Pistejakauma

0%

9%

3%

12%

12%

39%

15%

6%

0%

3%

Pisteytykset

rating 50,000

barros
Käyttäjä

rating 50,000

Kolmiodraama on valmis, kun lama iskee kukkarolle. Moore, Woody ja Robert Redford heittävät ihan mieleenpainuvat roolit perusvahvassa draamassa, jossa alussa casinolla käy yhden yön ihme ja sitten Demi Moore päättää mennä Robertin kanssa sänkyyn. Tästä alkaa soppa, josta ei ole oikein poispääsyä ja miljoona dollaria yöstä on tarjous, josta ei kukaan oikein uskalla kieltäytyä. Tähän klubiin sitten lopussa paljastetaan kuuluvan joku hikoittelevakin nainen, jos toinenkin komistus.

Musiikki soi hieman kummallisissa paikoissa, mutta ihan näyttävä lavastus ja maskeeraus on leffassa. Ilman karismaa Woody Harrelsonin hermoileva ja pienpiirteinen käytös olisi karmeaa katseltavaa. Leffa ikäänkuin menee kohtauksesta toiseen ja sen katsoo kuitenkin vaivaannuttomasti kokonaan ja taukoamatta eteenpäin. Ihan perusohjauksesta ja hyvistä näyttelijöistä pisteet tällä kertaa

Juki
Käyttäjä

rating 50,000

Juoni ei ole kovinkaan kummallinen, eikä toteutuskaan ole sieltä parhaasta päästä. Demi Moore ei oikein säväyttänyt, mutta Woody Harrelson ja Robert Redford ovat kuitenkin hyviä rooleissaan. Loppupuoli on aika tylsä.

HANSGI
Käyttäjä

rating 50,000

wednesday
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Vain yksi yö
Vain yksi yö arvosana 2,72

Vain yksi yö (1993)

Alkuperäinen nimi: Indecent Proposal

Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
1993
Pituus:
113 min
Ohjaajat:
Adrian Lyne
Käsikirjoittajat:
Amy Holden Jones, Jack Engelhard
Pääosanäyttelijät:
Demi Moore, Oliver Platt, Robert Redford, Woody Harrelson
Maat:
USA