Pistejakauma

0%

0%

0%

6%

31%

31%

0%

19%

6%

6%

Pisteytykset

rating 80,000

Beer Master
Käyttäjä

rating 80,000

Hyvä perinteinen kostotoiminta toiminnannälkään kuten ohjaaja Pierre Morelilta osaa odottaakin. Jennifer Garner oli yllättävän hyvä pääroolissa.

Nosfecoff
Käyttäjä

rating 80,000

Maailman huonoimman toimintakuvan (Taken) sekä maailman melkein parhaan toimintakuvan (From Paris With Love) ohjaaja tarjoilee tällä kertaa kostokuvan, jossa päähenkilö kostaa. Lyhyen juonikuvauksen luettuani tiesin sataprosenttisen tarkasti, mitä elokuvassa tulee tapahtumaan. Katsoin sen, koska halusin tietää, miten roistot tapetaan.
Mutta vitsit sikseen, kyseessä on äärimmäisen viihdyttävä ja kertakaikkisen hulvaton räiskintäralli, joka huumorittomuudestaan ja synkästä tunnelmastaan huolimatta suorastaan naurattaa silkan rehellisen, peittelemättömän väkivaltaisuutensa vuoksi.

Jonkinlaista juonta löytyy pienen likakyttä-kuvion merkeissä, mutta suurimman osan "puhumisesta" hoitavat pyssyt. Ja mikä parasta, minkäänlaisista uskottavuuden rippeistä ei ole piitattu perhanan vertaa. Tällaisille elokuville on maailmassa aina tilaa - eikä toimintakohtausten äärimmäisen hyvästä toteutuksesta ja korkeatasoisista roolisuorituksestakaan haittaa ole.

Vilperi
Käyttäjä

rating 80,000

Elokuvan tiedot

Peppermint
Peppermint arvosana 3,19
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2018
Ohjaajat:
Pierre Morel
Käsikirjoittajat:
Chad St. John
Pääosanäyttelijät:
Jennifer Garner, John Gallagher Jr., John Ortiz (I), Method Man, Richard Cabral
Maat:
USA
Kielet:
englanti