Pistejakauma

0%

3%

2%

11%

8%

39%

27%

8%

2%

2%

Pisteytykset

rating 40,000

Larno
Käyttäjä

rating 40,000

Diesel parantaa elokuvaa huomattavasti ja alku onkin jopa mielenkiintoinen. Palkkionmetsästäjien tullessa taso laskee REILUSTI. Edellisiä osia en ole nähnyt niin voin toivoa, että tämä olisi parempi jos ne muut olisin nähnyt. Ihan toimivaa CGI:tä. Diesel on kyllä äijä.

shinji
Käyttäjä

rating 40,000

Vin Diesel show - hyvässä että pahassa. Alkupuolisko vaikuttaa ihan ok-hyvälle, (villikoira/susi/mikälie eläin oli kiva lisä), mutta mitä pidemmälle leffa etenee, homma tuntuu junnaavan paikoillaan, eikä loppujen lopuksi mitään sitten tapahdukaan. Itse en odota Riddick leffoilta mitään ns syvällistä tai kiinnostavaa draamaa vaan viihdyttävää toimintaa, mutta edes sitä ei pahemmin ollut.

Eihän nämä leffat olisi yhtään mitään ilman Vin Dieseliä, mutta samaan aikaan hän ei kyllä osaa näytellä, mikä tekee tämänkin rainan katselusta turhauttavaa. Muitakin hahmoja alkoi pyöriä enemmän mukana jossain keskivaiheilla, mutta en muista yhtään kuka oli kuka, tylsiä kaikki kuitenkin oli. Kaiketi tälläkin leffa sarjalla on omat faninsa, mutta minun mielestä tämä voisi jo jäädä viimeiseksi osaksi. 1½ tähteä

Tupolev79
Käyttäjä

rating 40,000

Parempi kuin edellinen osa mutta ei mikään ihmeellinen tekele. Tuntui kuin toimintaa ei olisi ollut kuin elokuvan lopussa. Katee Sackhoffista plussaa..

Addeh
Käyttäjä

rating 40,000

barros
Käyttäjä

rating 40,000

Pasma
Käyttäjä

rating 40,000

TheDuuD
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Riddick - paluu
Riddick - paluu arvosana 3,04

Riddick - paluu (2013)

Alkuperäinen nimi: Riddick

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2013
Pituus:
119 min
Ohjaajat:
David Twohy
Käsikirjoittajat:
David Twohy
Pääosanäyttelijät:
Bokeem Woodbine, Dave Bautista, Jordi Mollà, Karl Urban, Katee Sackhoff, Nolan Gerard Funk, Vin Diesel
Maat:
USA, Iso-Britannia
Kielet:
englanti