Pistejakauma

0%

2%

3%

15%

13%

40%

15%

8%

0%

3%

Pisteytykset

rating 50,000

AAnyway
Käyttäjä

rating 50,000

Tätä katsoi vaan ja ainoastaan coolien temppujen takia (ja ehkä vähän nuoremman Francon). Vielä kun juoni puoli saataisiin kuntoon, niin sitten tällä elokuvasarjalla olisi oikeasti potenttiaalia.

Key
Käyttäjä

rating 50,000

Ei niin hyvä kuin edeltäjänsä. Taikatemput olivat elokuvan parasta antia, pääjuoni taasen ei oikein napannut.

Leffa Timppa
Käyttäjä

rating 50,000

Ensimmäisen leffan loppu oli hieman hämmentävä, mutta muuten mielenkiintoinen. Jatko-osassa on vielä enemmän illuusioita ja temppuja, joita oli mukavaa katsoa. Harmi vain, että mukana on sen verran sekavuutta, joka ei valitettavasti johdu hämäävistä tempuista vaan kässäristä. Jos jotain leffasta olisi tehty järkevämmin, olisi tämä rutkasti ensimmäistä leffaa parempi.

Titan90
Käyttäjä

rating 50,000

Ei yllä millään mielestäni hyvinkin kekseliään ja viihdyttävän ensimmäisen osan tasolle. Jatko-osasta tulee vähän väkisin väännetty fiilis ja osa hahmoista on aika tuulesta temmattuja. Varsinkin porukan naisen rooli jäi hyvin ohkaiseksi, eikä Harrelsonin tuplabuukkauskaan oikein auennut itselle.

"Taiat" ovat edelleen hienoja ja viihdyttäviä, mutta myös tällä osa-alueella mielestäni ykkönen onnistui paremmin. Ryhmän pakomatka Aasian kautta Lontooseen tuntui myös osittain pakotetulta, jotta saatiin vain mukaan vähän monipuolisempaa miljöötä.

Vaikka nyt paljon rapaa tulikin, ei Suuri puhallus 2 mikään huono elokuva ole. Se on vain melko tyhjä ja harmiton kuori, jonka voi kertaalleen illan ratoksi vilkaista. .

Hanhihannu
Käyttäjä

rating 50,000

M16
Käyttäjä

rating 50,000

WillKino
Käyttäjä

rating 50,000

Xsamid
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Suuri puhallus 2
Suuri puhallus 2 arvosana 2,93

Suuri puhallus 2 (2016)

Alkuperäinen nimi: Now You See Me 2

Genret:
Rikos,
Valmistusvuosi:
2016
Pituus:
129 min
Ohjaajat:
Jon M. Chu
Käsikirjoittajat:
Ed Solomon
Pääosanäyttelijät:
Daniel Radcliffe, Dave Franco, Jay Chou, Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan, Mark Ruffalo, Michael Caine (I), Morgan Freeman, Sanaa Lathan, Woody Harrelson
Maat:
USA
Kielet:
englanti