Pistejakauma

24%

7%

8%

16%

9%

17%

8%

9%

1%

1%

Pisteytykset

rating 30,000

Lassomies
Käyttäjä

rating 30,000

Kun Michael Caine täysin perustellusti kutsuu FBI:n paikalle sarjamurhaajan ja terroristin varalta, kuka uskoisi, että Caine on leffan pahis? Näin eksplisiittisesti ilmaistunahan tuo on silkkaa neroutta boksin ulkopuolelta, mutta kun näkee tuloksen, se onkin vain masentavaa Steven Seagalin egohierontaa ja ekopaasausta.
Itsensä hively on yksi asia, mutta umpiluupäille suunnattu tarinankerronta - niin kuin Seagal-leffat valmiiksi olisivat jotenkin monitahoisia hahmotutkielmia - on paljon loukkaavampaa. Öljy-yhtiöiden pahuutta huudetaan kuin online-keskusteluissa konsanaan ilman, että näillä on mitään mahdollisuutta edes puolustautua. Se vaan on Exxonin ja monen muun ketjun onni, että On Deadly Groundia vastaan ei juuri tarvitse puolustautua. Takissaan hevosenharjaan maastoutuvan Seagalin himo räjäytellä ja taitella nikamia paskaksi on henkilökohtaisesti paljon pelottavampaa kuin yhdetkään öljykatastrofit. Ero natsi-Saksan ja Seagalin välillä on se, että natsitkin rohkaisevat vapaaseen ajatteluun.

Hyvä puoli tässä on se, että uusintakatselulla leffassa on huumoriarvoa, vaikka inhoankin puolustella leffoja tällaisen ironisesti tykkäämisen luvalla. Erityisesti R. Lee Ermeyn vuodatus siitä, kuinka vaarallinen mies Forrest Taft on, sopisi loistavasti johonkin rakkaudella tehtyyn, itsensä tiedostavaan Steven E de Souza -tribuuttiin.

RevyFan
Käyttäjä

rating 30,000

Aika puuduttavaa, nukahdin kai jossakin kohtaa puolen välin jälkeen. Ihan menettelevää toimintaa ja tämä eskimonainen (Joan Chen?) oli kaunis. Heikko esitys silti kaikkineen, ei mikään must see.

Arc
Käyttäjä

rating 30,000

CorporalCauliflower
Käyttäjä

rating 30,000

ForrestGump
Käyttäjä

rating 30,000

Jimmy
Käyttäjä

rating 30,000

JoonaPrkl
Käyttäjä

rating 30,000

Papha
Käyttäjä

rating 30,000

Raato-A
Tykittäjä

rating 30,000

TMNT
Käyttäjä

rating 30,000

Ville
Tähtääjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Vaarallisella alueella
Vaarallisella alueella arvosana 2,44

Vaarallisella alueella (1994)

Alkuperäinen nimi: On Deadly Ground

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1994
Pituus:
102 min
Ohjaajat:
Steven Seagal
Käsikirjoittajat:
Ed Horowitz, Robin U. Russin
Pääosanäyttelijät:
Billy Bob Thornton, Joan Chen, John C. McGinley, Michael Caine, Steven Seagal
Maat:
USA
Kielet:
englanti