Pistejakauma

1%

2%

4%

7%

11%

20%

30%

14%

6%

4%

Pisteytykset

rating 30,000

MADCAP92
Käyttäjä

rating 30,000

Kyseessä kuitenki itse del Toro, niin olihan leffa helvetinmoinen pettymys. Lähestulkoon samaa lapsellista sontaa kuin nuo Transformers elokuvat, eli ihan tehosteiden varassa mennään millään muulla ei ole väliä.

Koko leffa järjettömän ennalta arvattava ja kliseinen, mutta upeasta visuaalisesta ilmeestä ja Perlmanista pisteet.

shinji
Käyttäjä

rating 30,000

Halusin katsoa aivot narikkaan tyylisen toiminta rämistelyn, mitä Pacific Rim todellakin on, mutta oleellinen asia puuttuu - leffa ei ole viihdyttävä.
Ensimmäiset n. 30min oli mukavaa katsottavaa, tehosteet olivat hienoja mutta leffan edetessä alkoi puuduttamaan todella pahasti. Kesto on aivan liian pitkä, puoli tuntia olisi pitänyt ehdottomasti ottaa pois.

Henkilökohtaisesti tykkään myös siitä, että tällaisissa enimmäkseen nuorehkoille katsojille suunnatuissa toiminta/seikkailu leffoissa on hyvällä maulla tehtyjä komedia elementtejä, jotta meno ei mene liian kliseiseksi ja teennäiseksi (hyvinä esimerkkeinä Piraatti leffat, Armageddon) mutta Pacific Rimissä ei tällaista viihdyttävyyttä ole yhtään. Lisäksi idea on oikeastaan kokonaan kopioitu Neon Genesis Evangelion - animesta, mikä kieltämättä vähän häiritsi.
Juonen kaavamaisuuden lisäksi hahmot oli kliseisiä ja tuhat kertaa nähtyjä, mikä ei ollut yllätys, mutta rennompi ote olisi voinut parantaa myös hahmoja. Näyttelijöistä ainoa joka onnistui tällaisessa machoilussa aiheuttamatta myötähäpeää oli Idris Elba.
Läpi katsoin, viimeiset puoli tuntia tosin vain sivusilmällä, enkä tule tätä uudestaan katsomaan koska hienojen tehosteiden lisäksi mitään ei jäänyt mieleen, 1½ tähteä.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 30,000

Tehosteista ei ollu puutetta eikä niissä moittimista mutta muuten elokuva oli kyllä niin älytön kuin olla vaan voi...

Päivitetty 13.8.2019

No niin, tuli katsottua tämä uudestaan ennen kakkososaa eikä tätä kyllä vieläkään voi kehua muuta kuin efektien osalta. Mieleen jäikin ainoastaan se miksi näinkin laadukas ehostepaketti on tuhlattu näin hölmöön ja epäkiinnostavaan hirviörymistelyyn? Ja tietysti kun kyseessä on jotain epäkiinnostavaa niin on se aina myös ylipitkä tai ainakin tuntuu siltä. Kerran katsoo.

No, nyt 2.osan kimppuun..

Antonio Brave
Käyttäjä

rating 30,000

eskoaarne
Käyttäjä

rating 30,000

K9
Käyttäjä

rating 30,000

Koski
Käyttäjä

rating 30,000

SomeBull
Käyttäjä

rating 30,000

Stranger
Käyttäjä

rating 30,000

Elokuvan tiedot

Pacific Rim - Hyökkäys Maahan
Pacific Rim - Hyökkäys Maahan arvosana 3,19

Pacific Rim - Hyökkäys Maahan (2013)

Alkuperäinen nimi: Pacific Rim

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2013
Pituus:
132 min
Ohjaajat:
Guillermo del Toro
Käsikirjoittajat:
Guillermo del Toro, Travis Beacham
Pääosanäyttelijät:
Burn Gorman, Charlie Day, Charlie Hunnam, Clifton Collins Jr., Diego Klattenhoff, Idris Elba, Max Martini, Rinko Kikuchi, Robert Kazinsky, Robert Maillet, Ron Perlman
Maat:
USA
Kielet:
englanti