Pistejakauma

0%

8%

4%

4%

25%

38%

8%

13%

0%

0%

Pisteytykset

rating 50,000

Dickey
Käyttäjä

rating 50,000

Suomileffa ja genrenä toimintajännäri. Ei kauheasti houkuttele, koska vakuuttavia sellaisia ei suomessa ole kovin montaa tehty. Tässä on kuitenkin yritystä mutta kompastuu kuitenkin harmittavasti lupaavan alun jälkeen ja kokonaisuutena on kuitenkin aika tasapaksu kertakäyttömättö. Pelottavan ajankohtainen kylläkin. Laura Malmivaaralla Ja Joonas Saartamollakaan ei kovin montaa sekunttia ruutuaikaa ole siihen nähden että heidän nimensä mainitaan pääosissa

tepi
Käyttäjä

rating 50,000

Perustuu Ilkka Remeksen kirjaan 6/12 jossa terroristit hyökkäävät itsenäisyysjuhliin ja kaappaavat suomen presidentin. Toiminta on sähäkkää ja kaahauskohtaus hyvin toteutettu. Jasper Pääkkönen vetää pätevästi roolinsa, eikä muidenkaan suorituksessa ole hirveästi moitittavaa.

Loppu menee ramboiluksi, kun Max tanner tömisee ja räiskii konnaa lakoon.
Hirveän tutuksi henkilöt eivät tule. Joku vain pelastetaan ja toinen ammutaan. Veistä niskaan ja ruiskua lihakseen. Ehkä pieni tyylittely ja nokkela sanailu olisi paikallaan. Loppujen lopuksi toimintaviihdettä tämäkin on.

Remeksen tarinat ovat realismiin pyrkiviä eikä niissä ole lapsellista hyvikset vastaan pahikset asetelmaa. Ne ovat päteviä vakoilumaailmaan sijoittuvia jännäreitä. Niissä tapahtumia kärjistetään mutta ne eivät eskaloidu konfliktiin asti, eikä se ole niiden tarkoituskaan. Sotakirjat ovat erikseen.

Hoplaa
Käyttäjä

rating 50,000

JVDS
Käyttäjä

rating 50,000

rzg83
Käyttäjä

rating 50,000

Vilperi
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Omerta 6/12
Omerta 6/12 arvosana 2,77