Virallinen teatterileffojen arvostelukisa 2012

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Virallinen teatterileffojen arvostelukisa 2012

James_Bond
314 viestiä

02.06.12 klo 07:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Unohdin jostain kumman syystä sähköpostissa kiittää tuosta leffalipusta, joten teenpä sen saman tein nyt.

Kiitos.

Lippu saapui myöhemmin turvallisesti perille.

01.07.12 klo 14:41 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tässä kesäkuun voittajat:

Prometheus (X-tyyppi) +17

Lumikki ja metsästäjä (Cheyenne)+5

Rock of Ages(Appelcosine) +4

LOL (Cheyenne) +2

Onnea!

07.07.12 klo 09:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kesälomakiireistä johtuen liput toimitetaan heinäkuun loppupuolella.

22.07.12 klo 21:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Voittajille pistetty postia tänään.

03.08.12 klo 10:59 - linkitä tähän kommenttiin: #

Supersankarit ja Appelcosine korjaavat heinäkuun potin:

Amazing Spider-Man + 9 (Appelcosine)

The Dark Knight rises + 14 (Appelcosine)

Matkalla +1 (lahtari)

18.08.12 klo 00:14 - linkitä tähän kommenttiin: #

Supersankarit ja Appelcosine korjaavat heinäkuun potin:

Amazing Spider-Man + 9 (Appelcosine)

The Dark Knight rises + 14 (Appelcosine)

Matkalla +1 (lahtari)

Homma hoidossa. Kiitos.

03.09.12 klo 10:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

Elokuun voittajat:

Cosmopolis +3 (Paavo R)
Totall Recall +3 (Appelcosine)
Urhea +1 (Cheyenne)
The Expendables 2 +17 (Vallu_87)
Miss Farkku Suomi +5 (Viljami)
Ted +5 (Appelcosine)
Ja saapuu oikea yö +3 (Mowgli)
Terraferma +1 (lahtari)
Abraham Lincoln-Vampyyrintappaja +3 (Andy)

Appelcosine
2 viestiä

03.09.12 klo 13:52 - linkitä tähän kommenttiin: #

Nyt harmittaa, koska en voi käyttää lippuja itse. Mutta ehkä tässä saadaan sumplittua jotakin, etteivät ihan hukkaan mene. :) Täällähän on vaikka kuinka monta minua parempaa arvostelijaa!

07.09.12 klo 20:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Elokuun voittajat:

Cosmopolis +3 (Paavo R)
Totall Recall +3 (Appelcosine)
Urhea +1 (Cheyenne)
The Expendables 2 +17 (Vallu_87)
Miss Farkku Suomi +5 (Viljami)
Ted +5 (Appelcosine)
Ja saapuu oikea yö +3 (Mowgli)
Terraferma +1 (lahtari)
Abraham Lincoln-Vampyyrintappaja +3 (Andy)

Kiitti Vallulle jälleen listauksesta! Näin se tiimipeli toimii. Tänään lähtee osoitekyselypostia voittajille. Liput sitten vähän myöhemmin osoitteensa antaneille.

13.09.12 klo 21:25 - linkitä tähän kommenttiin: #

Liput on nyt pistetty kirjekuoriin ja huomenna menee postiin heille ketkä toimittivat postiosoitteensa. Onnittelut voittajille!

03.10.12 klo 22:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Syyskuun kilpailun voittajat:

To Rome with love +1 (SuKuNa)

Paranorman +2 (X-tyyppi)

Laittomat +3 (andy)

Puhdistus +3 (Cheyenne)

Tie pohjoiseen +2 (lahtari)

Moonrise +3 (Mowgli)

Medusan Perintö +6 (Appelcosine)

Suomen Marsalakka +9 (Dekabristi)

Kuningas Litmanen +3 (Iahtari)

Killer Joe +5 (andy)

11.10.12 klo 22:02 - linkitä tähän kommenttiin: #

Voittajille pistetty sähköpostia. Kiitos jälleen listasta.

21.10.12 klo 11:33 - linkitä tähän kommenttiin: #

Syyskuun liput on kuoritettu ja lähtee maanantaina tulemaan sähköpostiin vastanneille. Onnittelut!

Lokakuu lähenee loppuaan ja uusi kierros on kohta käsillä.

01.11.12 klo 08:23 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lokakuun kilpailun voittajat:

Skyfall +14 (X-tyyppi)

Taken +6 (vallu_87)

Sinister +4 (andy)

Niko 2- Lentäjäveljekset +3 (Söpö)

Bully +3 (Ninnuli)

Paranormal Activity +3 (Mowgli)

Vares- Pimeyden Tango +2 (Koski)

Hypnotisoija +2 (Söpö)

Rahalla saa +1 (Batman)

Mowgli
Tykittäjä
1319 viestiä

22.11.12 klo 15:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

Onko kenellekään kuulunut lipuista s-postissa, sillä mulle ei ainakaan ole tullut mitään? Tässähän on kohta marraskuukin jo lopuillaan. :/

22.11.12 klo 21:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

Liput hoidetaan postiin lähipäivinä. Sori!

Batman
247 viestiä

28.11.12 klo 18:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lokakuun kilpailun voittajat:
Skyfall +14 (X-tyyppi)
Taken +6 (vallu_87)
Sinister +4 (andy)
Niko 2- Lentäjäveljekset +3 (Söpö)
Bully +3 (Ninnuli)
Paranormal Activity +3 (Mowgli)
Vares- Pimeyden Tango +2 (Koski)
Hypnotisoija +2 (Söpö)

Rahalla saa +1 (Batman)

Yhden (sääli)pisteen kautta vaatimattomaan voittoon!
Sähköposti yllätti ja ilahdutti. Kiitän jo etukäteen leffalipusta, vaikka hieman kyseenalaistan ansioni tässä kilpailussa.

Masu
81 viestiä

01.12.12 klo 11:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kylläpä ärsyttää, kun tajusin vasta nyt, että ainoastaan eniten peukkuja saanut arvostelu jostakin tietystä elokuvasta voittaa leffalipun. Tein ensimmäisen arvosteluni ikinä 007 Skyfall-elokuvasta lokakuun lopussa, ja haluan vähän ei-niin-vakavasti valittaa tästä arvostelujen hyväksymissysteemistä. Valitan vain kilpailumielessä, ja ymmärrän, että ylläpitäjillä ja muilla tärkeillä henkilöillä arvostelujen hyväksyminen voi viedä aikaa. Neljä kuukautta vanha käyttäjä vain tässä purkaa tuntemuksiaan, kun asiat eivät menneet kuten piti, joten älkää ottako puheitani kauhean vakavasti.

Mielestäni on hieman epäreilua kilpailumielessä, että tykittäjät saavat arvostelunsa saitille heti kun vain huvittaa semmoinen julkaista. Viitaten omaan tapaukseen; nimimerkki X-tyyppi oli arvostelunsa mukaan nähnyt Skyfallin 26. päivä lokakuuta teatterissa, ja ymmärrän, että ensi-illassa nähtynä arvostelun saa melkeinpä ensimmäisenä julkaistua saitille. Itse kävin kuitenkin katsomassa Skyfallin sunnuntaina 28. päivä lokakuuta ja, jos arvosteluni olisi päässyt läpi samana iltana tai seuraavana päivänä, olisin voinut itsekin päästä mukaan kisaamaan leffalipun voittamisesta. Arvosteluni hyväksymisessä meni sitten kuitenkin muistaakseni viikko, ja siinä vaiheessa eniten peukkuja saaminen oli lähes mahdotonta. Olin tietenkin silloin ajatellut, että ihan vaan arvostelun tekeminen lokakuussa ja sille peukkujen saaminen tietäisi varmaa voittoa.

En oikein tiedä.. Jotenkin kilpailuhengessä ja leffalippujen ollessa pelissä, ei ole mielestäni reilua, että tykittäjät kykenevät ohittamaan hyväksymisjonon ja meidän taviskäyttäjien arvostelujen hyväksymisessä menee sitten päiväkausia. Kyllä tämmöselle tavalliselle tallaajallekin olisi leffalippu kelvannut, mutta antaa asian kai sitten vaan olla. Puhumme kuitenkin vain yhdestä leffalipusta. Täytyy kai sitten jatkossa vain tehdä arvosteluja vähemmän tunnetuista elokuvista, kun kerran ei ehdi junan mukaan näiden uusimpien elokuvien kohdalla.

rafaovicristiano
34 viestiä

02.12.12 klo 23:18 - linkitä tähän kommenttiin: #

Masu kirjoitti:

Taitaa olla niin, että vain se arvostelu (kustakin uudesta teatterileffasta), joka on julkaistu ajallisesti ensimmäisenä, osallistuu kilpailuun. Ja sitten näitä teatterileffojen ajallisesti ensimmäisiä arvosteluja verrataan keskenään näiden peukutusten perusteella ja eniten peukutetuimmat saavat lippuja.

Mutta tämähän ei periaatteessa muuta viestisi pointtia mitenkään. Onhan se tykittäjien paljon helpompi ehtiä ensimmäiseksi, koska ei tarvitse jonottaa. Käytännössähän se tarkoittaa sitä, että ei taviskäyttäjien kannata tämä kilpailu mielessä noihin hype-elokuviin edes kirjoitella, sillä kyllä siihen ensi-illasta parin päivän sisällä yleensä joku tykittäjä on tykitellyt (taviskäyttäjän jonottamisen kestäessä suurin piirtein viikon). Vaikkei vakavaa olekaan, niin "lievästi" epäreilua kuitenkin.

E: Koska voin olla asian suhteen aivan kujalla, kysyisin kilpailun johdolta selväntävän kysymyksen: Taviskäyttäjä "lähettää" arvostelun 14. päivä ja se julkaistaan 18. päivä. Tykittäjä lähettää arvostelun 16. päivä (ja se julkaistaan heti, koska tykittäjä). Kyseessä on uusi teatterielokuva, jolla on vain nämä kaksi arvostelua. Onko tosiaan niin, että vain tämä tykittäjän arvostelu pääsee tähän kilpailuun mukaan?

E2: Aina yhtä hienoa, kun aiheita parannuksiin löydetään ns. ajoissa...

06.12.12 klo 10:40 - linkitä tähän kommenttiin: #

Taas on läjä lippuja laitettu kuoriin ja laitetaan postiin perjantaina.

Noihin kysymyksiin: Arvostelun julkaisuajankohdalla ei ole tämän skaban kannalta merkitystä. Tykätyimmät arvostelut pärjää jos leffasta on useampi arvostelu. Ensimmäinen arvostelu kustakin teatterileffasta saa kuitenkin eniten näkyvyyttä kun se nostetaan viikkokirjeeseen sekä Facebookiinkin. Sillä on paremmat mahdollisuudet.

Keskustelut