Pistejakauma

4%

1%

8%

23%

17%

27%

12%

8%

0%

0%

Pisteytykset

rating 70,000

J.Lipponen
Käyttäjä

rating 70,000

Paketti pysyy kasassa loppuun asti ja vie Varekset loppuun kunnialla.

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 70,000

Viimeistä viedään tämän sarjan osalta, mutta ilmassa on kaikkea muuta kuin haikeutta. Koko kansan suosikki-Jussi suorittaa työnsä kunnialla kuten aina, enemmän tai vähemmän onnistuneesti. Enimmäkseen onnistuneesti. Lauri Lörhönen jatkoi ohjaajan hommissa, joten meno ei ole myöskään elokuvallisesti muuttunut juuri mitenkään, mikä ei ole huono asia. Juoni on sarjan katselijoille varsin samankaltainen kuin aiemminkin, joten Mäkelän leffojen sekä upean Huhtikuun tytötin kaltaista junttihuumoria olisi ehdottomasti saanut olla selvästi enemmän tuomassa huomiota muullekin kuin tarinalle. "Kuka sen teki" -kuvio ei kuitenkaan petä tälläkään kerralla, jos sellaisesta tykkää.

Vareksissa on kuitenkin aina se hyvä puoli, että vähän liiankin samankaltaisia juonia on aina paikkaamassa leffojen mittava hahmovalikoima, jossa on yhtä paljon kiinnostavia pösilöitä kuin täydellisiä tollojakin. Veikko Hopean paluu aiheuttaa ainoastaan hyviä hetkiä, vaikka kymmenminuuttista, veren ja hien tuhrimaa kaksintaistelua odottaneet saattavatkin hieman pettyä. Kosto on kuitenkin yhdestä todella rumasta cgi-veritahrasta huolimatta suloisempi kuin koskaan, kuten kaikki elokuvan nähneet tietävät.

Kaiken muun ollessa Vares -asteikolla yhtä kunnossa kuin ennenkin, on Tango of Darknessista loppujen lopuksi vain vähän huomautettavaa, ja sekin vain roolituksesta. Laulajatähdeksi olisi ehkä kannattanut valita joku laulaja, varsinkin jos hänen esittämänsä kappale soitetaan lopputekstien aikana (!) ja venäläisen rostituutin rooliin olisi ainakin minun mielestäni sopinut paremmin vaikkapa.. venäläinen.

Muilta osin kiitokset Lauri Törsölöiselle, Antti Reinille ja kaikille muille näistä hienoista hetkistä.

Pimeyden Tango:
Koko Vares -sarja: 31,5 / 40

cronenberger
Tykittäjä

rating 70,000

Grass
Käyttäjä

rating 70,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 70,000

Köpi79
Käyttäjä

rating 70,000

mb
Käyttäjä

rating 70,000

mikelawry
Käyttäjä

rating 70,000

Pikli
Käyttäjä

rating 70,000

pölypallero
Käyttäjä

rating 70,000

SMK
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

Vares - Pimeyden tango
Vares - Pimeyden tango arvosana 2,57
Genret:
Rikos
Valmistusvuosi:
2012
Pituus:
91 min
Ohjaajat:
Lauri Törhönen
Käsikirjoittajat:
Mika Karttunen
Pääosanäyttelijät:
Anna-Leena Härkönen, Antti Reini, Jussi Lampi, Sari Havas
Maat:
Suomi
Kielet:
suomi