Pistejakauma

1%

3%

2%

6%

6%

20%

20%

24%

7%

13%

Pisteytykset

rating 70,000

albiinoankka
Käyttäjä

rating 70,000

Anzalone
Käyttäjä

rating 70,000

Hyvinkin onnistunut action-paketti, joka ei jätä ketään vanhojen 80-luvun toimintaleffojen perään haikailevia kylmäksi.

Astorethein
Käyttäjä

rating 70,000

Varsin viihdyttävä elokuva, joka tosin jäi hieman alle odotusten. Stallone ja Lundgren vakuuttivat jäyhällä ja kivikasvoisella karismallaan, mutta muut toimintatähdet jäivät syystä tai toisesta jotenkin etäisiksi. Etenkin Jet Li, jonka rooli ja olemus tuntui ajoittain suorastaan ponnettomalta. Willis olisi varmasti ollut paikallaan muiden vanhempien tähtien rinnalla, mutta valitettavasti hänen osuutensa kokonaisuudessa ei ollut kovin iso. Toiminta kuitenkin maistui ja juonta kuljetettiin eteenpäin sujuvasti, vaikka epäloogisuuksiakin oli tietysti havaittavissa. Elokuva on lapsellinen, mutta oikealla asenteella katsottuna se on vain hyvä asia.

barros
Käyttäjä

rating 70,000

Righteous Kill leffan jälkeen tehty ja toimintastarojen rippeiden upea marssi tekee ivaa puhtaille rakkaustarinoille. Rockymaista katsojia humoristisesti naruttava tekele, joka osaa jatkuvalla syötöllä vetää oikeista naruista. Mitenkään en laskisi pelkäksi tribuutiksi tai entisaikojen fiilistelyksi, vaan tässähän poikaset ovat miehistyneet silmissä ja kasvavat vasta oikean kokoisiin saappaisiin.

Eri persoonia pursuavasta ja mätöstä vastaavista Stone Cold ja Dexteristä tutut naamat mm. David Zayas ovat luottaneet oikeisiin tekijöihin, eikä epäröinnistä näkynyt merkkiäkään. Stathamin härkäpäisyys ei vain tässä toiminut, kuten Crankissa. Mickey Rourke taas paistatteli puolivaloilla joutavia, kun taas Dolppa veti sympatiapojot kerralla himaansa. Viittaukset muuhun tuotantoon mm. arskat nenille ja lentsikalla tuhon kylväminen sataman nokkaan. Tämä ja varautuneisuus hahmonkehityksessä tuo ajatuksen myös jatko-osasta helpohkona vaihtoehtona.

bondey
Käyttäjä

rating 70,000

Syllty palaa äksönin eliittin The Expendablesin avula. Vaikka juonta on vain nimeksi, on toimintaa senkin edestä. Mielenkiinnoolla odottaen kakkos-osaa.

claw
Käyttäjä

rating 70,000

Kyllähän tässä riitti pyssyjä ja pauketta ja "äijiäkin" oli niin paljon ettei samaan kuvaan mahdu, mutta elokuva jäi jotenkin tasapaksuksi sähellykseksi josta ei oikein saanut otetta missään vaiheessa. Viihdyttihän se kuitenkin loppuun asti ja plussaa tulee erään sankarin pari minuuttisesta.

dbgirl
Käyttäjä

rating 70,000

Juonessa ei ole hurraamista, mutta toimintaleffaksi tämä on erittäin hyvä ja viihdyttävä. Innostuin aika monessa kohtaa kuin olisin vielä pikkukakara joka näkee ensimmäisiä kertoja toimintaleffoja. Pidän siitä miten mutkaton tämä oli. Mickey Rourken monologi oli aika koskettava, ja muut hoitivat taas toiminnan mainiosti. Pidin myös siitä miten Sandra oli aika kova pakkaus pelastettavaksi neidoksi. Kaiken kaikkiaan erittäin viihdyttävä leffa.

Dickey
Käyttäjä

rating 70,000

Yllättävän viihdyttävä actionpläjäys 3,5/5

Grantarver
Käyttäjä

rating 70,000

Räjähtävää ja viihdyttävää toimintaa jota ei todellakaan kannata ottaa kovin vakavasti. Bruce Willisin rooli tässä oli suuri pettymys.

James_Bond
Käyttäjä

rating 70,000

Mukana paljon hyviä toimintaleffoista tuttuja näyttelijöitä. Juoni oli nyt aika lattea ja oikeastaan vain syy saada aikaan toimintaa. Alkupuolisko oli loistava, mutta lopussa keskitytään pelkkään räiskintään eikä huumoriakaan onnistuta luomaan.

Leffafriikki2000
Käyttäjä

rating 70,000

Erittäin hyvä näyttelijäkarti! Ykkösosa oli ok kamaa, mutta kakkososa parantaa joka osassa.

Maximus
Käyttäjä

rating 70,000

Munakas kunnianosoitus kasaritoiminnalle ja onnistunut parodia toimintaleffojen kliseistä. Makeaa oli myös huomata, että tässä on jokaisella jantterilla oikeasti ollut one-man-show takana ja kun heidän aikaisempia kokemuksia miettii, niin nyt ne ovat kaikki samassa läjässä, samassa puuhassa, samalla tarinalla. Perkele mitä äijä meininkiä!

miqqex
Käyttäjä

rating 70,000

Ihan hyvä leffa;D näyttelijät olivat kaikki loistavia, ja tuttujakin.

onni
Käyttäjä

rating 70,000

Todella hyvä toimintapläjys. Veitsiä lentelee ja lippaat tyhjenevät sillein, että huh huh hyvällä tavalla. Oisin kyllä toivonut arskan ja williksen roolia isommaksi. Ootan innolla toista osaa.
" Are you greasy you almost kill me"
" Your welcome"

phella
Käyttäjä

rating 70,000

Juoni oli kyllä uskomattoman kökkö =D Naurut irtos monessa kohtaa. Kirkkokohtaus oli hyvä, mutta olisi voinut olla parempi. Ihan jees viihdettä loppujen lopuksi. 3,5/5

pökkelö
Käyttäjä

rating 70,000

Harvoja elokuvia, joita oikeasti katsoo näyttelijöiden takia. Kun asennoituu kunnon äijämeininkiin, ei elokuvan muuten kliseiset asetelmat haittaa. Hauskaa ja viihdyttävää, mutta tietysti jotain omaperäisempääkin olisi voinut sisältää.

4/5

Q+Black
Käyttäjä

rating 70,000

Toiminnan ystäville tämä kyllä takaa aikamoista möykytystä. Mukana on tottakai parhaat toimintaleffojen näyttelijät, mutta jotenkin minusta juoni jäi tässä vähän valjuksi. Huumoria riittää ja romantiikkaakin pikkuisen on sujautettu sinne rivien väliin, mutta hyvin vähän. Sellaiseen ihmiseen kyllä varmasti kolahtaa, joka tykkää näistä nimenomaisista näyttelijöistä ja räjähtävästä toiminnasta siinä ohella. Omiin suosikkeihin kuuluu henkilökohtaisesti Jason Statham, joka kyllä vakuuttaa tässäkin pätkässä ainakin minut. Kelvollista viihdettä kerta kaikkiaan.

rillijulle
Tykittäjä

rating 70,000

Oli jopa parempi elämys mitä odotin trailerien perusteella, mutta eipä niissä varmaan tohdita munakkaimpia kohtia näyttää.

Ja munakkuushan tässä oli parasta. Lähitaistelut olivat fyysisiä, ampurin kuului ja silminnähtävästi tuntui. Elokuvan ensimmäinen tulitaistelu näyttää hieman tökeröltä kaikkine lämpökiikareineen ja cgi-veri hieman häiritsee, mutta loppupuolella homma vedetään astetta överisemmäksi, että rumaa tehostetta ja verta on niin paljon, ettei siitä enää välitä. Se tavallaan tuo jopa pientä ekstraa tunnelmaan kun se muutenkin on tribuuttimainen.

Näyttelijät ovat viimeisen päälle kovia. Dialogi on näpsäkkää, kaikkien kemiat pelaa hyvin yhteen. Couturen roolihahmon tilalla olisi tosin saanut olla joku oikea toimintanäyttelijä, eikä pellepainisankari.

Stallone todisti jo Rambossa, että osaa ohjata toimintaa. Tämä jää Rambolle, mutta tässä on yllättävän nättiä kuvausta. Vaikka kohtaukset ovat nopeasti leikattuja ja kaikkea muuta adhd:ta niin silti niistä saa selvää, kiitos toimivien koreografioiden.

Seonsiinä
Käyttäjä

rating 70,000

Odotukset tätä kohtaan oli paisuneet aivan tolkuttomiksi. Joten pelkäsin että tästä tulee pettymys, mutta tämähän oli jopa parempi mitä alun perin odottelin. The Expendables pitää sisällään yllätävän paljon näitä kovia lihaskimppuja. Valitettvasti joukosta puuttuu Van Damme, joka typerä meni kieltäytymään. No onneksi äijä korvattiin Lundgrenilla, joka vetää kyllä parhaimman roolinsa ikinä.

Juoni leffassa on yksinkertainen kuten (lähes) kaikissa kasarileffoissa. Eliittiryhmän pitäisi lähteä nitistämään paha diktaattori pois vallasta. Ja siinä samalla räjäytellä paikkoja ja tappaa kätyreitä, joita on about 300.

Tämän elokuvan odotus perustui lähinnä uskomattoman coolin castingiin. Voisiko tätä edes uskoa todeksi että samassa elokuvassa on Syltty, Arska, Dolph, Willis. Pitkä miinus tulee siitä että Dolppa

Spoileri: näytä
. Ja kuten jo mainittua Dolph teki loistavaa työtä. Statham on kyllä täydellinen bad-ass. Jet Li jää elokuvassa hieman taka - alalle. Katsoja toivoisi Jet:iltä Danny the Dogin kaltaisia taistelukohtauksia, mutta kun niitä ei tule niin ei tule. Sly on kovin äijä maailmassa se tuli taas todistettua, uskomattoman hieno rooli häneltäkin. Rourke tuo elokuvaan sen pienen annoksen draamaa ja hän vuodattaakin muutaman kyyneleen alkupuolellaa. Arskan ja Brucen roolit nyt olisi voinut näytellä vaikka Adam Sandler ja Vesku Loiri. Mutta kyllähän ne kaks piti tähä saada vaikka sitten mini maalisiin rooleihin. Valitettavasti.

Toimintaa elokuvassa on aivan tarpeeksi ottaen huomioon sen lyhyehkön keston. Action kohdatkin on siistejä sillä onhan Syltty niitä ollut ohjaamassa. Ainoa taistelukohtaus josta miinusta on mittelö jossa Dolph ja Li ottavat mittaa toisistaan. Se on leikattu liian hätäisesti, mutta onneksi ei niin hätäisesti mitä uusimman Bondin jokainen taistelukohtaus.

Tää oli kyllä uskomattoman loistava elokuva ja parin vuoden takainen odotus on nyt sitten ohi ja johan he vissiin on jatko - osaa väsäämässä, jossa huhujen mukaan olisi sitten se Jean Claude Van Damme. Ai niin eikä sovi unohtaa sitä Terry Crewsin legendaarista haulikkolahtausta. Ja dialogi on helvetin hauskaa, joista parhaimmat mm. Warning shot ja My turn joka tuntui pirun pelottavalta. Parhaat vitsit lauotaan siellä kirkossa.

srlq
Käyttäjä

rating 70,000

Holllywood-actionin ystävä en ole missään nimessä, mutta kaverin painostuksesta hankin koko kolmen leffan sarjan.
Tämä ensmäinen,kuten epäilemättä muutkin sarjan leffat, nojasi vahvasti sopivalla leukailulla millon milläkin mätkivään ja ampuvaan nimekkääseen näyttelijäkaartiin.
Ilman heitä olisi tulos monta tähteä heikompi, mutta koska nämä tyypit osaa ja vetää roolinsa tyylillä ja oli ihan mielenkiintosta nähdä heidät samassa leffassa, myönnän viihtyneeni yllättävänkin hyvin.

vasara88
Käyttäjä

rating 70,000

Todella mukava toiminta rymistely. Ei turhia juonikuvioita vaan äijät pistää tuulemaan oikein kunnolla. Näyttelijäkaarti on erittäin hyvä ja huomaa, että ukoilla on hauskaa oikeastikkin. Katsoessa tulee itsellekkin hyvä fiilis. Arskakin oli kiva nähdä pitkästä aikaan.

Huvitti hieman se kohta jossa Rourke teki Syltylle tatskaa. Ei se homma ihan noin mene.

WreckMe666
Käyttäjä

rating 70,000

Toivottavasti leffa ei floppaa... Stallone, Willis, Schwarzenegger, Lundgren, Mickey Rourke ja Jason Statham samassa Action-leffassa... Stallonen ohjaus ja käsikirjoitus lahjoilla leffasta voi odottaa hyvää... Toivotaan parasta! :D

2-Edge
Käyttäjä

rating 70,000

Afrikan_Keisari
Käyttäjä

rating 70,000

albertfish
Käyttäjä

rating 70,000

alejandro
Käyttäjä

rating 70,000

AllouttaAngst
Käyttäjä

rating 70,000

Applethief
Käyttäjä

rating 70,000

Ariescifer
Käyttäjä

rating 70,000

arpum
Käyttäjä

rating 70,000

arskamahis
Käyttäjä

rating 70,000

Arz
Tykittäjä

rating 70,000

AxZ
Käyttäjä

rating 70,000

Bamsenaattori
Käyttäjä

rating 70,000

Batman
Käyttäjä

rating 70,000

batzmo
Käyttäjä

rating 70,000

BiteMe
Käyttäjä

rating 70,000

Brutal_Action
Käyttäjä

rating 70,000

Bungle
Käyttäjä

rating 70,000

cazeboij
Käyttäjä

rating 70,000

chocopop
Käyttäjä

rating 70,000

Compi
Käyttäjä

rating 70,000

Don edvard27
Käyttäjä

rating 70,000

Dread
Käyttäjä

rating 70,000

emeieks
Käyttäjä

rating 70,000

Evelyn
Käyttäjä

rating 70,000

FinnPoro
Käyttäjä

rating 70,000

GoldenKillah
Käyttäjä

rating 70,000

Gumbert
Käyttäjä

rating 70,000

HANSGI
Käyttäjä

rating 70,000

harava
Käyttäjä

rating 70,000

Heavyjuuseri
Käyttäjä

rating 70,000

hiihto-simppa
Käyttäjä

rating 70,000

Hoo
Käyttäjä

rating 70,000

HorrorFreak
Käyttäjä

rating 70,000

impi80
Käyttäjä

rating 70,000

Indy15
Käyttäjä

rating 70,000

jaamas
Käyttäjä

rating 70,000

Jampe_69
Käyttäjä

rating 70,000

Jarlaxle_
Käyttäjä

rating 70,000

Jatekoira
Käyttäjä

rating 70,000

Jei
Käyttäjä

rating 70,000

Jeps
Käyttäjä

rating 70,000

Jii89
Käyttäjä

rating 70,000

JimTruman
Käyttäjä

rating 70,000

Joey
Käyttäjä

rating 70,000

Joginen
Käyttäjä

rating 70,000

juba
Käyttäjä

rating 70,000

JucciB
Käyttäjä

rating 70,000

Jugger
Käyttäjä

rating 70,000

Justuas
Käyttäjä

rating 70,000

Juusak
Käyttäjä

rating 70,000

Kaakeli
Käyttäjä

rating 70,000

kähtis
Käyttäjä

rating 70,000

KaiZeri
Käyttäjä

rating 70,000

karhari
Käyttäjä

rating 70,000

Kokkis
Käyttäjä

rating 70,000

Kuu-Ukko
Käyttäjä

rating 70,000

lonelyrider
Käyttäjä

rating 70,000

maaz
Käyttäjä

rating 70,000

macgyver
Käyttäjä

rating 70,000

Mäizellou
Käyttäjä

rating 70,000

MaukkaPerus
Käyttäjä

rating 70,000

MaxPower
Käyttäjä

rating 70,000

Meitsi
Käyttäjä

rating 70,000

Metku
Käyttäjä

rating 70,000

mike
Käyttäjä

rating 70,000

Mustaoinas
Käyttäjä

rating 70,000

Nahkis
Käyttäjä

rating 70,000

nimetön
Käyttäjä

rating 70,000

olli0
Käyttäjä

rating 70,000

Parasite
Käyttäjä

rating 70,000

Pasma
Käyttäjä

rating 70,000

Phoenix_
Käyttäjä

rating 70,000

Pulu
Käyttäjä

rating 70,000

Pupuankka
Käyttäjä

rating 70,000

Raggari
Käyttäjä

rating 70,000

Rinsq
Käyttäjä

rating 70,000

riuku95
Käyttäjä

rating 70,000

Rlode
Käyttäjä

rating 70,000

Robba
Käyttäjä

rating 70,000

Ryakar
Käyttäjä

rating 70,000

-s-
Käyttäjä

rating 70,000

sakelius
Käyttäjä

rating 70,000

Sante
Käyttäjä

rating 70,000

Schlatter
Käyttäjä

rating 70,000

sepe
Käyttäjä

rating 70,000

Siitoin
Käyttäjä

rating 70,000

Sophia
Käyttäjä

rating 70,000

Söpö
Ylläpitäjä

rating 70,000

sterlok
Käyttäjä

rating 70,000

sulo
Käyttäjä

rating 70,000

TaoTao
Käyttäjä

rating 70,000

Tapirus
Käyttäjä

rating 70,000

Thalanian
Käyttäjä

rating 70,000

Thompson
Käyttäjä

rating 70,000

tonyy__
Käyttäjä

rating 70,000

turha_aforismi
Käyttäjä

rating 70,000

UltimateJT
Käyttäjä

rating 70,000

Uppeli
Käyttäjä

rating 70,000

Vanne
Käyttäjä

rating 70,000

vapatti@seutuposti.fi
Käyttäjä

rating 70,000

vattie
Käyttäjä

rating 70,000

Vulpes Arctos
Käyttäjä

rating 70,000

whatever
Käyttäjä

rating 70,000

zeitp
Käyttäjä

rating 70,000

Zoidberg
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

The Expendables
The Expendables arvosana 3,50
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2010
Pituus:
103 min
Ohjaajat:
Sylvester Stallone
Käsikirjoittajat:
Dave Callaham, Sylvester Stallone
Pääosanäyttelijät:
David Zayas, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Gary Daniels, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Randy Couture, Steve Austin, Sylvester Stallone, Terry Crews
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja