Pistejakauma

0%

0%

0%

0%

6%

28%

22%

39%

6%

0%

Pisteytykset

rating 80,000

James_Bond
Käyttäjä

rating 80,000

Viisas Kana Kananen on sellainen klassista lasten unisatua muistuttava teos, joka ei perustu Aku Ankan kiukunpuuskiin, vaan on opettavainen tarina lapsille siitä, miten työ palkitaan. Kanaemo oli ihan kiva hahmo, tosin ei laiskan Akun tasoa. Elokuva etenee laulun ja musiikin avulla hyväänkin tahtiin ja on ennalta-arvattavuudestaan huolimatta mukavan erilainen teos, vaikka ei mitään ihmeellisiä nauruja tarjoakaan.

Juki
Käyttäjä

rating 80,000

Legendaarinen lyhäri, jossa pitkänokkainen ankkaystävämme Aku teki ensiesiintymisensä valkokankaalla. Aku tosin esiintyy tässä vain sivuosassa, mutta se ei menoa haittaa. Tarina etenee leppoisasti musiikin siivittämänä ja se on myös hyvin opettavainen. Viisas Kana Kananen ei vielä kuitenkaan edusta aivan sitä parasta Disneytä, mutta tästä pätkästä alkoi Aku Ankan pitkä ja menestyksekäs elokuvaura, joten senkin vuoksi tämä on lähes pakollista katsottavaa kaikille Aku-faneille. Tässä elokuvassa kuullaan myös ensimmäistä kertaa ääninäyttelijä Clarence "Ducky" Nashin mestarillista ankkamaista kääkätystä.

Kauhuhullu
Käyttäjä

rating 80,000

Tästä se Aku Ankan pitkä ura on saanut alkunsa, joten on vähän pakko arvostaa. Ei Aku pääosassa ole, mutta esiintyy kuitenkin sivuosassa. Clarence Nash pääsee tässä ensimmäisen kerran todistamaan olevansa aito ja alkuperäinen Akun äänipuhuja, jolle ei löydy vertaista. Ehkä tämä on hieman liian musikaalinen omaan makuuni, mutta hyvä kuitenkin.

barros
Käyttäjä

rating 80,000

JVDS
Käyttäjä

rating 80,000

TeeP
Käyttäjä

rating 80,000

the grandi-ma
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Viisas Kana Kananen
Viisas Kana Kananen arvosana 3,56

Viisas Kana Kananen (1934)

Alkuperäinen nimi: The Wise Little Hen

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1934
Pituus:
8 min
Ohjaajat:
Wilfred Jackson
Pääosanäyttelijät:
Clarence Nash, Florence Gill, Pinto Colvig
Maat:
USA
Kielet:
englanti