Safe House

(2012)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Safe House
Genret: ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Safe House
Valmistusvuosi:2012
Pituus:110 min
Pisteytyksiä: 119
Tarkka arvio: 3.12

Oscar -voittaja Denzel Washington sekä Ryan Reynolds tähdittävät toimintatrilleriä Turvatalo.

Entinen CIA -huippuammattilainen Tobin Frost (Washington) on ollut kymmenen vuotta pakomatkalla. Hän on aiheuttanut korvaamatonta vahinkoa maalleen vaihtamalla salaisia tietoja Pohjois-Korean kanssa. Nyt hän on palannut salaisuuden kanssa. Frost passitetaan tutkintavankeuteen eteläafrikkalaiseen turvataloon, jonka uutena ja kunnianhimoisena vartijana on Weston (Reynolds).

Kun Frost tuodaan kuulusteltavaksi, palkkasoturit hyökkäävät taloon ja tuhoavat sen. Vanki pääsee vartijansa Westonin kanssa täpärästi pakoon ja erikoinen parivaljakko alkaa selvittää, onko hyökkääjien takana terroristit vai joku organisaation sisältä. Westonin on päätettävä kehen voi luottaa, ennen kuin heidät molemmat heitetään pelistä pois.

Arviot

Tarjoaa viihdyttävää tykitystä Denzel Washingtonin ja Ryan Reynoldsin parissa, sekä kurkistuksen CIA:n arvoitukselliseen maailmaan.

Naapurimaa Ruotsista on lyhyessä ajassa lähtenyt muutamia ihmisiä valloittamaan elokuvien ihmeellistä maailmaa. Näyttelijä Michael Nygvist on päässyt näyttelemään pahista jo parissa elokuvassa (Siepattu ja M:i-4). Alkuperäisen (Ystävät hämärän jälkeen) elokuvan ohjannut Tomas Alfredson pääsi ohjaamaan Oscar-jahtiin päätyneen trillerin ”Pappi lukkari talonpoika vakooja”. Viimeisimpänä kansainvälisillä vesillä taitojaan pääsee näyttämään (Rahalla saa:2010) rikostrillerin ohjannut Daniel Espinosa, joka […]

Arvosteltu: 17.02.2012

Safe House on kohtalaisen hyvä elokuva, vaikka siinä virheensäkin on.

Safe House on rakkaan naapurivaltion edustajan, Daniel Espinosan, uusin ohjaustyö. Ruotsalainen Espinosan edellinen ohjaus oli Snabba Cash -rikostrilleri, ja nyt Espinosa pääsee näyttämään taitojaan isommilla areenoilla. Safe Housen näyttelijäkaartiinkiin on saatu kovia nimiä ja pääosissa nähdään Ryan Reynolds ja Denzel Washington. Ainekset hyvään elokuvaan ovat kasassa, joten odotukset Safe Housea kohtaan ovat melko korkealla. Matt […]

Arvosteltu: 01.06.2012

Kommentit & Pisteytykset

ratisti
The Sam1
hartto
apc 53
Hoplaa
jhontravolta
Mowgli
astralic
Sammy
TeeP
Visailija
Ardduu
Tsingis
MadMike
QT
eltsu
Tuplapukki
Moottorisaha
onni

Lisää luettavaa