Pistejakauma

0%

6%

6%

11%

16%

27%

17%

9%

3%

5%

Pisteytykset

rating 70,000

WreckMe666
Käyttäjä

rating 70,000

Neil Marshallin ohjaama menestysfilmi sai jatko-osan vuonna 2009. The Descent 2 jatkaa siitä mihin ensimmäinen elokuva loppui. Eli Sarah pääsee pakoon maan alta ja juoksentelee metsissä, pian kuitenkin Sarah osuu erään auton tielle, Auton kuljettaja ajaa Sarahin kaupunkiin ja sairaalaan. Poliisi saapuu sairaalaan ja alkaa kuulustelemaan Sarahia, tämä joutuu opastamaan poliisin ja etsintäpartion luolastoon, josta onnistui juuri pakenemaan. Maan alla tapahtuu useita yllättäviä käänteitä, joista erityisesti yksi oli mieleeni.

Descentin jatko-osaa voisi pitää täysin turhana jatko-osana, sillä se on samaa toistoa kuin edeltäjänsäkin, ainakin omasta mielestäni leffa on huomattavasti "kehujaan" parempi. Toki leffan köyhählö käsikirjoitus tökkii, mutta kaikin puolin elokuva on melkein yhtä viihdyttävä kuin ensimmäinenkin osa.

Yllättävän hyvä!
Ensimmäisen osan tasolle tämä ei kyllä yllä, mutta silti todella hieno ja viihdyttävä kauhuelokuva.
Elokuvan ensimmäiset 40 minuuttia antavat katsojalle mielenkiintoa elokuvaa kohtaan. Jatko-osa on saatu hyvin sopimaan yhteen alkuperäisen elokuvan kanssa. Kuitenkaan ensimmäisen osan tunnelmaa ei olla saatu sälytettyä ihan kokonaan, mutta leffan loppupuolella tapahtuva juonenkäänne oli ainakin allekirjoittaneen mielestä hyvin positiivinen.

Ensimmäinen Descent oli siis viihdyttävä, jännittävä, mielenkiintoinen ja paikoin jopa pelottava, eikä Part 2:kaan jää juuri ollenkaan ykköstä jälkeen. Toteutus on hienoa, mutta paikkapaikoin tulee huonosti toteutettuja kohtia. Myöskään elokuvan veri ei näytä yhtään aidolta.
Omasta mielestäni ykkösen ohjannut Neil Marshall on ohjaajana parempi, mutta toki Harriskin on saanut elokuvan hyvin toimivaksi paketiksi, jonka katsoo toki useamminkin.

Kakkososa on miltei täydellinen lopetus, mutta aivan viimeisten minuuttien juonenkäänne, jossa kuvaan astuu "kätyri" ei ollut ehkä ihan omien odotusteni mukainen.
Parhaiten tämä kahden elokuvan paketti toimii samana iltana/yönä peräkkäin katsottuna.

Decapitated666
Käyttäjä

rating 70,000

Pilaa loppu tunnelman ja jännityksen ykkös-osasta :( muuten ok pätkä, paitsi loppu kusi.

Dreamer
Käyttäjä

rating 70,000

Ei tämä ihan niin säväyttävä ja ahdistava ole kuin ykkönen, mutta ajoittain pääsee lähelle. Lopun käänteestä en tykännyt tai olisin sen ainakin voinut tehdä toisin. Kaiken kaikkiaan ihan katsottavaa kauhua.

7/10

Kampis
Käyttäjä

rating 70,000

Aluksi luulin että joutuu nostamaan palmun naamalla tämän huonouden takia mutta yllättävän hyvin pärjää ykkös osalle. Toki kauhuelementit pääosin perustuu screamereihin joita viskellään ruudulle kannustavin väliajoin. Ehkä hieman yliampuvaa paikoitellen (kuka olisi uskonut että hiuspinnillä voi tappaa?) ja veri paikoitellen aika ketsuppia. Mutta ihan kohtuullista jatkoa 2000 luvun yhdelle parhaimmista kauhurainoista

MADCAP92
Käyttäjä

rating 70,000

Se on selvä, että ensimmäinen on parempi kuin tämä. Jatkuu suoraan siitä mihin ensimmäinen osa jäi, ja eloonjäämis kamppailu pimeässä luolastossa jatkuu. Verta lentää ja muutama hyvä säikyttely kohtauskin löytyy. Plussaa annan isost yllätyksestä, joka liittyy tietyn henkilön paluuseen ja en etukäteen sitä todellakaan olis arvannut, ensimäinen osa kannattaa katsoo sen takia ennen tätä, mut ei siitä sen enempää.

ভ্রমর
Käyttäjä

rating 70,000

Blisters
Käyttäjä

rating 70,000

emirate_83
Käyttäjä

rating 70,000

EvilCat2
Käyttäjä

rating 70,000

Mariell
Käyttäjä

rating 70,000

meze1
Käyttäjä

rating 70,000

naamio tyyppi
Käyttäjä

rating 70,000

Nicolaias
Käyttäjä

rating 70,000

nukka_
Käyttäjä

rating 70,000

Princess of Darkness
Käyttäjä

rating 70,000

rikupena
Käyttäjä

rating 70,000

sony
Käyttäjä

rating 70,000

tare
Käyttäjä

rating 70,000

uusis
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

The Descent - Loukussa 2
The Descent - Loukussa 2 arvosana 2,91

The Descent - Loukussa 2 (2009)

Alkuperäinen nimi: The Descent: Part 2

Genret:
Seikkailu,
Valmistusvuosi:
2009
Pituus:
94 min
Tunnetaan myös nimillä:
The De2cent
Ohjaajat:
Jon Harris
Käsikirjoittajat:
James McCarthy, J Blakeson
Pääosanäyttelijät:
Gavan O'Herlihy, Krysten Cummings, Natalie Jackson Mendoza, Shauna MacDonald
Maat:
Iso-Britannia
Kielet:
englanti