Pistejakauma

0%

0%

9%

6%

21%

27%

12%

18%

6%

0%

Pisteytykset

rating 70,000

Chadagun
Käyttäjä

rating 70,000

Natalie Portman on kyllä ihailtavan taitava näyttelijä. Hänen hahmonsa eivät ikinä vaikuta samasta muotista valetuilta, hän paneutuu hahmoihin kunnolla, eikä pelkää näytellä aitoja ja suuria tunteita. Hän tuntuu aina näyttelevän koko sydämellään, niin myös tässä elokuvassa.

The Other Woman ruotii onnistuneesti uusioperheen elämää ja ongelmia. Myös lasten näkökantaa on otettu huomioon, kun tarinassa nostetaan esiin sopeutumisen vaikeus. Kuolema ja syyllisyys ovat myös vallitsevia teemoja, jotka tekevät elokuvasta liikuttavan.

Päähenkilö Emilia on ihanan rikkinäinen ja itsekäs, eikä mikään perustylsä hahmo, joka jää sivuosien jalkoihin. Hahmoista toiseksi kiinnostavin on William-poika, jota Charlie Tahan esittää hienosti. Jos lapsinäyttelijät normaalisti ärsyttävät, Tahan ei sitä tee.

Pidin tästä kovasti, vaikka hahmoja on syytetty yksiulotteisiksi ja jopa kliseisiksi. Elokuvaa on ehkä vertailtu liikaa Don Roosin aiempiin teoksiin. En itse ole nähnyt muita ohjaajan elokuvia, joten en kykene siihen. Tähdissä päädyin kompromissiin.

Jautsi
Käyttäjä

rating 70,000

Kyseessä saattaa olla elokuva, joka minulle toimii paremmin toisella katselukerralla kuin ensimmäisellä. Elokuva ärsytti katseltaessa aika tavalla, tuntui kuin tarinan ydin jäisi tekijöiltä tavoittamatta, mutta taisin vain erehtyä pitämään elokuvaa liian simppelinä.

Linkous
Käyttäjä

rating 70,000

MinäOlenVaanParas
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

Toinen nainen
Toinen nainen arvosana 3,03

Toinen nainen (2009)

Alkuperäinen nimi: Love and Other Impossible Pursuits

Genret:
Draama
Valmistusvuosi:
2009
Pituus:
119 min
K11
Tunnetaan myös nimillä:
The Other Woman
Ohjaajat:
Don Roos
Käsikirjoittajat:
Ayelet Waldman, Don Roos
Pääosanäyttelijät:
Anthony Rapp, Charlie Tahan, Lauren Ambrose, Lisa Kudrow, Natalie Portman, Scott Cohen
Maat:
USA
Kielet:
englanti