Pistejakauma

1%

2%

3%

9%

10%

28%

27%

15%

2%

2%

Pisteytykset

rating 20,000

James_Bond
Käyttäjä

rating 20,000

Kyllä tämän kerran katsoo. Ei läheskään Predator 1:n tai 2:n veroinen eikä päihitiä AvP:tä, mutta lyö ällikällä AvP2:n

Larno
Käyttäjä

rating 20,000

Oli varmaankin siksi niin huono, etten osannut ottaa tätä läpällä. Alkaa ihan mukavasti ja kiinnostavasti ja puvustukset tekevät henkilöistä persoonallisen näköisiä. Siihen se sitten tyssääkin ja hahmoille ei kehity mitään persoonaa. Predatoreilla on planeetalla joku heimosota, mutta silti sinne järjästetään pelejä, jossa ne metsästävät kimpassa. Syytä ei planeetalle joutumiseen ei mainita ja porukaa lahtaantuu, mutta en jaksa välittäää paskaakaan. Lopputaistelu menee ihan överiksi ja ninjitsutaistelu Yaguzan ja predatori-örkin välillä on naurettava. Sitten paidaton Adrian Brody ja tomahawkin tapainen kirves niin homma hoituu. Niin päätön, että pitäisi olla hauska, mutta kun ei ole. Ja en ole katsonut Arskan versioita.

Luski
Käyttäjä

rating 20,000

Täyttä roskaa. pidän ykköstä viidentähden leffana ja kakkosta neljän tähden leffana. Elokuva oli kuin huonosta videopelistä mikään osa alue ei toiminut.Säästäkää rahanne, vielä pahempaa predatorien maineen pilaamista kun avp:eet.Elokuvassa ei ollut minkäänlaista syvyyttä ja rytmitystä vaan alusta asti itseään toistavaa puuduttavaa ryminää. henkilö hahmot on paperia toisin kuin 1987 versiossa sarjan pitäisi uudistua positiivisesti ei riitä että aseet paukkaa keskellä suota se käy tylsäksi hyvin nopeasti sekä auttamattoman mielikuvituksetonta ja helppoihin ratkaisuihin tukeutuvaa toimintaa tämä oli jos tätä toiminnaksi voi sanoa, ehkä parempi ilmaisu olisi UNILÄÄKETTÄ. Hyvänä tätä pitää jotkut teinit jotka on katsellut pienen elämänsä näitä nyt muoti ilmiönä olevia sarjakuva elokuvia ym Avattaria ja Puuha Petejä ja jos joku vertaa John McTiernanin tai Schwarzeneggerin saavutuksia elokuva alalla tahän sontaan niin painukoon sinne mihin ei päivä paista. Katsokaa alkuperäiversio kolmattakymmenettä kertaa pahimpaan predator puutokseen ja nauttikaa kesästä.

ps: trailerit ei kerro mitään elokuvasta ja paska on paskaa vaikka kermalla kuorrutettuna niinkun AVATAR.

Blaze
Käyttäjä

rating 20,000

Elvis69
Käyttäjä

rating 20,000

roskisprinsessa
Käyttäjä

rating 20,000

TomCruise
Käyttäjä

rating 20,000

Viisas
Käyttäjä

rating 20,000

Elokuvan tiedot

Predators
Predators arvosana 3,10
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2010
Pituus:
107 min
Ohjaajat:
Nimród Antal
Käsikirjoittajat:
Alex Litvak, Michael Finch, Robert Rodriguez
Pääosanäyttelijät:
Adrien Brody, Alice Braga, Danny Trejo, Laurence Fishburne, Louis Ozawa Changchien, Mahershala Ali, Oleg Taktarov, Topher Grace, Walton Goggins
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja, venäjä