Arvostelu

Hajutonta ja mautonta perusviihdettä, joka saa tuntemaan entistä enemmän inhon sekaisia tunteita Paparazzien ammattiryhmää kohtaan.

Erinäisissä sivurooleissa aiemmin nähty Cole Hauser tekee nyt samantien tuplaiskun. Äijä on päätähti tässä leffassa ja samalla mies näyttelee myös tarinassa uutta Hollywoodin action-megastaraa Bo Laramietä, joka saa julkisuuden kirona paparazzit kimppuunsa. Paparazzerista on tuleva riesa, jotka ahdistelevat Bon perhettä ja yrittävät kaikin keinoin repiä lööppijuttuja paikalliseen sensaatiojuorulehteen (Paparazziin). Haaskalinnut menevät juonissaan hiukan liian pitkälle ja Bon pieni poika joutuu onnettomuuden seurauksena koomaan sekä vaimolta pitää poistaa perna. Bo päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä ja homma menee henkilökohtaiseksi.

Kyseessä on ihan kiva pikkuleffa, jossa vilahtelee nimiukkoja kuten vaikkapa Mel Gibson vihanhallintaterapeutin odotushuoneessa potilaana tai Chris Rock pizzakuskina. Tarina on kohtuullisen mukaansatempaava vaikka toteutus onkin välillä melko TV-leffamainen. Tämän pohjalta ei ainakaan voi sanoa että Cole Houser olisi nousemassa uudeksi Hollytähdeksi. Äijä on kumminkin sen verran perusukon näköinen ja oloinen että sivuroolit työllistävät varmaan jatkossakin enemmän. Kyllä hän roolinsa silti ammattitaitoisesti hoitelee, ei siinä mitään. Tarinaan liittyy myös aikoinaan Murharyhmässä kannuksensa hankkinut Dennis Farina, joka menee säällä kuin säällä loistavasti etsivän roolissa, niin myös tässä tapauksessa. Legendaarisista Baldwinin veljeksistä itselleni vierain, Daniel näyttelee tässä yhtä Paparazzi-pahiksista ja mikäpä siinä.

Sellasta hajutonta ja mautonta perusviihdettähän tämä lopulta on ja saa tuntemaan entistä enemmän inhon sekaisia Paparazzien ammattiryhmää kohtaan. Sen verran korppikotkamaisiksi nämä on tässäkin kuvattu. No, ainakaan näillä leveysasteilla noihin ei pahemmin törmää, jos ei sitten lasketa kamerakännyköillä touhuilevia kotipaparazzeja.

Pisteet: rating 60,000

arska
Ylläpitäjä, 637 arvostelua
Arvosteltu: 08.02.2005
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Vihreä maili
Vihreä maili arvosana 4,38
Vihreä maili
The Artist
The Artist arvosana 3,83
The Artist
Koskemattomat
Koskemattomat arvosana 4,20
Koskemattomat
Auringonnousu
Auringonnousu arvosana 3,93
Auringonnousu

Elokuvan tiedot

Paparazzi
Paparazzi arvosana 2,74
Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2004
Pituus:
85 min
Ohjaajat:
Paul Abascal
Käsikirjoittajat:
Forry Smith
Pääosanäyttelijät:
Cole Hauser, Daniel Baldwin, Dennis Farina, Robin Tunney, Tom Sizemore
Maat:
USA
Kielet:
englanti, espanja