Pistejakauma

5%

6%

8%

13%

22%

26%

15%

5%

0%

1%

Pisteytykset

rating 40,000

andy
Tähtääjä

rating 40,000

Uusi (re-make vai reboot) mikälie päivitysversio Robocopista on kyllä melko hengetön tuotos, joka muistuttaa liikaa tavallista nykyaikaista sci-fi-toimintaelokuvaa. Jotain positiivistä on mukaan eksynyt, kuten pääroolissa heiluva Joel Kinnaman ja hänen tohtoriluojansa Gary Oldman, myös ED 209 robotti herätti hieman nostalgisia muistoja. Michael Keaton on pätevä näyttelijä, mutta hänen pahishahmonsa on harvinaisen laimea. Samuel L. Jackson ja Jackie Earle Haley jäivät myös ohuiksi hahmoiksi taustalle. Muutenkin tarinassa oli tunnelma vähänväliä kadoksissa, kun Robocop ei tietänyt jahtaako roistoja vai keskittyykö perhe-elämän muistoihin. Ohjaaja Jose Paadilhan visio Robocopista jäi kyllä melko vaisuksi elokuvaksi.

Juki
Käyttäjä

rating 40,000

Ei pärjää alkuperäiselle RoboCopille, vaikka tästä muutama ihan hyvä kohtaus löytyykin. Tehosteet ovat näyttäviä ja toimintaakin riittää ihan kiitettävästi. Robocopin hahmossa sen sijaan pisti pahiten silmään uusi puku, joka on mielestäni aika tökerö ja se että Robocop teki niitä ihmeellisiä superhyppyjänsä. Näyttelijät toki tekevät hyvää työtä, mutta Samuel L. Jacksonin hahmo jää jotenkin harmittavan etäsieksi eikä siihen saa oikein kunnon otetta. Aika turha tämä uusintaversio, joka häviää oikeastaan joka suhteessa vanhalle klassikolle. Ei jaksa katsoa uudestaan.

Keräilijä
Käyttäjä

rating 40,000

Samulikin pääsi hassun peruukkinsa kanssa tähteilemään. Robon kökkö olemus tuottaa itsellekkin hieman tuskaa ja mahan kurinoita. Jenkkeilyä talon tapaan tarjoilee hopealautaselta Joel Kinnaman.

Termis85
Käyttäjä

rating 40,000

Ei oikein säväyttänyt. 2/5

vallu_87
Tähtääjä

rating 40,000

Jos olisin asettanut tälle edes hieman positiivisia odotuksia, niin peiliin katsoisi surullinen mies. Mattamusta rautakasa kruisailee prätkällään ja jakaa lakia rikkoneille enimmäkseen etälamautinta. Pahimmat äijät saavat sitten oikein lyijyä, mutta videopelien tyyliin. Näyttelijät tekevät hyvää jälkeä, se on hyvä juttu. Leffa on vain onnistuttu pilkkomaan epäsuorasti niin ohkaisiin siivuihin, joista suurin osa tuntuu menevän haaskuun. Alkuperäisen ystävänä en voi pitää tästä tämän enempää.

vasara88
Käyttäjä

rating 40,000

Vanha Robocop ajoi harrikalla seisaaltaan ja uusi vedättää kyykkypyörällä tuhatta ja sataa, tämä kertoo elokuvasta jo aika paljon. Väkivaltaa ei ole nimeksikään, vaan brutaali verenlennätys on korvattu pelimäisellä räiskinnällä. Olisivat edes jättäneet sen mustan värin pois, Robocop näytti alussa ja lopussa paremmalta. Tämä on sitä perus remake kuraa, jossa kaikki on muka hienoa ja vanhasta varastetaan vain pieniä asioita. Kyllähän tämän katsoo ja näyttelijät ovat hyviä, mutta eihän tämä ole lähellekkään alkuperäisen tasoa.

batzmo
Käyttäjä

rating 40,000

D-McH
Käyttäjä

rating 40,000

Ipar
Käyttäjä

rating 40,000

lenny
Käyttäjä

rating 40,000

Samt
Käyttäjä

rating 40,000

TeeP
Käyttäjä

rating 40,000

tirehtööri
Käyttäjä

rating 40,000

Titan90
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

RoboCop
RoboCop arvosana 2,56
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2014
Pituus:
118 min
K12
Ohjaajat:
José Padilha
Käsikirjoittajat:
Edward Neumeier, Joshua Zetumer, Michael Miner, Nick Schenk
Pääosanäyttelijät:
Abbie Cornish, Gary Oldman, Jay Baruchel, Joel Kinnaman, Michael Keaton, Michael K. Williams, Samuel L. Jackson
Maat:
USA
Kielet:
englanti