Arvostelu

Jesse Bradford tyytyy pääosassa söpöilemään vain Demi-lehden tilaajille.

Glenn Closen ja Michael Douglasin tähdittämä, vuonna 1987 valmistunut Adrian Lynen ohjaama kulttileffa Vaarallinen suhde oli tuohon maailman aikaan kova pala miehille, jotka ajattelivatkaan syrjähyppyjä. Muistikuva Glenn Closesta tuhoamassa amerikkalaisen idylliperheen arkea mm. paistamalla perheen kania kattilassa on ilmeisesti vielä 2000-luvulla ollut jonkun mielestä kova sana, sillä kaikkien teinikauhusteluiden ja pieruhuumoripläjäysten jälkeen Hollywoodin leffapamput päättivät iskeä markkinoille Fatal Attractionia lukiolaisittain.

Edellisen osan kylpyammeloppuhuipennusta halutaan vielä paisutella enemmän istuttamalla sen tilalle kokonainen uima-allas. Kuten leffan nimestä voi päätellä, elokuva kertoo siis uimariteinistä, joka erehtyy aktiin koulun uuden hemaisevan oppilaan kanssa. Siitä, että jäpikkä ajatteli väärällä päällään, ei voi koitua hyviä seurauksia.

Rainan nuorukainen Jesse Bradford tyytyy pääosassa söpöilemään vain Demi-lehden tilaajille, eikä Trafficissa kohtuu hyvän roolisuorituksen kiskaissut Erika Christensen ole ylinäyttelyllään paljoa vakuuttavampi. Sivuosanäyttelijöistä ei muuta pysty sanomaan kuin että, konkarinäyttelijä Dan Hedaya on eksynyt väärään leffaan.

Ohjaaja Polson kuljettaa tarinaa suhteellisen sujuvasti ja varmistaa, ettei leffan 85 minuutin kuluessa katsojan aika käy tuskallisen pitkästi, mutta ainakaan tämän perusteella en välttämättä miehen seuraavaan projektiin, De Niro-jännäri Hide and Seekin vuokrausrahoja käyttäisi.

nimimerkki: JohnRambo

Pisteet: rating 40,000

JohnRambo
Käyttäjä, 71 arvostelua
Arvosteltu: 14.06.2006
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Dolls
Dolls arvosana 4,30
Dolls
Jeanne d'Arcin kärsimys
Jeanne d'Arcin kärsimys arvosana 4,23
Jeanne d'Arcin kärsimys
Ugetsu - kalpean kuun tarinoita
Ugetsu - kalpean kuun tarinoita arvosana 4,02
Ugetsu - kalpean kuun tarinoita
Iivana Julma II
Iivana Julma II arvosana 4,05
Iivana Julma II

Elokuvan tiedot

Swimfan
Swimfan arvosana 2,21
Genret:
Draama,
Valmistusvuosi:
2002
Pituus:
85 min
Ohjaajat:
John Polson
Käsikirjoittajat:
Charles F. Bohl, Phillip Schneider
Pääosanäyttelijät:
Dan Hedaya, Erika Christensen, Jason Ritter, Jesse Bradford, Kate Burton, Kia Goodwin, Shiri Appleby
Maat:
USA
Kielet:
englanti