapurissa asuva miehen äiti on kuullut perheen talosta kirolua ja moittii poikaansa, joka on ollut merivoimissa, että siellä oppinut kiroilemaan.
Paha henki ilmestyy naiselle olohuoneessa -sellainen musta pilvi- ja menee seinän läpi viereiseen asuntoon, jossa myös anoppi näkee sen. Nyt myös miehet alkavat uskoa jonkin olevan vialla.
Koko suku lähtee telttaretkelle, mutta paha henki seuraa heitä ja leijuu retkpöydän yllä. Mies meinaa heittää sitä kivellä, mutta vaimo estelee. Samaan aikaan naapurit ihmettelevät perheen talosta kuuluvia ääniä ja valoja.
Lopulta perhe muuttaa pois ja luulevat päässeen eroon hengestä ja leffa päättyy siihen, kun nainen kuulee nimeänsä kutsuttavan jälleen.
Mikä tää leffa nyt olikaan, kitoos?!

Sori tää meni vähän väärään paikkaan, piti laittaa Leffa hukassa osioon. Saa siirtää tarvittaessa sinne.

Keskustelut