Pistejakauma

1%

1%

0%

1%

10%

22%

25%

28%

1%

7%

Pisteytykset

rating 70,000

J.Lipponen
Käyttäjä

rating 70,000

Bond on edelleen Bond. Viihdyttävyydessä iso loikka parempaan päin Spectren jälkeen. Kaikkea ennakkohypetystä ja toisaalta itkua ja hammastenkiristystä tummaihoisen ja naispuolisen 007:n takia en jaksa ymmärtää.Itselleni tämä menee sujuvana viihteenä, jossa ei tarvitse välttämättä liikaa keskittyä juonen kaikkiin koukkuihin.

tepi
Käyttäjä

rating 70,000

No Time To Die on falskista nimestään huolimatta melko tunteellinen leffa. Jos poistetaan sana "No", se kuvastaa paremmin leffan henkeä.

Madeleine kokee menneen tapahtuman, kun naamio-tunkeutuja Ljutsifer Safin surmaa hänen äitinsä. James Bond on eläkkeellä ja hän käy Vesper Lyndin haudalla. Tapahtuu räjähdys. Siinä alun tapahtumat. Alkutunnari on Spectren tapaan aika pateettinen uikutus.

M.n masinoima geneettinen DNA ase joutuu vääriin käsiin, kun venäläinen tiedemies kaapataan. Bondkin saa siitä osansa. Bond selvittelee sitten välinsä Blofeldin ja Safinin kanssa. Samalla hän lämmittelee välejään Madeleineen. Tämä väittää ettei hänen tyttärensä ole mitenkään sukua Bondille, mutta ns. DNA-aseen isyystesti kertoo muuta.

Bond on myrkyttynyt aseesta ja kaikki vieras DNA tuhoutuu, mihin hän koskee. Siksi Bond päätyy lopulliseen ratkaisuun. Siinäpä tapahtumat ja loppu nostaa vanhalle James Bond-fanille palan kurkkuun. Hieno ja haikea lopetus.

Bond saa 007-viran lopussa vielä itselleen. Uusi 007 on tumma nainen Nomi, joka jää pahasti statistin rooliin. Onneksi Madeleinen menneitä tapahtumia vielä esitetään, ettei leffa jäisi liian Bond-keskeiseksi.

Jatkoa luvataan, joten katsotaan tarjoaako seuraava nolla nolla seiska-leffa jotain uutta ja entistä ihmeellisempää.

Villetys
Käyttäjä

rating 70,000

No Time to Die päättää onnistuneesti Daniel Craigin viiden elokuvan uran Bondina ja kyseessä on ihan hyvä keskitason agenttiseikkailu. Tällä kertaa juonessa Bond on jäänyt eläkkeelle, kunnes tämän hyvä ystävä Jeffrey Wrightin esittämä Felix Leiter CIA:sta pyytää palvelusta. Tehtäväksi tulee pelastaa siepatuksi joutunut David Dencikin esittämä tohtori Valdo Obruchev, jonka perässä myös Bondin entinen työnanataja on uuden agentin toimesta. Oman lisänsä juoneen tuo myös Rami Malekin esittämä salaperäinen Lyutsifer Safin, joka haluaa kostaa maailmalle. Näyttelijöistä David Dencik tekee parhaimman roolin tohtorina ja myös Léa Seydoux on hyvä Madeleinena. Rami Malek on myös ihan kohtalainen pahiksena, mutta miestä olisi saanut näyttää enemmänkin elokuvan aikana. Toimintakohtaukset on hyvin tehty, vaikka niissä hieman liikaa mennään epäuskottavan puolelle. Pitkään kestoon mahtuu paljon tapahtumia, mutta myös hieman suvantovaiheita on hidastamassa juonen etenemistä. Jännä nähdä mihin suuntaan Bondit tästä lähtevät ja hieman haikein mielin No Time to Die päättää yhden luvun.

Creeper234
Käyttäjä

rating 70,000

Dickey
Käyttäjä

rating 70,000

Eximius84
Käyttäjä

rating 70,000

harr1v
Käyttäjä

rating 70,000

Jautsi
Käyttäjä

rating 70,000

johnny depp
Käyttäjä

rating 70,000

Kaamos
Käyttäjä

rating 70,000

Luca Brasi
Käyttäjä

rating 70,000

mrblond
Käyttäjä

rating 70,000

muovijeesus
Käyttäjä

rating 70,000

phodos
Käyttäjä

rating 70,000

Pikkupuera
Käyttäjä

rating 70,000

sulo
Käyttäjä

rating 70,000

The Sam1
Käyttäjä

rating 70,000

Elokuvan tiedot

007 No Time to Die
007 No Time to Die arvosana 3,45

007 No Time to Die (2021)

Alkuperäinen nimi: No Time to Die

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2021
Pituus:
163 min
Tunnetaan myös nimillä:
Bond 25
Ohjaajat:
Cary Fukunaga
Käsikirjoittajat:
Cary Fukunaga, Ian Fleming, Neal Purvis, Phoebe Waller-Bridge, Robert Wade (I)
Pääosanäyttelijät:
Ana de Armas, Ben Whishaw, Billy Magnussen, Christoph Waltz, Dali Benssalah, Daniel Craig, David Dencik, Jeffrey Wright (I), Lashana Lynch, Lea Seydoux, Lisa-Dorah Sonnet, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Rami Malek, Rory Kinnear
Maat:
Iso-Britannia, USA
Kielet:
englanti