Sins Expiation on hyvin pienimuotoinen italialainen gangsteritarina menneisyyden syntien hyvittämisestä.. Kai. Sinne, tänne ja tuonne hyppivän kerronnan vuoksi selon saaminen ei ole itsestäänselvyys, mutta kyllä tästä jotain mieleen jäi: Danny Glover on entistä väkivaltaista elämäänsä pakeneva pappi, joka keskustelee junassa entistä väkivaltaista elämäänsä pakenevan gangsterin kanssa. Ilmeisesti jonkinlaisten takaumien myötä mukaam astuvat pitkätukkainen Madsen, tyylikkäänä kuten aina, sekä John Savage, kuka hänkin esittää pappia. Miten tarinat kohtaavat? Kohtaavatko mitenkään? Suoraan sanottuna en tiedä.
Ohjaaja ja käsikirjoittaja eivät aivan onnistuneet kertomaan tarinaa kovin järkevällä tavalla, mutta tylsää ei tämänkään parissa tule. Tutut näyttelijät tekevät oikein toimivat roolisuoritukset ja muutama aiheeseen kuuluva tappokin nähdään. Suorastaan amatöörimaista toteutustakaan (dialogin äänitys paikoin päin hemmettiä, ultrafeikki maisema junan ikkunasta, rujo ulkoasu) en pitänyt huonona puolena, koska se ei haittaa minua lainkaan. Sympaattisiä pikkuelokuvia mahtuu kyllä maailmaan niiden saatanan spektaakkelien joukkoon enemmänkin, ne vain täytyy kaivaa esille. Kyllä tämä ansaitsee 83 minuuttia ihmisen elämästä. Loppu.
(kirjoitin tämän kommentin kaksi kertaa puhelimella putkeen)
Nosfecoff
26.10.13 klo 03:15
(kirjoitin tämän kommentin kaksi kertaa puhelimella putkeen)
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu