Arvostelu

Kelvollinen, toimiva ja itsenäinen jatko-osa.

Pari vuotta sitten Michael Keaton tähditti White Noise -nimistä kauhu-trilleriä, jossa kuolleisiin saatiin yhteys EVP:n avulla (sähköistä kohinaa tuonelasta). Kaikista haukuista huolimatta WN oli toimiva keskivertotrilleri, jolle on nyt tehty kovinkin itsenäinen jatko-osa The Light. Keatonia ei tällä kerralla nähdä. Hänen saappaisiin hyppää tällä kertaa Nathan Fillion

Tarinan alussa on jälleen onnellinen perhe syömässä aamiaista eräässä ravintolassa, jonne kävelee yllättäen hieman oudolta vaikuttava mies Caine (Fairbrass), joka ampuu kylmästi Dalen (Fillion) vaimon ja pojan, ja lopulta itsensä. Dalea ottaa sen verran päähän, että päättää lopettaa päivänsä, mutta epäonnistuu yrityksessään ja palaa takaisin elävien kirjoihin. Pian Dale alkaa saada outoja valonäkyjä ihmisistä jotka tulevat pian kuolemaan ja yrittää pelastaa näitä. Tietämättä, että kohtalon kanssa ei kannatta leikkiä.

Patrick Lussierin ohjaama jatko-osa White Noiselle on siis kovinkin itsenäinen ja ensimmäisen osan näkemistä ei edes tarvita. EVP-ilmiöön perehdytään tällä kerralla kovinkin vähän. Tilalle on tullut enemmänkin uskonnollista kauhua ja kysymys mikä on seuraus Dalen pelastamilla ihmisillä? Jo elokuvan alussa nähdään väläyksiä jokapäiväisistä kuoleman rekistereistä. Alussa homma voi tuntua hieman tavanomaiselta, mutta loppua kohden tarinaan saadaan hieman särmääkin mukaan, kun Dale miettii mitä on tekemässä, ja tehnyt jo. Nathan Fillion on yllättävänkin vakuuttava outojen tapahtumien ympäröivän Dalen roolissa.

Kokonaisuutena White Noise 2: The Light on kelvollinen, toimiva ja itsenäinen jatko-osa, jossa tällä kerralla on siirrytty Kuolleiden viestinnästä heidän varoitteluun.

nimimerkki: andy

Pisteet: rating 50,000

andy
Tähtääjä, 498 arvostelua
Arvosteltu: 07.08.2007
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Yksi lensi yli käenpesän
Yksi lensi yli käenpesän arvosana 4,34
Yksi lensi yli käenpesän
Auringonnousu
Auringonnousu arvosana 3,93
Auringonnousu
American History X
American History X arvosana 4,27
American History X
Koskemattomat
Koskemattomat arvosana 4,20
Koskemattomat

Elokuvan tiedot

White Noise 2: The Light
White Noise 2: The Light arvosana 2,53
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2007
Pituus:
99 min
Ohjaajat:
Patrick Lussier
Käsikirjoittajat:
Matt Venne
Pääosanäyttelijät:
Adrian Holmes, Craig Fairbrass, Katee Sackhoff, Nathan Fillion
Maat:
USA, Kanada