Pistejakauma

35%

19%

12%

15%

4%

8%

4%

4%

0%

0%

Pisteytykset

rating 20,000

Ludil
Käyttäjä

rating 20,000

On sanottu, että tunnetilojen liioittelulla on taipumus johtaa niin taiteen kuin kielenkin ilmaisukieltä yleiseen köyhtymiseen. Mollatun ”Emoji”-elokuvan kohdalla kyse voisi olla jostain tuollaisesta. Leffa ansaitsisi paikkansa sanakirjassa ”lattea”-sanan synonyyminä. Samalla se on kaiken kaikkiaan turhinta ja sarkastisinta vähän aikaan katsomaani kamaa, mutta ylivedettynä sarkasmikaan ei toisaalta enää muista mistä tarkalleen ottaen piti olla sarkastinen, joten :( . Aneemisen sieluttomuuden kun ynnää ”ota rahat ja juokse...paitsi että MEH”-asenteeseen niin hajuttoman elokuvan kokonaisarvo huikentelee aika lailla erinomaisen pyöreää nollaa.

Oikealla asenteella (ylisarkastisesti) töllötettynä ”Emoji” on vähän siinä ja siinä viitsiikö lokerointia ja hengettömyyttä ylistävästä leffasta silloinkaan kiinnostua...eli täydellinen! ”Inside Out – Mielen sopukoissa”-emojikopio ei voisi lähtökohdiltaan olla elämää parempaa kun tarina-arvoa löytyy teinipojan hajoavan kännykän verran. Mieletöntä! Ihanaa kun tekijät ovat vetäneet tätä taiteella ja tunteella, kyllä ammattilaisten panostusta kelpaa ihastella. Leffan juoni vihjaisee siitä, että ”Emojin” käsikirjoittajilla on paljonkin käryä teknologiasta niin kuin elämästä muutenkin – miten siitä nyt ikinä voisi niinku aikuisten oikeesti selvitä jos emojit eivät kertoisi tunteistani, joiden olemassaolosta en välttämättä olisi selvillä ilman niitten tarjoamaa lunttiapua? Ei tämä mikään turha leffa siis ole. Kun sen päähenkilönä on vieläpä huippupersoonallinen Gene-meh, jolla on kaverina ei-yhtään-rasittavan-ärsyttävä vaan suloinen ja siis niin höpöhauska höppänä karkkia ahmiva diabetekseen valmistautuva yläfemma, niin mietin voiko elokuvilta ylipäätään vaatia enää yhtään enempää, etenkin siinä kohtaa kun nämä tajuttoman coolit vesselit lähtevät nerokkaasti surffailemaan sovellusten maailmaan ihan niin kuin ”Räyhä-Ralfissa”? Ei voi, sitähän minäkin! Onneksi elokuvan tekijät ovat oivaltaneet saman ja ymmärsivät pitää meiningin tavallisille kuolevaisille sopivana tasapaksuna pötkönä, koska muuten olisin saattanut kuolla vain siihen, kuinka mahdottoman hyvä leffa tämä on. Tajunnanräjäyttävän loistava, eeppisyyden multihuipentuma, parasta mitä universumista tai sen paskaisista perärei’istä löytyy…!!!! Suosittelen todellakin! :)

Addeh
Käyttäjä

rating 20,000

Etana
Käyttäjä

rating 20,000

Juusak
Käyttäjä

rating 20,000

Myntti
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Emoji-elokuva
Emoji-elokuva arvosana 1,46

Emoji-elokuva (2017)

Alkuperäinen nimi: The Emoji Movie

Genret:
Animaatio,
Valmistusvuosi:
2017
Pituus:
86 min
Ohjaajat:
Tony Leondis
Käsikirjoittajat:
Eric Siegel, Mike White, Tony Leondis
Pääosanäyttelijät:
Anna Faris, Christina Aguilera, Jake T. Austin, James Corden, Jennifer Coolidge, Maya Rudolph, Patrick Stewart, Steven Wright, Tati Gabrielle, T. J. Miller
Maat:
USA
Kielet:
englanti