Pistejakauma

1%

4%

1%

9%

15%

35%

12%

16%

2%

5%

Pisteytykset

rating 20,000

mauge
Tähtääjä

rating 20,000

1996 valmistuneena leffana tämä sisältää jonkin verran profetiaa siitä, mitä vuonna 2001 marraskuussa tapahtui. Ei siis ihan täysin aivot narikkaan mentaliteettia.

Steven Seagalin rooli on turhan ohut ja lyhyt, joten Seagal leffasta on turha puhua. Russell on elokuvan pääjehu, mutta kliseisessä tarinassa hän ei pysty tuomaan mitään persoonallista aspektia mukaan. Elokuvassa on lukuisia pikkurooleja, jotka on miehitetty pätevillä näyttelijöillä. Kukaan ei kuitenkaan pääse häikäisemään.

Ratkaisun hetkissä kohtaukset tapahtuvat hyvin suppeassa tilassa. Tämä käy pitkässä yli 2 tuntisessa elokuvassa haukotuttamaan katsojaa. Muutenkin elokuva käy samoja latuja aikaisemmin tehtyjen toimintafilmien kanssa. Pommin purkaminen ja muut vastaavat kohtaukset eivät ole mitään tuoreita ratkaisuja. Ilkeästi voisi jopa todeta, että kyseessä on Die Hardin, James Bondin ja Turbulencen risteytys, jonka joku on kyhännyt ikään kuin tribuuttina e.m. elokuville.

Raato-A
Tykittäjä

rating 20,000

Spielburger
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Ratkaisun hetket
Ratkaisun hetket arvosana 2,88

Ratkaisun hetket (1996)

Alkuperäinen nimi: Executive Decision

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
1996
Pituus:
127 min
Ohjaajat:
Stuart Baird
Käsikirjoittajat:
Jim Thomas, John Thomas
Pääosanäyttelijät:
Andreas Katsulas, B. D. Wong, David Suchet, Halle Berry, Joe Morton, John Leguizamo, J.T. Walsh, Kurt Russell, Oliver Platt, Steven Seagal
Maat:
USA
Kielet:
englanti