Pistejakauma

0%

2%

2%

11%

15%

38%

21%

9%

0%

2%

Pisteytykset

rating 70,000

Titan90
Käyttäjä

rating 70,000

Pitkähkön odotuksen jälkeen tämä mainio, vähän ideatovereistaan poikkeava Zombieland sai jatko-osan, jonka pääosissa nähdään edelleen tutut ystävykset. Columbus, Tallahassee, Wichita ja Little Rock elelevät keskenään, harrastaen samalla mitä mielikuvituksellisimpia keinoja päästä zombieista eroon. He ovat kuitenkin saaneet huomata, että evoluutio toimii myös tämän uudehkon eliölajin kohdalla ja joukkoon on alkanut sikistä yhä enemmän poikkeuksellisen älykkäitä ja sinnikkäitä yksilöitä, jotka muodostavat aivan uudenlaisen vaaran.

Aikansa taas matkailtuaan nelikko käy kodiksi, ei enempää eikä vähempää kuin hyvin varusteltuun Valkoiseen taloon, jossa elämä on auvoista ja pieniä iloja riittää. Ryhmähenki alkaa kuitenkin rakoilla ja eräänä aamuna miehet saavat huomata jääneensä keskenään, kun naiset ovat päättäneet lähteä etsimään onneaan muualta. Sattuma ja sitkeä selvittely tuo koko konkkaronkan lopulta Babyloniin, valtavaan torniin, jonka hipahtava ilmapiiri ei muuten uhkaavassa elämässä ole oikein sopusoinnussa. Babylonin valot, ilotulitteet ja kova meteli saakin pian valtaisat zombielaumat liikkeelle ja edessä on taistelu elämästä ja kuolemasta, ilman aseita, jotka joukkio joutui tuhoamaan päästäkseen ylipäätään tuohon rauhan keitaalle.

Zombieland: Double Tap muistuttaa hyvin vahvasti ensimmäistä osaansa. Hahmot pysyvät uskollisesti samoissa rooleissaan ja huumoria väännetään ihan samoista asioista ihan samalla tavalla. Sinällään se toimi ensimmäisen osan kohdalla, joten suuria tarpeita muuttaa ajatusta ei ollutkaan. Tarinaa kehitellään kuitenkin rauhaksilteen eteenpäin ja uusia yksittäisiä hahmoja saadaan vahvistamaan kokonaisuutta, joskin välillä vähän turhan paljon oikoen ja stereotypiaa vahvasti apuna käyttäen. Double Tap ei lopulta aivan yllä edeltäjänsä tasolle, lähinnä koska monet sen vahvuudeet on nähty jo. Se on kuitenkin niin ikään hauska kokonaisuus, jonka katsoo varsin mielellään ja pääseepä useaan otteeseen vähän naurahtamaankin.

.

Arz
Tykittäjä

rating 70,000

batzmo
Käyttäjä

rating 70,000

Haahuilija
Käyttäjä

rating 70,000

Jatekoira
Käyttäjä

rating 70,000

Luffy
Käyttäjä

rating 70,000

The Sam1
Käyttäjä

rating 70,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 70,000

WreckMe666
Käyttäjä

rating 70,000

Xsamid
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

Zombieland: Double Tap
Zombieland: Double Tap arvosana 2,98