Viimeksi katsottuja elokuvia (ei parhaita)
Foorumin päävalikkoon › Leffat yleisesti › Viimeksi katsottuja elokuvia (ei parhaita)

1496 viestiä
Isku Mogadishuun oli ihan ok sota elokuva vaikkei mitään uutta antanutkaan.Henkilöt jäi etäisiksi 3p

Kheldar
179 viestiä
Tulipa tuossa katseltua pari leffaa. Ensimmäisenä Kahdeksan millimetriä . Ihan mukava leffahan se oli, ehkä hieman pitkäveteinen, mutta ihan hyvä.
pisteitä tuleepi 4/5p.
Toinen oli Prozac Nation. Kyllähän tuo ihan katsomisen arvoinen leffa oli, Christina Ricci on kyllä todella kaunis nainen.
Kameratyöskentely oli mielenkiintoista. Kokonaisuutena semmonen 3,5 pisteen pläjäys.

withnail
236 viestiä
Tuli katsottua eilen R&A-festareilla Kim Ki-Dukin uutuus, Hetki lyö. Erittäin paljon tunteita pintaan nostava leffa, puolentoista tunnin aikana ehti käydä läpi kokonaisen tunnekirjon lähes itkuun purskahtamisesta hysteeriseen nauruun. Unohtamattakaan muutamaa kohtausta, jotka todennäköisesti olivat kaikkein ahdistavimpia mitä olen elokuvissa nähnyt. Plastiikkakirurgiaa käsiteltiin ajatuksia herättävästi ja muutenkin elokuvan ihmissuhdekuvaukset toimivat hyvin. Tykkäsin kyllä, mutta leffa vaikuttaa hieman sellaiselta, joka ainakin itsellä iskisi paremmin vasta parin katsomiskerran jälkeen.

mokoma
850 viestiä
Katselin eilen Lucio Fulcin ohjauksen The House By The Cemetery. Leffa oli viihdyttävä, visuaalisesti niin Fulci kuin voi olla ja välillä aika jännittäväkin. Verta ja gorea oli kiitettävästi ja raina oli Fulcin parhaimmistoa.
3/5
Arvostelu Elitistissä [www.elitisti.net]

Herman Tottooro
547 viestiä
Bruce Willisin tähdittämä Yön väreet. Minusta ihan turhaan haukuttu leffa vaikka saikin peräti 9 razzie-ehdokkuutta, ja voitti huonoimman elokuvan palkinnon. Ihan katsottava se oli. Bruce oli ihan jees. 3/5

Harmonica
2264 viestiä
Heatin katselin, ja jostain syystä sain inspiraation kirjoittaan siitä oikein tykityksenkin, joka löytyy nyt täältä [leffatykki.com]. Jotenkin paistaa läpi tuon otsikkoteksin valitsijan oma mielipide leffasta: koko arvostelun melkein ainoa jollain lailla positiivisesti ymmärrettävä lause on valittu siihen

Dekabristi
813 viestiä
Perikato loppui tuossa vähän aikaa sitten. Vaikuttava pätkä, mutta alitti niukasti odotukseni. Hahmot jäivät hieman liian heikoiksi ja ohuiksi (Hitleriä lukuun ottamatta) ja käsikirjoituksessa oli mukana hieman haapuilua. Parasta antia ovat loistavat näyttelijät ja viimeisen puolen tunnin vallitseva rujo, melankolinen ja ristiriitainen tunnelma. Ongelmitta sen kyllä katsoi, eikä kyllästyttänyt missään vaiheessa - näin rankan työviikon loppupuolellakin. Täytynee katsastaa leffa uudelleen jonkun ajan päästä; kukaties se hieman jopa paranee.

Identity Alku oli loistava mutta juoni hajosi lopussa älyttömäksi. 3/5

esimies
2574 viestiä
Satuin vahingossa katsomaan Underworld:Evolutionin. Ilmeisesti ohjaaja Len Wiseman ja käsikirjoittaja Danny McBride ovat keskittyneet biologian tunneilla lähinnä kirkkoveneiden piirtelemiseen, sen verran huonosti pojilla tuntuisi olevan alan termit hanskassa. Evoluutiollahan viitataan kehitykseen ja muutokseen, mutta Underworld: Evolution oli kyllä sitä samaa ala-arvoista kuraa kuin muutaman vuoden takainen ykkösosakin.
Luulisi että tuollaisesta aiheesta(vampyyrit vs. ihmissudet)saisi sellaista perusviihdyttävä action-meininkiä, mutta ei näköjään ole mahdollista. Kate Beckinsalen kauniit kasvotkin menevät ihan hukkaan tällaisessa b-luokan roskassa.
1/5

The Wolf
2949 viestiä
Haneke-putki jatkui Bennyn videolla, joka ei täysin vastannut Funny Gamesin ja Seitsemännen mantereen asettamia odotuksia. Näyttelytyö pelasi ihan hyvin, vaikkei samalle tasolle päästy kuin kahdessa em. leffoissa. Hyvä leffa, muttei vastannut odotuksiani. 4p
Seuraavaksi vuorossa Emotionaalisen jäätymisen trilogian päätösosa, 71 katkelmaa erään sattuman kronologiasta, joka takakannen juoniselostuksen perusteella vaikuttaa ryhmän mielenkiintoisimmalta.

lotr
457 viestiä
Fight Club tuli katottua. Ei ollut parasta mitä on tullut vähään aikaan katottua... mutta toisaalta ei todellakaan huono ollut. Erittäin hyvät näyttelijät, varsinkin Norton. Tunnelmaa oltiin saatu. Leffa pääsi yllättämäänkin vaikka tiesi lopputuloksen. Prkl... siitä saa kiittää kavereita. Satiiripuoli toimii hienosti ja antoi kyllä ajateltavaa. Uusinta katselu varmaan tulossa joskus tulevaisuudessa.

Thaiger
88 viestiä
Palomuuri, niin perus toimintatrilleri, joka ei tarjoa mitään, mitä ei olisi nähnyt jo aikaisemmin. 2,5/5

Kheldar
179 viestiä
Viimeisin katsomani leffa on Seitsemän.
Ihan kiva trillerihän se oli, ja pisteitä tuleepi 4/5p.

Liberty heights Ihan ok draama, hieman ylipitkä 3/5

495 viestiä
The Return Of Godzilla on alkuperäiseen verrattuna todella muovinen puhumattakaan kököstä. Ratkaisut mihin elokuva sortuu ovat kaikki todella yksinkertaisia ja helpoimman mutkan kautta kierrettyjä. Kukaan näyttelijöistä ei pääse myöskään pahemmin loistamaan.
Pakko vielä ruikuttaa sinänsä aika mitättömästä asiasta, mutta ovatko Japanin erikoistehosteet muissakin elokuvissa näin huonoja? Elokuva on vuoden 1984 ja silti efektit ovat todella naurettavia puhumattakaan superkömpelöstä Godzillasta. Emmerichin Godzilla on paljon stylempi (ei elokuvana).

Herman Tottooro
547 viestiä
Seabicuit - Amerikkalainen legenda oli ihan hyvä. Näyttelijäkolmikko Tobey Maguire, Jeff Bridges ja Chris Cooper tekivät varmaa työtä ja ohjauskin oli kohdallaan. Itse leffahan sai 7 oscar-ehdokkuutta, mutta ei sentään niin hyvästä pläjäksestä ole kysymys. Silti ihan mielyttävä. 3,5/5

Ale
2246 viestiä
2/5
Uhuh... Eihän Godzillan jatko-osissa ole muusta kyse kuin viihdyttävästä massatuhosta hellyyttävissä pienoismalleissa :D. Itse tykästyin Returniin ja viihdyin täysillä. Kyllä vanhanaikaiset tehosteet aina nykyaikaiset pieksevät mennentullen konkreettisuudessaan.

IdigN1
4372 viestiä
..tai konservatiivisuudessaan.

2/5
Juu, onhan se toki hupaisaa seurattavaa kun Godzilla paiskoo pienoismalleja, mutta olisin myös toivonut, että itse Gojiraa olisi näytetty hieman enemmän kuin nyt vain näytettiin harvoin koko komeudessaan. Useimmiten vain pää, käsi tai jalat kerrallaan. Ja huonot erikoistehosteet olisin voinut antaa anteeksi, mutta toisin kuin sinä, itse en oikein viihtynyt elokuvan ääressä.

495 viestiä
Godzilla Vs. Biollante oli reipasta rymistelyä. Tosin ei mitään ihmeellistä: toimintaa, erikoistehosteita, musiikkia ja menoa ja meininkiä on lisätty rutkasti ja jälleen kerran Godzilla runttaa Tokion (pienoismallit) tyylikkäästi ruttuun. Olen myös alkanut pitää Godzillan kömpelöä ulkomuotoa viehättävänä. Itse mutanttikasvi Biolanttea olisi katsellut enemmänkin ruudulla. Mieleen jäi kaiken muun ohella erityisesti kohtaus, jossa Godzilla nousee tulivuoresta räjähdysten ja musiikin saattelemana.
Mainio Godzillafilmi siis.
3,5/5