Arvostelu

Surkea omiin juonenkäänteisiinsä kompasteleva elokuva, joka yrittää olla hyvä.

Mainion Glengarry Glen Ross -rainan ohjannut James Foleyn uusin raina Vaara Verkossa-dvd näkyi kaupassa, ja kun toisessa pääosassa on vielä Bruce Willis, niin päätin ostaa tämän elokuvan. Leffan jälkeen oli outo olo. Mihin menin rahani oikein tuhlaamaan? Vaara Verkossa ei tarjonnut mitään uutta ja oli oikeasti huono elokuva.

Rowena Price (Halle Berry) on uhkarohkea toimittaja, joka saa ystävättereltään tiedon, että kyseinen ystävätär tapailee internetissä vaikutusvaltaista mainostoimiston johtajaa nimeltä Harrison Hill (Bruce Willis). Parin päivän päästä nainen on kuollut, ja Rowena tietenkin epäilee Hilliä. Juonen sekamelskaa enemmän sotkemassa on vielä perverssi apuri, Miles (Giovanni Ribbisi).

Vaara Verkossa -elokuva oli suuri pettymys. Leffasta selvästi yritettiin viritellä jännittävää trilleriä, jossa henkilöiden identiteettiä täytyy oikeasti miettiä. Tuloksena on kuitenkin surkea omiin juonenkäänteisiinsä kompasteleva elokuva, joka yrittää olla hyvä. Mitään hyvää elokuvasta on vaikeaa löytää, mutta kyllä sen loppuun asti pystyy katsomaan.

Halle Berry on jälleen kerran tavallisen surkea yhden ilmeen ihme. Halle Berry on todellakin todistanut olevansa turha tähti, joka tuli kuuluisaksi Bond -tyttönä. Edes Bruce Willis ei jaksa näytellä kiitettävästi Harrisonia. Vain Milesiä näyttelevä Giovanni Ribisi tekee edes keskinkertaista työtä, sillä hahmo on oikeasti niljakas ja perverssi nörtti.

Vaara Verkossa -elokuvassa ei oikeen ole mikään hyvää. Elokuvan voi katsoa, jos välttämättä haluaa, ja kyllähän jotku tästä saattavat saada jotain irti, mutta kokonaisuutena Vaara Verkossa on vain huonosti suomennettu epälooginen trillerinkuvatus, joka yrittää olla enemmän kuin oikeasti on.

Pisteet: rating 40,000

NitroPupu
Käyttäjä, 38 arvostelua
Arvosteltu: 12.12.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Taksikuski
Taksikuski arvosana 4,10
Taksikuski
City of God
City of God arvosana 4,26
City of God
Peli on menetetty
Peli on menetetty arvosana 4,02
Peli on menetetty
American History X
American History X arvosana 4,27
American History X

Elokuvan tiedot

Perfect Stranger - Vaara verkossa
Perfect Stranger - Vaara verkossa arvosana 2,49

Perfect Stranger - Vaara verkossa (2007)

Alkuperäinen nimi: Perfect Stranger

Genret:
Trilleri,
Valmistusvuosi:
2007
Pituus:
105 min
Ohjaajat:
James Foley
Käsikirjoittajat:
Jon Bokenkamp, Todd Komarnicki
Pääosanäyttelijät:
Bruce Willis, Florencia Lozano, Gary Dourdan, Giovanni Ribisi, Halle Berry, Nicki Aycox, Richard Portnow
Maat:
USA
Kielet:
englanti