Elokuvahahmo, joka haluaisit olla

Foorumin päävalikkoonLeffat yleisesti › Elokuvahahmo, joka haluaisit olla

Miihkali
Moderaattori
2717 viestiä

28.07.15 klo 19:03 - linkitä tähän kommenttiin: #

Lanka bugaa, joten kirjoitan viestin ja katson, ratkeaako ongelma sillä.

EDIT: Ratkesi.

Leffa Timppa
Käyttäjä
89 viestiä

03.05.18 klo 19:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olisi tietenkin kivointa olla sellainen elokuvahahmo, joka kokee paljon seikkailuja kuten esimerkiksi Indiana Jones, Jack Sparrow, Luke Skywalker, Batman, Superman ja James Bond. Batman on kuitenkin kokenut sen verran menetyksiä ja fyysisen tuskan lisäksi henkistä tuskaa, että olisiko se loppujen lopuksi niin kivaa. Ajatelkaa nyt kuinka eeppistä olisi heilutella valomiekkaa toisessa galaksissa kuin jedi, purjehtia upealla merirosvo laivalla miehistön paiskiessa töitä kuin hurjimmista hurjin merirosvokapteeni tai lentää kaupungin yllä vartioiden kuin supersankari. Ja voisin vielä tehdä niin aivan huoletta, koska sen lisäksi että Jack on onnistunut pelastumaan tilanteesta kuin tilanteesta, hän on myös palannut kuolleista, kun pääsi pois Davy Jonesin loukusta. Olisihan se nyt mukavaa, kun olisi oma miehistö käskytettävänä ja kompassi, joka osoittaa sinne, jonne eniten haluat.

Charlie Chaplinin Kulkuri on muutenkin sellainen hahmo, että hänestä olisi hyvä ottaa esimerkkiä. Hän on köyhä, mutta nauttii elämän jokaisesta hetkestä täysillä. Hän ei turhia ajattele tulevaisuutta vaan elää päivän päivältä ja tempautuu mukaan mielettömiin seikkailuihin. Aivan sama mitä hänelle tapahtuu, hän jatkaa eteenpäin. Voisi olla myös eeppistä olla joku todella älykäs henkilö, joku yksityisetsivä, joka ratkoo nerokkaita juonia mustavalkoisessa maailmassa tai sitten vain ihan tavallinen heppu.

Tosin olisi erittäin coolia olla lännen nopein pyssysankari, joka elättää itsensä aarteiden etsimisellä, palkkatehtävillä ja pahojen tyyppien vangitsemisella. Juurikin sellainen Dollari-trilogiassa Clint Eastwoodin esittämän palkkionmetsästäjä tyylinen hahmo on mukava. Kukaan ei voisi päihittää sinua, kun aina on pyssy valmiina laukaisiin oman henkensä suojelemiseksi. Tuntuu vähän oudolta laittaa nyt pari hahmoa, jotka haluaisin olla, koska ne vaihtelevat sen mukaan, mistä olen milloinkin kiinnostunut. Jos tätä kysyttäisiin viikon päästä, vastaisin todennäköisesti jotain aivan muuta tai sitten tismalleen samanlailla.

Pelimies
Käyttäjä
482 viestiä

03.05.18 klo 20:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Haluaisin olla Fight Clubin Tyler Durden, koska ihailen hänen tyyliään ja olenkin myöskin melko onnistuneesti kopioinut sen. Myöskin Tylerin sekoilut saavat myöskin hymy huulille.

Myös näinä hahmoina haluaisin olla:

Taksikuskin Travis Bickle
True Romancen Clarence Worley
Manhunterin Will Graham

Sekä näinä supersankareina:

Batman
Rorschach
Deadpool
Wolverine
Punisher

Brutus
Käyttäjä
1114 viestiä

06.05.18 klo 01:49 - linkitä tähän kommenttiin: #

Keskustelut