Pistejakauma

0%

7%

11%

26%

22%

26%

7%

0%

0%

0%

Pisteytykset

rating 60,000

andy
Tähtääjä

rating 60,000

Pacific Rim Kapina toimii ihan hauskasti kertaalleen isoltakankaalta katsottuna, mutta se miten Guillermo del Toron ensimmäinen Pacific Rim kuvasi pientä ihmistä jättihirviöiden ja robottien keskellä on tämä jatko-osa enemmänkin suoraviivainen rymistely. Jatko-osaksi Kapina ei oikein keksi mitään uutta kierrosta hommaan ja varsinkin pahisten uusi tuleminen on oikein rautalangasta väännetty. Muutamilla komeilla maailmanlopun kuvilla ja John Boyegan ja Scott Eastwoodin rutiineilla vedetyt roolit jätti hauskat fiilikset. Ensimmäisen osan Ron Perlmanin ja Idris Elban kaltaisia hahmoja olisi kaivattu sivurooleihin.

Beer Master
Käyttäjä

rating 60,000

Sitä samaa settiä kuin ykkösosakin. Jättiläisrobotit vetämässä kaiju-hirvioöitä turpaan oli kyllä viihdyttävää katsella, mutta mitään muuta leffalla ei ole tarjota. Juoni puuttuu lähes täysin ja näyttelijät olivat parhaimmillaankin keskitasoa. Olisi kaivannut enemmän huumoria paikkaamaan juonen tyhjyyttä. Leffa floppasi joten tämä jäänee sarjan viimeiseksi, mistä leffan tekijät voivat syyttää vain itseään.

Antsa82
Käyttäjä

rating 60,000

Haahuilija
Käyttäjä

rating 60,000

Joon4G
Käyttäjä

rating 60,000

Miihkali
Tykittäjä

rating 60,000

SMK
Käyttäjä

rating 60,000

Elokuvan tiedot

Pacific Rim - Kapina
Pacific Rim - Kapina arvosana 2,35

Pacific Rim - Kapina (2018)

Alkuperäinen nimi: Pacific Rim: Uprising

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2018
Pituus:
111 min
Ohjaajat:
Steven S. DeKnight
Käsikirjoittajat:
Emily Carmichael, Kira Snyder, Steven S. DeKnight, T.S. Nowlin
Pääosanäyttelijät:
Adria Arjona, Burn Gorman, Cailee Spaeny, Charlie Day, Ivanna Sakhno, Jing Tian, John Boyega, Karan Brar, Mackenyu, Rinko Kikuchi, Scott Eastwood, Zhang Jin
Maat:
USA
Kielet:
englanti