Pistejakauma

0%

0%

4%

22%

38%

28%

4%

2%

2%

0%

Pisteytykset

rating 40,000

carloz
Käyttäjä

rating 40,000

Kauan odotettu mutta valitettavasti ei ole sen odotuksen arvoinen. Kirjasarja on yritetty laittaa turhan tiiviiseen pakettiin, jonka vuoksi tarina yritetään kiirehtiä läpi ja tarina kärsii. Kirjasarjan tuntevat saavat todennököisesti vähän enemmän irti kuin ummikot, jotka todennäköisesti jäävät miettimään, mitä tuossa oikein tapahtui.

dbgirl
Käyttäjä

rating 40,000

Oli päivänselvää että kahdeksanosaista kirjasarjaa ei voi mitenkään saada leffaksi ilman että siitä karsitaan paljon, mutta ongelmaksi tämän tekee se että tässä ei ole kirjoista oikeastaan mitään, lähinnä hahmojen nimet. Tästä ei tunnista kirjasarjan maailmaa, hahmot eivät ole samanlaisia, leffa on hengetön (joskaan ei tylsä) eikä siinä ole varmaan mitään tolkkua niille jotka eivät ole kirjoja lukeneet. Efektit ovat huonoja, ja varsinkin lopputaistelu on vain kertakaikkisen huono. Ei tämä täysin pohjanoteeraus silti ole, se kenen vinkkelistä tämä kerrotaan on ihan jännä, samoin leffan ideat. Näyttelijät ovat kelpoja, mutta vaikea tehdä huonosta kässäristä hyvää leffaa. En voi sanoa olleeni pettynyt, koska en suoraan sanoen edes odottanut tämän olevan hyvä. Se, millaisena kirjat näin, olisi mahdotonta tehdä leffaa. Sarja voisi olla mahdollinen laadukkaalla toteutuksella tähtien ollessa kohdillaan. Silti, odotin kohtaavani sen hullun junan tai enemmän aavikkomaisemia. Oma lukunsa olisi myös nelososan filmaaminen, joka tuntuu tosin olevan monien kirjasarjan fanien inhokki mutta itse muistan pitäneeni siitä eniten ykkösosan lisäksi. Kyllä tämän katsoi, mutta ajan voi käyttää kyllä hyödyllisemminkin...

Juki
Käyttäjä

rating 40,000

Kirjasarjaa en ole lukenut, joten vertailu ei onnistu. Leffa oli todella tylsä ja meinasin jopa nukahtaa puolessa välissä, mutta jaksoin kuitenkin sinnitellä loppuun saakka. Vaikka näyttelijäkaartissa olikin meikäläisen suosikkinäyttelijöihin lukeutuva Matthew McConaughey, niin ei hänkään tätä onnistu pelastamaan, vaikka ihan kivan roolisuorituksen tekeekin. Toimintaakin leffasta toki löytyi, mutta ei sekään ollut niin näyttävää, että tämän pelastaisi. Tylsin kaikista näkemistäni King-filmatisoinneista.

Tupolev79
Käyttäjä

rating 40,000

Kirjoja en ole lukenut joten niihin en pysty vertaamaan mutta olihan tämä aikamoinen mitäänsanomattomuus ja pettymys. Ja vielä tuon tason naamat oli saatu naarattua mukaan näinkin köyhään tekeleeseen. Onneksi elokuva oli sentään siedettävän pituinen eikä se ollut täysin puuduttavan tylsäkään joten läpi katsominen meni suht kivuttomasti.
Kertakäyttöön kuitenkin menee enkä pysty suosittelemaan.

Taas yksi susityö Kingin kirjoista on tullut katsottua..

uusis
Käyttäjä

rating 40,000

Voi helevetti.

Ei voi vetää näin puihin! Harmittaa oikein olan takaa, koska olen tämän kirjasarjan harras fani. Tämä on niin vääristelty paskakasa, että pahaa tekee. Hahmojen nimet on samoja, mutta tapahtumat on vedetty täysin uusiksi. Perse, odottelin tästä uutta elokuvasarjaa, mutta tähän tämä varmasti nyt jäi.

Tähän olisi pitänyt saada käsikirjoittamaan ja ohjaamaan joku eepoksien ja saagojen erikoismies, vaikkapa Peter Jackson. Pelkästään ekasta Musta Torni-kirjasta olisi tehty kaksi laadukasta parituntista elokuvaa kunnioittaen alkuperäistä tarinaa.

Jos elokuvan nimi olisi jokin muu, ei kukaan tajuaisi, että tässä oli kysymys Stephen Kingin Mustasta tornista.

Altema
Käyttäjä

rating 40,000

Demonic
Käyttäjä

rating 40,000

Jarno Väistö
Ylläpitäjä

rating 40,000

Miihkali
Tykittäjä

rating 40,000

Miliisi
Käyttäjä

rating 40,000

Puakki
Käyttäjä

rating 40,000

Elokuvan tiedot

Musta torni
Musta torni arvosana 2,60

Musta torni (2017)

Alkuperäinen nimi: The Dark Tower

Genret:
Toiminta,
Valmistusvuosi:
2017
Pituus:
95 min
Ohjaajat:
Nikolaj Arcel
Käsikirjoittajat:
Akiva Goldsman, Anders Thomas Jensen, Jeff Pinkner, Nikolaj Arcel, Stephen King
Pääosanäyttelijät:
Abbey Lee Kershaw, Fran Kranz, Idris Elba, Jackie Earle Haley, Katheryn Winnick, Matthew McConaughey, Tom Taylor
Maat:
USA
Kielet:
englanti