Pistejakauma

5%

5%

3%

0%

10%

43%

23%

10%

3%

0%

Pisteytykset

rating 10,000

nukkesoturi
Käyttäjä

rating 10,000

Jätetään kommentti kun riepoi mieltä.

Annan leffoille yleensä aikaa n. 20 minuuttia jotta se voisi näyttää kyntensä. 5 minuutin kohdalla teki mieli sulkea koko Netflix. Annoin armoa ja katsoin elokuvaa 15 minuutin kohdalle, ja oli ihan pakko laittaa pois ruudulta. En usko että jäin mistään paitsi: eikä kyllä kaduta tippaakaan nyt kun tätä kirjottelen.

Leffan esittelyssä kerrotaan että brittiläinen maanmittaaja lähtee koluamaan eteläamerikan viidakkoa. Mieleni vilisi amazooneista, inkoista, kulttuureista ja ties mistä mahtavasta: odotukset olivat kovat ja kuvauksen perusteella odotin peri-brittiläistä BBC:n tuottamaa elokuvaa.

Ensimmäisen 5 minuutin ajan katselin periamerikkalaista leffaa jossa yksisyinen juonikuvio, mielenkiinnottomat hahmot jotka eivät osaa temmata mukaansa ja joka ei varsinaisesti tarjonnut mitään uutta eikä sen enempää älyä. 15 minuuttia tuota voi katsella kuola poskella valuen ja selväksi käyettä kyseessä on hyvin tylsä päähenkilö, joka on suvun musta lammas jolle annettiin porkkana jonka avulla parantaa omaa sotilaallista asemaansa 'maapallon toisella laidalla. Tämä olisi voitu käydä läpi 30 sekunnissa.

Jopa wikipedian sivut ovat viihdyttävämmät ja informatiivisemmat kuin nuo 15 turhaan tuhlattua minuuttia. Mielenkiinnoton, pitkäveteinen ja aivottoman tylsä elokuva.

Brittiläisten tekemänä, brittiläisillä näyttelijöillä, tämä olisi varmaan ollut älykkäämpi, meilenkiintoisempi, järkevämpi, kiehtovampi ja mieltä kiihottavampi. Mutta koska ei ollut, niin tähtiä tää saa multa vain yhden tähden. Ei pitänyt otteessaan 5 minuuttia enempää ja väkipakolla tuijotin 10 minuuttia lisää.

Lopuksi katsoin trailerin, niin eiköhän se leffa ollut siinä. Wikipedia mielenkiintoisempi:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Percy_Fawcett

TomCruise
Käyttäjä

rating 10,000

Elokuvan tiedot

The Lost City of Z
The Lost City of Z arvosana 2,94
Genret:
Seikkailu,
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
140 min
Tunnetaan myös nimillä:
Z: Amazonin kadonnut kaupunki (tv)
Ohjaajat:
James Gray
Käsikirjoittajat:
David Grann, James Gray
Pääosanäyttelijät:
Angus MacFadyen, Charlie Hunnam, Edward Ashley, Robert Pattinson, Sienna Miller, Tom Holland (X)
Maat:
USA
Kielet:
englanti