Arvostelu

Näyttelijöiden kemiat pelaavat yhteen ja lopputuloksena on nautittava annos huumoria ja romantiikkaa.

Romanttinen komedia voi saada hiuksetkin nousemaan pystyyn, kun ajattelee millaista kliseesoopaa olisi tulossa, mutta korealainen My Sassy Girl saa genren näyttämään täydelliseltä. Vuonna 2001 valmistunut My Sassy Girl oli Koreassa ja Hong Kongissa katsojamenestys, ja nyttemmin remake oikeudet on myyty Amerikkaan.

Kyon-woo (Cha Tae-hyun) tapaa sattumalta täysin kännissä olevan tytön (Jeon Ji-hyun) metrossa ja tämän kautta hän vie hänet motelliin, josta alkaa heidän erikoinen suhde. Kummatkin ovat toisensa vastakohtia. Siinä missä Kyon-woo on hiljaisempi persoona, on tyttö kovasuinen valittaja, joka päättää aina lauseensa ”wanna die?” repliikkiin.

Elokuvasta ei voi enempää kertoa paljastamatta koko elokuvan sielua. Nimittäin juuri My Sassy Girlin tehokkuus piilee henkilöhahmoissa ja heidän tapahtumissa. Ja jos paljastaa liikaa heidän tapahtumia, elokuvan yllättävyys menee pieleen. Mistään elämää suuremmasta elokuvasta ei tietenkään ole kyse, mutta My Sassy Girl lukeutuu genrensä parhaimmistoon. Cha Tae-hyunin ja Jeon Ji-hyunin kemiat pelaavat yhteen ja lopputuloksena on nautittava annos huumoria ja romantiikkaa. Itse elokuvan alkupuoli on huumorilla varustettu ja loppupuoli on varattu romantiikalle.

My Sassy Girl on parhaimpia korealaisia elokuvia mitä olen nähnyt, eikä vastaan ole tullut vielä korealaista elokuvaa joka olisi ollut huono. Jo nähtyjen korealaisten elokuvien perusteella voin sanoa Etelä-Korean olevan tämän hetken paras elokuvamaa. My Sassy Girl on hauska romanttinen komedia ja erityisen suositeltavaa genrensä ystäville. Tämä ei tule pettämään.

Pisteet: rating 80,000

Filmer
Käyttäjä, 244 arvostelua
Arvosteltu: 14.08.2004
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

American History X
American History X arvosana 4,27
American History X
Koskemattomat
Koskemattomat arvosana 4,20
Koskemattomat
Harakiri
Harakiri arvosana 4,19
Harakiri
Possession
Possession arvosana 3,86
Possession

Elokuvan tiedot

My Sassy Girl
My Sassy Girl arvosana 3,79

My Sassy Girl (2001)

Alkuperäinen nimi: 엽기적인 그녀

Genret:
Komedia,
Valmistusvuosi:
2001
Pituus:
123 min
Tunnetaan myös nimillä:
Yeopgijeogin geunyeo
Ohjaajat:
Jae-young Kwak
Käsikirjoittajat:
Ho-sik Kim, Jae-young Kwak
Pääosanäyttelijät:
Cha Tae-hyun, Jeon Ji-hyun
Maat:
Etelä-Korea
Kielet:
korea