Arvostelu

Laadukas toimintapätkä jos unohtaa kaikki epäloogisuudet.

Vaikeasti tapettava on yksinkertaisella kostoteemalla varustettu toimintaelokuva, jonka pääosassa miehistelee Steven Seagal. Meno on tuttuun tapaan yksinkertaista mutta tehokasta ja viihdyttävää, jonka parissa viihtyy takuuvarmasti. Seagalin vihaajat voivat sitten pysytellä kaukana tästä sillä heidän käsitys poskien pullistelijastamme tuskin muuttuu.

Mason Storm (Steven Seagal) on kyttä, joka on saanut nauhalle todisteita senaattoriehdokkaan yhteyksistä rikollisiin. Täten Storm on saatava pois pelistä joten rikolliset saapuvat Stormin kotiin ja ampuvat Stormin lisäksi hänen perheensä. Storm ei kuitenkaan kuole vaan vaipuu koomaan. Seitsemän vuoden päästä hän herää koomasta partajoosepin näköisenä ja heti herättyään Stormilla on vain yksi asia mielessä: Kosto. Rikolliset on saatava tilille teoistaan joten Storm kuntouttaa itsensä hoitajansa avulla ja lähtee kostoretkelle.

Luut rutisee ja one-linerit seuraavat perässä. Tuo kaava koskee lähes jokaista Seagalin elokuvaa ja myös tätäkin. Pahikset laitetaan poikki ja pinoon ja tämä leffa sisältääkin yhden Seagalin uran muistettavimman kohtauksen kun tämä työntää rikollisen kurkkuun biljardikepin tokaistuaan "This is for my wife. Fuck you and die!". Muutenkin leffa sisältää herkullista tappelumeininkiä joten ainakin Mr. Seagalin fanit saavat mahansa täyteen.

Eli laadukas toimintapätkä on kyseessä jos unohtaa kaikki epäloogisuudet eikä katso leffaa kriittisellä mielellä. Aivot narikkaan ja leffa masiinaan niin hyvä tulee.

nimimerkki: Mask

Pisteet: rating 80,000

Mask
Käyttäjä, 174 arvostelua
Arvosteltu: 01.04.2005
Katsottu: VHS

Saman kategorian TOP-leffoja

Seitsemän
Seitsemän arvosana 4,19
Seitsemän
Rita Hayworth - avain pakoon
Rita Hayworth - avain pakoon arvosana 4,54
Rita Hayworth - avain pakoon
Taksikuski
Taksikuski arvosana 4,11
Taksikuski
Psyko
Psyko arvosana 4,21
Psyko

Elokuvan tiedot

Vaikeasti tapettava
Vaikeasti tapettava arvosana 3,64

Vaikeasti tapettava (1990)

Alkuperäinen nimi: Hard to Kill

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1990
Pituus:
92 min
Ohjaajat:
Bruce Malmuth
Käsikirjoittajat:
Steven McKay
Pääosanäyttelijät:
Kelly LeBrock, Steven Seagal, William Sadler
Maat:
USA
Kielet:
englanti