Pistejakauma

2%

4%

0%

4%

5%

30%

16%

33%

7%

0%

Pisteytykset

rating 50,000

dbgirl
Käyttäjä

rating 50,000

Ajoittain hieman kömpelö, mutta hauska farssi. Persoonallinen ja ihanan värikäs (kirjaimellisesti, en ole vähään aikaan nähnyt näin paljon kirkkaita värejä leffassa). Odotin kliimaksin olevan todella hauska, mutta se jäi hieman latteaksi ja oli nopeasti ohi. Piristävä poikkeus silti, en ole paljoa tämänkaltaisia leffoja nähnyt.

JohnRambo
Käyttäjä

rating 50,000

Naisia hermoromahduksen partaalla on Almodovariin tottuneille tuttua tavaraa. Leffa on 80-luvulta, ajalta jolloin ohjaaja teki enemmänkin draamalla höystettyjä komedioita, kuin huumorilla maustettuja draamoja. Almodovarilla on loistava huumorintaju ja taito luoda koskettavaa ihmissuhdedraamaa, mutta valitettavasti tässä leffassa kumpikaan taito ei pääse kunnolla oikeuksiinsa. Koko leffa on pitkälti teatterimaista farssia, jossa naisilla on mennyt hermot miehiin, mutta joutuvat purkamaan vihansa toisiinsa.

Leffa on viihdyttävää kertakatsomista, ja siinä on soundtrackilla pari upeaa helmeä. Valitettavasti juoni on sekava, enkä suoraan sanottuna pysynyt enää lopussa naisten ajatuksenjuoksussa mukana. Ehkä se oli tarkoituskin, mutta kuitenkin.

K@ltsu
Käyttäjä

rating 50,000

Elokuvan tiedot

Naisia hermoromahduksen partaalla
Naisia hermoromahduksen partaalla arvosana 3,32

Naisia hermoromahduksen partaalla (1988)

Alkuperäinen nimi: Mujeres al borde de un ataque de nervios

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
1988
Pituus:
90 min
Ohjaajat:
Pedro Almodóvar
Käsikirjoittajat:
Pedro Almodóvar
Pääosanäyttelijät:
Antonio Banderas, Carmen Maura, Julieta Serrano, Maria Barranco, Rossy de Palma
Maat:
Espanja
Kielet:
espanja