Pistejakauma

0%

0%

0%

19%

19%

50%

6%

6%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

dbgirl
Käyttäjä

rating 60,000

Woody Allen-leffa joka ei tuntunut Woody Allen-leffalta. Puhe oli melko realistista, arkista ja uskottavaa. Melkein kaikki tapahtumat samaten, mitä nyt "pientä" melodraama-lisää mukana Kate Winsletin upeasti esittämän Ginnyn muodossa. Vaikka en oikein voinutkaan samaistua kehenkään (kamalia ihmisiä leffa täynnään), oli tapahtumat silti ajatuksia herättäviä ja omalla tavallaan koskettavia. Ginnystä tuli mieleen toinen Winsletin leffa Revolutionary Road joka myös sijoittuu 50-luvulle ja hieman samankaltainen juonikuviokin niissä on. Unelmista ja niiden särkymisistä kertova leffa. Justin Timberlake ei näköjään osaa näytellä (kuka olisi arvannut?) mutta sen lisäksi hänelle on pistetty myös turhaakin turhempi kertojan osa joka jokaisessa kohtauksessa tuntuu jotenkin rikkovan leffaa, huonosti tehty ne osat. Ilman JT:tä ja kertojaa olisin voinut antaa enemmänkin tähtiä, sillä kyllä tämä iski tunteisiini isostikin.

Titan90
Käyttäjä

rating 60,000

1950-luvun Coney Islandilla pienituloinen uusioperhe taistelee arkisten ja vähän vähemmän arkisten hasteiden kanssa. Molempien edellinen avioliitto on kariutunut henkilökohtaisiin haasteisiin, joiden kanssa käydään edelleen taistelua. Toisella liitto kariutui luottamuspulaan, toisella alkoholismin värittämään meininkiin. Perheen ainoa lapsi, naisen poika kärsii huolestuttavista puromaanin piirteistä ja kun yllättäen miehen aiemmasta liitosta syntynyt tyttö ilmestyy paikalle, on hullunmylly valmis. Etenkin kun tällä on perässään paikallinen mafia, jonka johtohahmosta tyttö koettaa päästä irti.

Kolmio- tai neliödraama on valmis, kun miehen tytär kohtaa intellektuellin rantavahdin, jonka kanssa perheen äidillä on salasuhde. Mustasukkaisuus kylvää riidan siementä hedelmälliseen maaperään ja jokaisella tuntuu olevan vähän kaikki rempallaan. Ihmissuhdedraamaa on luvassa siis tuutin täydeltä.

Wonder Wheel on varsin perinteinen draama melko tyypillisillä hahmojen haasteilla. Vähävaraisen perheen taistelua elämän realiteetteja vastaan höystettynä aina uusilla vastoinkäymisillä. Se ei tarjoa mitään uutta auringon alla, mutta ei se toisaalta ole mikään uskomattoman heikkokaan teos. Sen katsoo kertaalleen ihan mielellään, mutta toisintoon tuskin jaksaa lähteä ihan lähiaikoina.

.

Herman Tottooro
Käyttäjä

rating 60,000

Kaamos
Käyttäjä

rating 60,000

kolamuki
Käyttäjä

rating 60,000

Luffy
Käyttäjä

rating 60,000

porssiman
Käyttäjä

rating 60,000

QT
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Wonder Wheel
Wonder Wheel arvosana 2,81
Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2017
Pituus:
101 min
Ohjaajat:
Woody Allen
Käsikirjoittajat:
Woody Allen
Pääosanäyttelijät:
Debi Mazar, Jim Belushi, Juno Temple, Justin Timberlake, Kate Winslet, Steve Schirripa, Tony Sirico
Maat:
USA
Kielet:
englanti